- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С токчета на плаж?
Много ясно, че ще си смешна. Няма какво да си пребивам краката и до плажа да ходя на токчета. С джапанки ест...![]()
Зависи дали смяташ да вървиш с тях по пясака - ако е така, наистина ще е смешно, а и няма да е никак удобно. Но ако смяташ да ходиш на заведение, което е на плажната алея - е, тогава вече няма нищо смешно!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
аз винаги съм на токчета, около плажа също. е, естествено, че няма да хосиш с тях по пясъка де...
е няма да си смешна просто нз после как когато крачетата са целите в пясък 6те се качиш на токчета ама кво ти пука от хорското мнение ходи както се чувстваш добре![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
+ 1Първоначално написано от st1ka
hodi kakto si iska6,stiga da ti e udobno i da se haresva6.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
+1Първоначално написано от rachel_billson
Суетата.Моят любим грях.
neznam ne s1m vijdala do sq momi4eta s tok4eta na plaja i mi se stryva 4e 6te se 4yvtsva6 malko nelovko vsi4ki da te gledat vse edno ne sa vijdali 4ovek![]()
Стига да не ходиш по пясъка с тях, а и после като целите ти крака са в пясък нз как ще ходиш с тях, иначе да не ти пука кво мислят другите около тебе![]()
ami ako kafeto e okolo plaja t.e. po aleqta nqma ni6to sme6no, no ako po pqsaka tragne6 edva li 6e e tolko sme6no tova 4e si s tok4eta a tova kak 6te varvi6 s tqhina4e moje6 da si gi nosi6 v ra4i4ka i posle pak d asi gi sloji6 ama naistina trqa si izbar6e6 kra4etata nqkade 4e nqma da ti e mn udobno s pqsak
![]()
за да не ти го кажа нараво, ще попитам... ТИ ТЪПА ЛИ СИ?
миналата година се успах и много бързах за плажа и по грешка си обух обувките с токчета и по пясъка ми потъваха кракатане прави тази грешка
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ми до сега не съм виждала на плаж с токчетаАко е обувка на платформа по става, но на токчета мисля че не е подходящо
![]()
e li4no na men tok4atat ne sa mi koi zn kolko udobni oba4e ako iska6 da hoi6 na kafe ili ne6to dr blizo do plaja
nqma problemi no ne i s tok4eta na pqsaka prosto 6te izglejda6 dosta sm6no![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Според мен не е тъпо,смисъл до плажа с токчета след тва по пясъка боса супер яко кво толкова,не мисля че ще е смешно.![]()
Фи токчета бе
По плажа се ходи босу :P
+1Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
+1Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
DJapanki ili niski 4ehli4ki tupo e s tok4eta !!! obui si nqkvi 4ehli4ki s pra6ka![]()
може, стига да са на платформа...
тънко токче + плаж... еми, не ми се връзва баш
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?