.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За гладка коса

Здравейте момичета,
    искам да ви попитам нещо относно косата.Принципно моята е доста бухнала и чуплива.По някакъв начин успявам да и смаля обема със сешоара,но пак е бухнала.Принципно искам да мога да си прибирам бритона назад с фиба,но не мога,защото косата миседи много бухнала и някак рошава.Та въпросът ми е :Можете ли да ми кажете някакъв продукт,които да прави косата по гладка?Така че да не седи толкова бухнала?
    Мерси предварително.

Професионална преса за изправяне на косата + кристали

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    +1 ..пресата може и да не е професионална..

Ако щеш вярвай,но не става. Тоест,става,но само за няколко часа,после пак започва да се начупва и да бухва.

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: За гладка коса

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Здравейте момичета,
    искам да ви попитам нещо относно косата.Принципно моята е доста бухнала и чуплива.По някакъв начин успявам да и смаля обема със сешоара,но пак е бухнала.Принципно искам да мога да си прибирам бритона назад с фиба,но не мога,защото косата миседи много бухнала и някак рошава.Та въпросът ми е :Можете ли да ми кажете някакъв продукт,които да прави косата по гладка?Така че да не седи толкова бухнала?
    Мерси предварително.
    шкурка
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Винаги съм се чудела,на тази от рекламата как и стои така косата.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Вакса
    И ако искаш косата ти да не е толкова обемна не я суши със сешуар :Ь

Ако щеш вярвай,но не става. Тоест,става,но само за няколко часа,после пак започва да се начупва и да бухва.
    Лак ? Ама той много уврежда косата ....то не , че пресата не го прави , но това допълнително !

Пяна или лак.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    проблемът има само 1 решение

миеш косата само с шампоан (препоръчвам за гладка коса на нивеа, или за изправяне както се водеше), без балсам или маска, подсушаваш с кърпа, слагаш пяна, сушиш и изправяш с четка, евентуално издърпваш малко с преса и пръскаш с лак

моята коса е дълга до малко над кръста, ужасно гъста и обемна, а всичкото отгоре се начупва постоянно, да не говорим какво става, ако навън е валяло и въздухът е влажен, та след всички тези неща разултатът е перфектен (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    проблемът има само 1 решение

миеш косата само с шампоан (препоръчвам за гладка коса на нивеа, или за изправяне както се водеше), без балсам или маска, подсушаваш с кърпа, слагаш пяна, сушиш и изправяш с четка, евентуално издърпваш малко с преса и пръскаш с лак

моята коса е дълга до малко над кръста, ужасно гъста и обемна, а всичкото отгоре се начупва постоянно, да не говорим какво става, ако навън е валяло и въздухът е влажен, та след всички тези неща разултатът е перфектен (:
    Ако не слага балсам няма как да й е гладка косата, тъй като той се слага именно за да подхрани косата и да я направи по-лесна за сресване и следователно по-гладка.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    казах вече - без балсам, балсамът и маската премиват косата и я карат да бухва допълнително или другата крайност - да се смачка отгоре, само стилизантите са начинът за такъв тип коса
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    presa ama hubava ne nqkfa za 15 lv (: moqta e na remington (mai te be6e 89 lv) starhotna e :}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ми за да не се мачка и омазнява косата не се слага в корените, а само по дължините, а това че балсамът премивал не мога да си го обясня тъй като той не е миещо средство.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

ami az znam endo za kosa koeto go polzvami nasitina deistva: kazva se KOKONA i e v edna chervena kutikaa i e napraveno ot hininova voda naistina deistva podhranva kosata pravi q meka kakto iskash ti i podsilva razstehja za edin mesec v nashta apteka q ima i ne e tolkova skapa pri nas e 1 i 20 leva i nasitina deistva ako v vashte aptreki v grada nqma tamkova mojete da go porachate i veche zavisi na kakva cena shte go dadat eto i kakvo pishe otzad na kutikaata : podhranva kosama otstranqva parhota pravi kosata meka zasilva rasteja na kosata sydyrja silikonova maslo za blqsyk i zdravina. Nanasq se na suha kosa sled izkapvane i se izhchakva da izsahne.. namazva se po princip vodata a edin pamuk i se maje v korenite no zavisi kakva e kosata vi dali e kasa ili dalga moqta e dalga za tova az slagam v shepata mi i slagam v korenite i na varhovete deistva nasitina....!!!!!!!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Вакса
    +1
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Вакса

Правила за публикуване