- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Масовата чалгаризация
e dobre de taq pesen ne e osobeno smislenaПървоначално написано от kofa_s_voda
no shte pokaja 4e ima nqkoi smislena pesni
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
nqkoi beshe napisal 4e sled mnenieto na kofa_s_voda nikoi nqma da smee da zashtiti 4algata ee imate greshkanemoga da nakaram nikoi da slusha 4alga est tova si e do vkus no tupo e da q obijdate i za men metula nqma hubavi tekstove i e nqkvo drane i se nadqvam nqkoi da mi pokaje teksta na nqkoq metyl pesen no ne sum ppravila temi za neq v taq tema tova go povtarqm za 3 put
no nqma zna4enie vseki da si slusha kvoto si poiska i da si gleda rabotata a az sega shte vi postna nqkoi 4alga pesen koiqto spored me (li4no mnenie) ima smisul za nqkoi vlubeni devoiki
Andrea- bez teb![]()
Ти спомняш ли си колко беше влюбен в мен?
Днес ти със мен си толкова студен!
Припев:
Бавно замръзвам без любовта ти,
бяла пустиня е душата!
Силно замръзвам,
но и в съня ми чувам и досега гласа ти.
Страшно замръзвам, нищо не чувствам!
Няма ли да ме стоплиш с устни?
Адски ми трябваш само за мен,
вярвай ми ще умра без теб!
Ти спомняш ли си как звездите грееха?
Днес те със мене се разплакаха!
Припев:
Бавно замръзвам без любовта ти,
бяла пустиня е душата!
Силно замръзвам,
но и в съня ми чувам и досега гласа ти.
Страшно замръзвам, нищо не чувствам!
Няма ли да ме стоплиш с устни?
Адски ми трябваш само за мен,
вярвай ми ще убра без теб!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да бе, страхотен текст, само дето е същия като 99% от другите чалга песни!!!
Преслава
Лъжа е
Ако поискаш бягай ти,
не си мисли, че ме боли.
Какво очакваш-да заплача ли?
Така говоря ти сега,
но само думи са това,
за да запазя гордостта си.
Припев:
Лъжа е, не чуваш ли, спри се...
лъжа е, почакай върни се..
лъжа е, сърцето ми стене лъжа е,
че мога без тебе лъжа е...
От теб сега съм по-добре,
светът е пълен със мъже.
Нима се мислиш за единствен ти?
Така говоря ти сега,
но само думи са това,
за да събудя ревността ти...
Припев:
Примерно ?
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
само недей забърква метъла!!!Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
и земи виж некой текст от тоя стил и тогава ми хвали вашите ,дето са толкова еднакви,че просто няма накъде...
спрете да ги сравнявате ...м/у метъла и чалгата няма НИЩО общо,че да ги съпоставяте
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
![]()
![]()
нямам думи
няма да отговарям на коментарите от слушателите на "великата музика чалгата",защото мн ще се изнервя.как може да сте толкова кухи лейки
това,че не разбирате метал,пънк,готик,емо,хиохоп ,рап и останалите стилове,не значи,че трябва да казвате за тях такива обиди
![]()
а и да ви кажа само,чалга "певиците" взимат текстове от гръцки,румънски и други изпълнители,превеждат ги надве-натри(и то много неточно) и почват да си отварят устите на плейбека
кво стойносно има в това?вие знаете ли как звучат някои от оригиналите на тези песни?май не.
ако знаехте нямаше да слушате тези глупости
абе айде слушайте си "музиката" и се кефете.може би някой ден ще се съвземете и ще се промените,но едва ли.то от лук не можеш да направиш ябълки
![]()
п.п. аз си слушам метъл,пънк и готик от малка и знам,че вашите коментари не значат нищо.тва,че не разбирате от музика си е лично ваша работа.аз примерно може да не слушам хипхоп,хаус и кво ли още не ,но поне знам кой стил какъв е.
^лелее голЕма разбирачка от музика
Аз по принцип не си падам по чалгата,но моето лично мнение е,че когато си седя на компютъра или просто си правя нещо ми харесва да слушам Rock,метъл и примерно някакъж Хип-Хоп,но замислете се как ще се чувствате в някаква кръчма и да ви пуснат метъл....Е чалгата само за тва става...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ми честно казано повече ще се кефя ако пуснат "Pantera",а не някаква чалгия с тъп текст и ритъм на който само умрял кон може да се кефи.Първоначално написано от fall_out_girl
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
аве айде стига с тия маси и с тия кръчми
ако си те кефи няква музика навсякъде ще си те кефи (:
другото са оправдания
Така е мен примерно където и да ми пуснат метъл ще се кефя,но където и да ми пуснат чалга определено не ми е особено комфортно.За това и не ходя в заведения където пускат чалгии.Първоначално написано от Taste the rainbow
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Със сигурност не харесвам чалгата,но когато всичките ти приятели слушат това понякога се принуждаваш...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Така е .. циганизация
аа чалгаризация де
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Абе кво ви пука кой какво слуша.Като ги захапете тия дето слушат чалга и няма край.Не мога да ви разбера.И на мене не ми се струват много състоятелни текстовете на песните в стил Метъл,Рок,но не пускам само тъпи теми.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
е някой да има но моето мнение
Всички чалгари са изключително прости!!! Всички си мислят ,че метъла е само дране и викане ... Въобше не сте си направили труда да чуете и да разберете ,че не е саво това! Относно чалгата - там всички песни са еднакви "Колко те обичаааааам" "Ти ме остави и отиде с друатааааааа" "Мразя тееееее и те обичаааааааам" и тн. и тн.Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
Айде чуй ги тея и кажи кое му е дрането:
http://clip4e.com/play_guns_n_roses_don_t_cry_2.htm
http://www.vbox7.com/play:5134a75d
http://www.vbox7.com/play:2853e412
http://www.vbox7.com/play:b8c3e108
http://www.vbox7.com/play:4e6b73c2
[quote="lifelesscorpse"]![]()
![]()
нямам думи
няма да отговарям на коментарите от слушателите на "великата музика чалгата",защото мн ще се изнервя.как може да сте толкова кухи лейки
това,че не разбирате метал,пънк,готик,емо,хиохоп ,рап и останалите стилове,не значи,че трябва да казвате за тях такива обиди
![]()
а и да ви кажа само,чалга "певиците" взимат текстове от гръцки,румънски и други изпълнители,превеждат ги надве-натри(и то много неточно) и почват да си отварят устите на плейбека
кво стойносно има в това?вие знаете ли как звучат някои от оригиналите на тези песни?май не.
ако знаехте нямаше да слушате тези глупости
абе айде слушайте си "музиката" и се кефете.може би някой ден ще се съвземете и ще се промените,но едва ли.то от лук не можеш да направиш ябълки
![]()
п.п. аз си слушам метъл,пънк и готик от малка и знам,че вашите коментари не значат нищо.тва,че не разбирате от музика си е лично ваша работа.аз примерно може да не слушам хипхоп,хаус и кво ли още
не ,но поне знам кой стил какъв
GOLQMATA RAZBIRA4KA si kaza tejkata duma .. hubavo slushai ako iskash i narodna muzika men tova slabo me vulnyva ti taka se izrazi 4e ako ne slushash rock ili metul ti si kuha leiki emi ok po- dobre otkolkoto da sedna na masa i da si pusna nqkoe metulsko par4e i v kraina smetka tova da mrazish chalgata e do moda az se 4udq zashto lqtoto e tolkova pretupkano na turneto ama ina4e ustite vi tolkova golemi ooo az mrazq chlaga blq blq awe smesha rabota ste ..
a da ne bi ti da si si napraila truda da chuesh nqkoq chalga pesen?Първоначално написано от _siNNer_
"_siNNer_", твоят начин на изразяване няма да те отведе никъде
Всички много се отклонихте от темата.
И през последните години попфолка стана 95% комерсиална музика. На пръсти се броят тези, които все още правят качествена и стойностна музика.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
Да не повярваш да ... даже и като малка първата музика която слушах беше чалга ,но това в далечното минало когато съм била на 10-11-12 ... Така ,че не се притеснявай не говоря без да знам ..
хаусаризация е модното
щото новите чалгийки са точно като хаусче и за тва сички почнаха да
слушат хаус
fuck off red pigs
Защо си толкова лошПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
xax ne se i pritesnqvam no nqma zna4enie .. a dokato beshe na 10-11-12 ... ne ti beshe osobena bezmislena 4algata .. vij taka dokazvam tezata 4e v dneshno vreme horata slushat kakvoto e na moda spoko to mina modata na metula shte mine i modata na hausaПървоначално написано от _siNNer_
vsushtnost kato stane moda da slushash opera shte slushash li ? vupreki 4e tova ne me zasqga de.. seriozno neiskam da se zaqjdam no pri uslovie 4e ti si imala period v koito si q slushala tazi muzika(4alga) zna4i 4e ti e haresvala ? vse pak 4ovek ne slusha muzika koqto ne mu haresva a puk sega bila bezmislena ..slushai kakvoto iskash ne me vulnuva nemoga da ti kaja kakvo da pravish i ne iskam da ti kazvam no kato ne slushash takava muzika i kato ne ti haresva hubavo nedei da slushash no nedei i se zaqjdai