.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 147
    Цитирай Първоначално написано от kofa_s_voda
    А сега за тъпата чалгарска мода - ПЪРВО - какво нормално има в това едно момче да носи розови впити блузки,да си оправя всеки ден косата по минимум 20 мин. и най-вече да се прави на тъпа кифла???ВТОРО - какво смислено и различно намирате в текстовете
    Специално се разрових

лелеее яко кефиш ме кефиш ме кефиш ме /щи звънна/.
    Припев:
    Гаси тока,
    гаси че си лягам
    бързо гаси няма да избягам
    гаси тока после върти ключа и ще видиш кво ще ти се случи.
    Гаси тока, гаси че си лягам
    аре гаси няма да избягам.
    гаси тока после върти ключа
    и ще видиш к`во ще ти се случи.

ТРЕТО - какво намирате в дискотеките освен бюро за връзки???
    ЧЕТВЪРТО - за какво слушате чалга по дяволите??Съмнявам се да е заради неповторимата музика или текстове??Май и вие не знаете,а?!Една тъпа мода,стадо заблудени овце......ай контете се за Аморито
    И да не си забравите шалчето за кючека,ей ей!!

Много мразя някой да робува на моди.Хубаво слушайте си чалга,кефете се,ама защо трябва да сте хиляди еднкви розови лигави чалгарчета,вложете малко фантазия поне бе
    И какво?Ще си прекарате половината живот пред огледалото докато си оформите грима или косата?Всички чалгари,които познавам са адски ограничени - стигат до дискотеката и тва е,защото май няма къде другаде да си веете задниците,а??

Ай бягайте да си избирате новите златни пантофки или розовичка блузка.Гнусни сте....поне да имахте малко естетика ама не.....
    Аман от фръцльовци,ще станете демоде ..
    e dobre de taq pesen ne e osobeno smislena no shte pokaja 4e ima nqkoi smislena pesni
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

nqkoi beshe napisal 4e sled mnenieto na kofa_s_voda nikoi nqma da smee da zashtiti 4algata ee imate greshka nemoga da nakaram nikoi da slusha 4alga est tova si e do vkus no tupo e da q obijdate i za men metula nqma hubavi tekstove i e nqkvo drane i se nadqvam nqkoi da mi pokaje teksta na nqkoq metyl pesen no ne sum ppravila temi za neq v taq tema tova go povtarqm za 3 put no nqma zna4enie vseki da si slusha kvoto si poiska i da si gleda rabotata a az sega shte vi postna nqkoi 4alga pesen koiqto spored me (li4no mnenie) ima smisul za nqkoi vlubeni devoiki
    Andrea- bez teb

Ти спомняш ли си колко беше влюбен в мен?
    Днес ти със мен си толкова студен!

Припев:
    Бавно замръзвам без любовта ти,
    бяла пустиня е душата!
    Силно замръзвам,
    но и в съня ми чувам и досега гласа ти.
    Страшно замръзвам, нищо не чувствам!
    Няма ли да ме стоплиш с устни?
    Адски ми трябваш само за мен,
    вярвай ми ще умра без теб!

Ти спомняш ли си как звездите грееха?
    Днес те със мене се разплакаха!

Припев:
    бяла пустиня е душата!
    Силно замръзвам,
    вярвай ми ще убра без теб!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Да бе, страхотен текст, само дето е същия като 99% от другите чалга песни!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Преслава

Лъжа е

Ако поискаш бягай ти,
    не си мисли, че ме боли.
    Какво очакваш-да заплача ли?
    Така говоря ти сега,
    но само думи са това,
    за да запазя гордостта си.

Припев:
    Лъжа е, не чуваш ли, спри се...
    лъжа е, почакай върни се..
    лъжа е, сърцето ми стене лъжа е,
    че мога без тебе лъжа е...

От теб сега съм по-добре,
    светът е пълен със мъже.
    Нима се мислиш за единствен ти?
    Така говоря ти сега,
    но само думи са това,
    за да събудя ревността ти...

Припев:

Примерно ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    nqkoi beshe napisal 4e sled mnenieto na kofa_s_voda nikoi nqma da smee da zashtiti 4algata ee imate greshka nemoga da nakaram nikoi da slusha 4alga est tova si e do vkus no tupo e da q obijdate i za men metula nqma hubavi tekstove i e nqkvo drane i se nadqvam nqkoi da mi pokaje teksta na nqkoq metyl pesen no ne sum ppravila temi za neq v taq tema tova go povtarqm za 3 put no nqma zna4enie vseki da si slusha kvoto si poiska i da si gleda rabotata a az sega shte vi postna nqkoi 4alga pesen koiqto spored me (li4no mnenie) ima smisul za nqkoi vlubeni devoiki
    Andrea- bez teb

Ти спомняш ли си колко беше влюбен в мен?
    Днес ти със мен си толкова студен!

Припев:
    бяла пустиня е душата!
    Силно замръзвам,
    вярвай ми ще умра без теб!

Ти спомняш ли си как звездите грееха?
    Днес те със мене се разплакаха!

Припев:
    бяла пустиня е душата!
    Силно замръзвам,
    вярвай ми ще убра без теб!
    само недей забърква метъла!!!
    и земи виж некой текст от тоя стил и тогава ми хвали вашите ,дето са толкова еднакви,че просто няма накъде...
    спрете да ги сравнявате ...м/у метъла и чалгата няма НИЩО общо,че да ги съпоставяте

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Taq muzika za men stava za piene i za tva q obi4am Kupon bez 4alga ne e kupon prosto

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    нямам думи няма да отговарям на коментарите от слушателите на "великата музика чалгата",защото мн ще се изнервя.как може да сте толкова кухи лейки това,че не разбирате метал,пънк,готик,емо,хиохоп ,рап и останалите стилове,не значи,че трябва да казвате за тях такива обиди а и да ви кажа само,чалга "певиците" взимат текстове от гръцки,румънски и други изпълнители,превеждат ги надве-натри(и то много неточно) и почват да си отварят устите на плейбека кво стойносно има в това?вие знаете ли как звучат някои от оригиналите на тези песни?май не. ако знаехте нямаше да слушате тези глупости абе айде слушайте си "музиката" и се кефете.може би някой ден ще се съвземете и ще се промените,но едва ли.то от лук не можеш да направиш ябълки
    п.п. аз си слушам метъл,пънк и готик от малка и знам,че вашите коментари не значат нищо.тва,че не разбирате от музика си е лично ваша работа.аз примерно може да не слушам хипхоп,хаус и кво ли още не ,но поне знам кой стил какъв е.

^лелее голЕма разбирачка от музика

Град
    Скитосвам по улиците
    Аз по принцип не си падам по чалгата,но моето лично мнение е,че когато си седя на компютъра или просто си правя нещо ми харесва да слушам Rock,метъл и примерно някакъж Хип-Хоп,но замислете се как ще се чувствате в някаква кръчма и да ви пуснат метъл....Е чалгата само за тва става...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Аз по принцип не си падам по чалгата,но моето лично мнение е,че когато си седя на компютъра или просто си правя нещо ми харесва да слушам Rock,метъл и примерно някакъж Хип-Хоп,но замислете се как ще се чувствате в някаква кръчма и да ви пуснат метъл....Е чалгата само за тва става...
    Ми честно казано повече ще се кефя ако пуснат "Pantera",а не някаква чалгия с тъп текст и ритъм на който само умрял кон може да се кефи.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

аве айде стига с тия маси и с тия кръчми
    ако си те кефи няква музика навсякъде ще си те кефи (:
    другото са оправдания

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    аве айде стига с тия маси и с тия кръчми
    ако си те кефи няква музика навсякъде ще си те кефи (:
    другото са оправдания
    Така е мен примерно където и да ми пуснат метъл ще се кефя,но където и да ми пуснат чалга определено не ми е особено комфортно.За това и не ходя в заведения където пускат чалгии.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Скитосвам по улиците
    Със сигурност не харесвам чалгата,но когато всичките ти приятели слушат това понякога се принуждаваш...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от remember_me
    gre6kaaaaaaa! ot 4algar4eta vsi4ki otidoha kam hous manqci
    Аз пък все си мисля, че използват хауса за прикритие на чалгливата си природа
    Така е .. циганизация аа чалгаризация де
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Абе кво ви пука кой какво слуша.Като ги захапете тия дето слушат чалга и няма край.Не мога да ви разбера.И на мене не ми се струват много състоятелни текстовете на песните в стил Метъл,Рок,но не пускам само тъпи теми.

abe hora kakuv vi e problema?? kakvo tollkova imate protiv 4algata? ama ako stane na vupros za haus ili metul duma nikoi nqma da obeli da kaje neshto protiv tezi stilove nali? mi i na men mi zvu4i tupo metula tam nqkvo drane ama nishto ne kazvam zashtoto vseki ima pravo na izbor i ne sum tazi koiqto moje da kaje nqa nqkoi neshto ... zna4i ako nqkoi ne slusha taka nare4enata '' moderna m uzika - hause i metal(zashtoto v momenta tova e moderno) '' zna4i toi e 4algar i zapochvate s tupite komentari mi izvinete mn ama ne na seki mu se slusha nqkvi metul ili hause metul pesni prestanete ve4e tupo e !!!

p.s i v kraina smetka taka nare4enite po4itateli na popfolk muzika sa pove4e ot tezi hausemaniaci koito sa za momenta na tazi trupka (ima nqkoi naistina po4itateli na takava muzika)
    е някой да има но моето мнение

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Ми честно казано повече ще се кефя ако пуснат "Pantera",а не някаква чалгия с тъп текст и ритъм на който само умрял кон може да се кефи.
    +1

abe hora kakuv vi e problema?? kakvo tollkova imate protiv 4algata? ama ako stane na vupros za haus ili metul duma nikoi nqma da obeli da kaje neshto protiv tezi stilove nali? mi i na men mi zvu4i tupo metula tam nqkvo drane ama nishto ne kazvam zashtoto vseki ima pravo na izbor i ne sum tazi koiqto moje da kaje nqa nqkoi neshto ...
    Всички чалгари са изключително прости!!! Всички си мислят ,че метъла е само дране и викане ... Въобше не сте си направили труда да чуете и да разберете ,че не е саво това! Относно чалгата - там всички песни са еднакви "Колко те обичаааааам" "Ти ме остави и отиде с друатааааааа" "Мразя тееееее и те обичаааааааам" и тн. и тн.

Айде чуй ги тея и кажи кое му е дрането:

http://clip4e.com/play_guns_n_roses_don_t_cry_2.htm
    http://www.vbox7.com/play:5134a75d
    http://www.vbox7.com/play:2853e412
    http://www.vbox7.com/play:b8c3e108
    http://www.vbox7.com/play:4e6b73c2

[quote="lifelesscorpse"] нямам думи няма да отговарям на коментарите от слушателите на "великата музика чалгата",защото мн ще се изнервя.как може да сте толкова кухи лейки това,че не разбирате метал,пънк,готик,емо,хиохоп ,рап и останалите стилове,не значи,че трябва да казвате за тях такива обиди а и да ви кажа само,чалга "певиците" взимат текстове от гръцки,румънски и други изпълнители,превеждат ги надве-натри(и то много неточно) и почват да си отварят устите на плейбека кво стойносно има в това?вие знаете ли как звучат някои от оригиналите на тези песни?май не. ако знаехте нямаше да слушате тези глупости абе айде слушайте си "музиката" и се кефете.може би някой ден ще се съвземете и ще се промените,но едва ли.то от лук не можеш да направиш ябълки
    п.п. аз си слушам метъл,пънк и готик от малка и знам,че вашите коментари не значат нищо.тва,че не разбирате от музика си е лично ваша работа.аз примерно може да не слушам хипхоп,хаус и кво ли още

не ,но поне знам кой стил какъв
    GOLQMATA RAZBIRA4KA si kaza tejkata duma .. hubavo slushai ako iskash i narodna muzika men tova slabo me vulnyva ti taka se izrazi 4e ako ne slushash rock ili metul ti si kuha leiki emi ok po- dobre otkolkoto da sedna na masa i da si pusna nqkoe metulsko par4e i v kraina smetka tova da mrazish chalgata e do moda az se 4udq zashto lqtoto e tolkova pretupkano na turneto ama ina4e ustite vi tolkova golemi ooo az mrazq chlaga blq blq awe smesha rabota ste ..

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    abe hora kakuv vi e problema?? kakvo tollkova imate protiv 4algata? ama ako stane na vupros za haus ili metul duma nikoi nqma da obeli da kaje neshto protiv tezi stilove nali? mi i na men mi zvu4i tupo metula tam nqkvo drane ama nishto ne kazvam zashtoto vseki ima pravo na izbor i ne sum tazi koiqto moje da kaje nqa nqkoi neshto ...
    Всички чалгари са изключително прости!!! Всички си мислят ,че метъла е само дране и викане ... Въобше не сте си направили труда да чуете и да разберете ,че не е саво това! Относно чалгата - там всички песни са еднакви "Колко те обичаааааам" "Ти ме остави и отиде с друатааааааа" "Мразя тееееее и те обичаааааааам" и тн. и тн.

a da ne bi ti da si si napraila truda da chuesh nqkoq chalga pesen?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    "_siNNer_", твоят начин на изразяване няма да те отведе никъде
    Всички много се отклонихте от темата.
    И през последните години попфолка стана 95% комерсиална музика. На пръсти се броят тези, които все още правят качествена и стойностна музика.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Да не повярваш да ... даже и като малка първата музика която слушах беше чалга ,но това в далечното минало когато съм била на 10-11-12 ... Така ,че не се притеснявай не говоря без да знам ..

хаусаризация е модното
    щото новите чалгийки са точно като хаусче и за тва сички почнаха да
    слушат хаус
    fuck off red pigs

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ти си същата като чалгарите...

1 към 1
    Защо си толкова лош
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

Да не повярваш да ... даже и като малка първата музика която слушах беше чалга ,но това в далечното минало когато съм била на 10-11-12 ... Така ,че не се притеснявай не говоря без да знам ..
    xax ne se i pritesnqvam no nqma zna4enie .. a dokato beshe na 10-11-12 ... ne ti beshe osobena bezmislena 4algata .. vij taka dokazvam tezata 4e v dneshno vreme horata slushat kakvoto e na moda spoko to mina modata na metula shte mine i modata na hausa vsushtnost kato stane moda da slushash opera shte slushash li ? vupreki 4e tova ne me zasqga de.. seriozno neiskam da se zaqjdam no pri uslovie 4e ti si imala period v koito si q slushala tazi muzika(4alga) zna4i 4e ti e haresvala ? vse pak 4ovek ne slusha muzika koqto ne mu haresva a puk sega bila bezmislena ..slushai kakvoto iskash ne me vulnuva nemoga da ti kaja kakvo da pravish i ne iskam da ti kazvam no kato ne slushash takava muzika i kato ne ti haresva hubavo nedei da slushash no nedei i se zaqjdai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си