- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Масовата чалгаризация
Чалгаризацията е масова,защото е музика с балканско звучене и текст,в който 4 реда се повтарят в 3-4 минутния интервал.Слушана е,защото има хора,които не могат да запомнят текст,повече от тези 4 редчета и се радват на пишните силиконки![]()
Айде сега..искам да попитам всички "хейтъри" в темата, защо мразят хората които слушат чалга? Няма лошо да не харесваш някой стил, но музиката не прави човека. Всеки харесва някой стил, и ненавижда друг.
Какво постигате с тези обиди?
Аз не слушам чалга, изобщо! Не ми харесва, но това което правите е простотия..
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
за чалгата / поп фолка и аз съм го слушала преди, но вече не. Защо? Защото вече всички се повтарят, всички са еднакви, повръща ми се от шибаната им индустрия, която промива мозъците на децата, всичките са курви (добре, де, повечето!), песните им са безсмислени, стила им е пошъл.... Е, надявам се, че ме разбрахте.
btw Не мразя хората, които слушат чалгата, това си е техен избор, и не мисля, че е правилно. Все пак, за да е толкова популярна, значи някой я харесва.
![]()
Кефи ме една банда Порселейн енд дъ трампс ама нз какъв стил музика са... това е проект забраих какс е казваше изпълнителката и е индъстриал.
иначе на чалгата сички текстове са крадени от саседните държави, и са почти еднакви.
http://youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY пз.![]()
Войни на Тангра
Хората я харесват, щото е музика за забавление, за гъзария и т.н. Но това, че промива мозъците е проблем на хората, никой не ги кара да слушат чалга. А и в едно демократично общество няма цензура за вид музика. Ако не сте съгласни с това, значи сте комунисти (шега)![]()
К'Фо ТОЧНО, ПО ДЯВОЛИТЕ, имаш предвид под "стила им е пошъл", А, МАААА, КУРВO НЕДОНОСЕНА ! ? !Първоначално написано от summer_moon31
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HTTP://WWW.INNA.RO - КОЙТО РАЗБИРА НА ИНЧЕТО СЕ СПИРА ! ! !
как не ви омръзна от тези безсмислени спорове,чудя се ?!
какво значение има "масовата чалгаризация" слушайте си любимата музика и не се заяждайте....
не че съм фенка на чалгата,ама като приятелките ми ме викат на доскотека ,където пускат чалга да стоя затворена в къщи ли? или в дискотеката да накарам диджея да ми пуска моята любима музика......не става така.......а и много пъти сме влизали в заведения където се пуска "чалга" не можеш да излезеш от заведението и да си придаваш важности..
както и да е ............дано дойде ден,когато войната между стиловете е табу.............бих защитила еднакво всеки стил ,който е напдан,без да плюя другите..
^ според търсенето и предлагането.
Чалгата промива мозъци и води до затъпяването на българите....Нз как още не са осъзнали,че тва не е музика и дори не си правят труда да чуят нещо по-различно...Репликите са:Мазни метъли,гнусни рапъри...и тн.Пълни помяри!Смъъърт за ЧАЛГАТА и сички Азисо-поклонници!![]()
Down On The Farm!!!
"Масова чалгаризация"? Мисля,че това явление остана в миналото. Понеже сега е модерно да се плюе по този стил,всички се отказаха от него и се изредиха да слушат хаус.
много точно казано ..Първоначално написано от Im_on_the_Outside
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
i az sum s taq nadejda ..samo 4e slysham hip hop..ama i metula stava nai-dobrata mi priqtelka slysha metalПървоначално написано от haterkata
![]()
She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..
що за рядко тъп,прост и ограничен човек би казал подобна абсолютна идиотщинаxax ne se i pritesnqvam no nqma zna4enie .. a dokato beshe na 10-11-12 ... ne ti beshe osobena bezmislena 4algata .. vij taka dokazvam tezata 4e v dneshno vreme horata slushat kakvoto e na moda spoko to mina modata na metula shte mine i modata na hausa vsushtnost kato stane moda da slushash opera shte slushash li ? vupreki 4e tova ne me zasqga de.. seriozno neiskam da se zaqjdam no pri uslovie 4e ti si imala period v koito si q slushala tazi muzika(4alga) zna4i 4e ti e haresvala ? vse pak 4ovek ne slusha muzika koqto ne mu haresva a puk sega bila bezmislena ..slushai kakvoto iskash ne me vulnuva nemoga da ti kaja kakvo da pravish i ne iskam da ti kazvam no kato ne slushash takava muzika i kato ne ti haresva hubavo nedei da slushash no nedei i se zaqjdai
фен на чалгата да ми каже че в днешно време се слуша каквото е модерно и че МОДАТА на рок и метъл музиката е отминала или ще мине
що за олигофрен смее да си помисли да сравнява метъла с шибаната чалга
наи-малкото като се замислим къде е полулярна чалгата-на балканите
къде е популярен метъла-навсякъде
метъла от кога съществува-от края на 60-те
чалгата-от началото на 90-те(в сегашния си вид)
само помислете за песен като another brick in the wall или master of puppets и ги сравнете с...забравих и името на оная песен дето се пееше 'водиме в някоя квартална кръчма...' и тогава да сравним коя музика засяга общестото с неговите проблеми и има огромен смисъл и коя музика засяга...ми...кварталните кръчми и няма АБСОЛЮТНО АМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ!!!
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
ЦИГАНСКА ВОЙВОДКЕ, МАЙКА ТИ, ГНУСНАТА ПАЧАВРА, ДОЛНАТА И БЛЯДА РУСКИНЯ ДА УМРЕ НА СЕКУНДАТА ОТ РАККККККККККККККККККК ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ЦИГАНСКА ВОЙВОДКЕ, МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ДА УМРАТ В ЕДНО, МАМКА ТИ И ГНУСНА МАНГАЛСКА ПОМАШКА ТВАР ! ! ! ОТ РАК НА ГЪЗОВЕТЕ ДА ЗАБОЛЕЯТ И В ЕДНО ДА СЕ СПОМИНАТ, ДВА КОВЧЕГА ДА НОСИШ ! ! ! А БАЩА ТИ И ОТ РАК НА ПУТКАТA ДА СЕ ГЪТНЕ КУЧКАТА, ЧЕ Е ИЗКЕНДЗАЛА ТАКОВА ГНУСНО, НЕЩАСТНО И КЪЛНЯЩО ЦИГАНЕ ! ! ! ТЕБЕ ДА ТЕ БЛЪСНЕ ТИР, ДОКАТО ТЕ РАЗПОРВАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ! ! ! НО НЕ И ПРЕДИ ДА ЗАБОЛЕЕШ ОТ РАК НА КЪЛНЯЩАТА ТИ УСТА, ОТ СПИН, ДИАБЕТ, ЦИРОЗА, ПРОКАЗА, ЧУМА, СИФИЛИС, И ТУМОРИ С РАЗСЕЙКИ НАВСЯКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !Първоначално написано от EternalEyes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
К'Фо ТОЧНО, ПО ДЯВОЛИТЕ, имаш предвид под "стила им е пошъл", А, МАААА, КУРВO НЕДОНОСЕНА ! ? !Първоначално написано от summer_moon31
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мо'eм запомним текст повече от 4 редчета, ма за сметка на т'Фа никигЪш нЕма забра'им Га ибах майка ти у гъзОПървоначално написано от elly~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти па стига псувал бе, лигльооо!Първоначално написано от TERIKATA
като не можеш да се научиш да приемаш чуждото мнение, по-добре не се обаждай
o.OПървоначално написано от TERIKATA
МЪЛЧИ ТАМ, ВЕ!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
TERIKATA, /facepalm ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Еми тфа е то..Няма да ги спреш..Навъждат се все повече и повече..
Незнам какви ценности и какви идеали възприемат чрез тази музика ,но работата не отива на добре..И няма да се оправи..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Горният пост е просто еманацията на идиотщината.
Audio ergo sum
Аре да не ми даваш наклон на ХУЯ, А ! ? ! Лигльо e майка ти ! ! ! Аз ли не мога да приемам чуждо мнение, или ти ! ? ! Не можеш да приемеш нито чуждото мнение, нито чуждия вкус ! ! !Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
ТИШИНКА ! ! ! ДА НЕ ЧУВАМ ДЕТСКИ ГЛАС ! ! !Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Ценности и идеали на уважение към вкуса на другите ! ! ! А ако е добре да обиждаш хората, само 'шот' слушат различна музика...Да ти имам и идеалите за ''добро'' и ''лошо'' ! ! ! Ве сте тези, които нЯЯ да се опра'ите...за съжаление ! ! !Първоначално написано от xHARDCANDYx
Защо ! ? ! Не съм длъжен да мразя чалгата, не мислиш ли ! ? !Първоначално написано от ArrowsOfDeath
/me does the facepalm
![]()
Да и вместо да се напиват преди чалгарските дискотеки, сега се друсат в Хаус дискотеките - Няма значение пак е едно и същоПървоначално написано от remember_me
![]()
RAVE THE FUTURE
Тоя разговор май го водихме вече веднъж.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Това не е България - това е Чалгария!
Bitch! >.<![]()