.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Чалгаризацията е масова,защото е музика с балканско звучене и текст,в който 4 реда се повтарят в 3-4 минутния интервал.Слушана е,защото има хора,които не могат да запомнят текст,повече от тези 4 редчета и се радват на пишните силиконки

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Айде сега..искам да попитам всички "хейтъри" в темата, защо мразят хората които слушат чалга? Няма лошо да не харесваш някой стил, но музиката не прави човека. Всеки харесва някой стил, и ненавижда друг.
    Какво постигате с тези обиди?
    Аз не слушам чалга, изобщо! Не ми харесва, но това което правите е простотия..
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

за чалгата / поп фолка и аз съм го слушала преди, но вече не. Защо? Защото вече всички се повтарят, всички са еднакви, повръща ми се от шибаната им индустрия, която промива мозъците на децата, всичките са курви (добре, де, повечето!), песните им са безсмислени, стила им е пошъл.... Е, надявам се, че ме разбрахте.

btw Не мразя хората, които слушат чалгата, това си е техен избор, и не мисля, че е правилно. Все пак, за да е толкова популярна, значи някой я харесва.

Кефи ме една банда Порселейн енд дъ трампс ама нз какъв стил музика са... това е проект забраих какс е казваше изпълнителката и е индъстриал.
    иначе на чалгата сички текстове са крадени от саседните държави, и са почти еднакви.
    http://youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY пз.
    Войни на Тангра

Град
    49 Layer
    Хората я харесват, щото е музика за забавление, за гъзария и т.н. Но това, че промива мозъците е проблем на хората, никой не ги кара да слушат чалга. А и в едно демократично общество няма цензура за вид музика. Ако не сте съгласни с това, значи сте комунисти (шега)

МАЛКО СА ТИ 5 ВЕКА ЕБAНЕ, ЕВТИНА И ДОЛНОПРОБНА ГЯУРСКА КУРBО

Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Аз пък съм против reggaeton-a (е, не можах и аз да не се изцепя с нещо).

А за чалгата / поп фолка и аз съм го слушала преди, но вече не. Защо? Защото вече всички се повтарят, всички са еднакви, повръща ми се от шибаната им индустрия, която промива мозъците на децата, всичките са курви (добре, де, повечето!), песните им са безсмислени, стила им е пошъл.... Е, надявам се, че ме разбрахте.

btw Не мразя хората, които слушат чалгата, това си е техен избор, и не мисля, че е правилно. Все пак, за да е толкова популярна, значи някой я харесва.
    К'Фо ТОЧНО, ПО ДЯВОЛИТЕ, имаш предвид под "стила им е пошъл", А, МАААА, КУРВO НЕДОНОСЕНА ! ? !
    HTTP://WWW.INNA.RO - КОЙТО РАЗБИРА НА ИНЧЕТО СЕ СПИРА ! ! !

Голям фен
    как не ви омръзна от тези безсмислени спорове,чудя се ?!
    какво значение има "масовата чалгаризация" слушайте си любимата музика и не се заяждайте....
    не че съм фенка на чалгата,ама като приятелките ми ме викат на доскотека ,където пускат чалга да стоя затворена в къщи ли? или в дискотеката да накарам диджея да ми пуска моята любима музика......не става така.......а и много пъти сме влизали в заведения където се пуска "чалга" не можеш да излезеш от заведението и да си придаваш важности..
    както и да е ............дано дойде ден,когато войната между стиловете е табу.............бих защитила еднакво всеки стил ,който е напдан,без да плюя другите..

Мега фен
    Град
    София
    ^ според търсенето и предлагането.

Град
    Софийско поле
    Чалгата промива мозъци и води до затъпяването на българите....Нз как още не са осъзнали,че тва не е музика и дори не си правят труда да чуят нещо по-различно...Репликите са:Мазни метъли,гнусни рапъри...и тн.Пълни помяри!Смъъърт за ЧАЛГАТА и сички Азисо-поклонници!
    Down On The Farm!!!

"Масова чалгаризация"? Мисля,че това явление остана в миналото. Понеже сега е модерно да се плюе по този стил,всички се отказаха от него и се изредиха да слушат хаус.

Цитирай Първоначално написано от Im_on_the_Outside
    "Масова чалгаризация"? Мисля,че това явление остана в миналото. Понеже сега е модерно да се плюе по този стил,всички се отказаха от него и се изредиха да слушат хаус.
    много точно казано ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    хъх...не е точно така...и аз съм от хлапетата ама за мене има само пънк и метъл и ест надеждата че някой хубав ден всички прости чалгаджий ще загинат! (оптимистка съм )
    i az sum s taq nadejda ..samo 4e slysham hip hop..ama i metula stava nai-dobrata mi priqtelka slysha metal
    She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    xax ne se i pritesnqvam no nqma zna4enie .. a dokato beshe na 10-11-12 ... ne ti beshe osobena bezmislena 4algata .. vij taka dokazvam tezata 4e v dneshno vreme horata slushat kakvoto e na moda spoko to mina modata na metula shte mine i modata na hausa vsushtnost kato stane moda da slushash opera shte slushash li ? vupreki 4e tova ne me zasqga de.. seriozno neiskam da se zaqjdam no pri uslovie 4e ti si imala period v koito si q slushala tazi muzika(4alga) zna4i 4e ti e haresvala ? vse pak 4ovek ne slusha muzika koqto ne mu haresva a puk sega bila bezmislena ..slushai kakvoto iskash ne me vulnuva nemoga da ti kaja kakvo da pravish i ne iskam da ti kazvam no kato ne slushash takava muzika i kato ne ti haresva hubavo nedei da slushash no nedei i se zaqjdai
    що за рядко тъп,прост и ограничен човек би казал подобна абсолютна идиотщина
    фен на чалгата да ми каже че в днешно време се слуша каквото е модерно и че МОДАТА на рок и метъл музиката е отминала или ще мине
    що за олигофрен смее да си помисли да сравнява метъла с шибаната чалга
    наи-малкото като се замислим къде е полулярна чалгата-на балканите
    къде е популярен метъла-навсякъде
    метъла от кога съществува-от края на 60-те
    чалгата-от началото на 90-те(в сегашния си вид)
    само помислете за песен като another brick in the wall или master of puppets и ги сравнете с...забравих и името на оная песен дето се пееше 'водиме в някоя квартална кръчма...' и тогава да сравним коя музика засяга общестото с неговите проблеми и има огромен смисъл и коя музика засяга...ми...кварталните кръчми и няма АБСОЛЮТНО АМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ!!!
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

МАЛКО СА ТИ 5 ВЕКА ЕБАНE, ЕВТИНА И ДОЛНОПРОБНА ГЯУРСКА КУРВO

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    води до затъпяването на българите
    Не знам за другото, но това е много вярно.
    ЦИГАНСКА ВОЙВОДКЕ, МАЙКА ТИ, ГНУСНАТА ПАЧАВРА, ДОЛНАТА И БЛЯДА РУСКИНЯ ДА УМРЕ НА СЕКУНДАТА ОТ РАККККККККККККККККККК ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ЦИГАНСКА ВОЙВОДКЕ, МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ДА УМРАТ В ЕДНО, МАМКА ТИ И ГНУСНА МАНГАЛСКА ПОМАШКА ТВАР ! ! ! ОТ РАК НА ГЪЗОВЕТЕ ДА ЗАБОЛЕЯТ И В ЕДНО ДА СЕ СПОМИНАТ, ДВА КОВЧЕГА ДА НОСИШ ! ! ! А БАЩА ТИ И ОТ РАК НА ПУТКАТA ДА СЕ ГЪТНЕ КУЧКАТА, ЧЕ Е ИЗКЕНДЗАЛА ТАКОВА ГНУСНО, НЕЩАСТНО И КЪЛНЯЩО ЦИГАНЕ ! ! ! ТЕБЕ ДА ТЕ БЛЪСНЕ ТИР, ДОКАТО ТЕ РАЗПОРВАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ! ! ! НО НЕ И ПРЕДИ ДА ЗАБОЛЕЕШ ОТ РАК НА КЪЛНЯЩАТА ТИ УСТА, ОТ СПИН, ДИАБЕТ, ЦИРОЗА, ПРОКАЗА, ЧУМА, СИФИЛИС, И ТУМОРИ С РАЗСЕЙКИ НАВСЯКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

А за чалгата / поп фолка и аз съм го слушала преди, но вече не. Защо? Защото вече всички се повтарят, всички са еднакви, повръща ми се от шибаната им индустрия, която промива мозъците на децата, всичките са курви (добре, де, повечето!), песните им са безсмислени, стила им е пошъл.... Е, надявам се, че ме разбрахте.

К'Фо ТОЧНО, ПО ДЯВОЛИТЕ, имаш предвид под "стила им е пошъл", А, МАААА, КУРВO НЕДОНОСЕНА ! ? !

Цитирай Първоначално написано от elly~
    Чалгаризацията е масова,защото е музика с балканско звучене и текст,в който 4 реда се повтарят в 3-4 минутния интервал.Слушана е,защото има хора,които не могат да запомнят текст,повече от тези 4 редчета и се радват на пишните силиконки
    Не мо'eм запомним текст повече от 4 редчета, ма за сметка на т'Фа никигЪш нЕма забра'им Га ибах майка ти у гъзО

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Re: МАЛКО СА ТИ 5 ВЕКА ЕБАНE, ЕВТИНА И ДОЛНОПРОБНА ГЯУРСКА К

Цитирай Първоначално написано от TERIKATA
    ЦИГАНСКА ВОЙВОДКЕ, МАЙКА ТИ, ГНУСНАТА ПАЧАВРА, ДОЛНАТА И БЛЯДА РУСКИНЯ ДА УМРЕ НА СЕКУНДАТА ОТ РАККККККККККККККККККК ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ЦИГАНСКА ВОЙВОДКЕ, МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ДА УМРАТ В ЕДНО, МАМКА ТИ И ГНУСНА МАНГАЛСКА ПОМАШКА ТВАР ! ! ! ОТ РАК НА ГЪЗОВЕТЕ ДА ЗАБОЛЕЯТ И В ЕДНО ДА СЕ СПОМИНАТ, ДВА КОВЧЕГА ДА НОСИШ ! ! ! А БАЩА ТИ И ОТ РАК НА ПУТКАТA ДА СЕ ГЪТНЕ КУЧКАТА, ЧЕ Е ИЗКЕНДЗАЛА ТАКОВА ГНУСНО, НЕЩАСТНО И КЪЛНЯЩО ЦИГАНЕ ! ! ! ТЕБЕ ДА ТЕ БЛЪСНЕ ТИР, ДОКАТО ТЕ РАЗПОРВАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ! ! ! НО НЕ И ПРЕДИ ДА ЗАБОЛЕЕШ ОТ РАК НА КЪЛНЯЩАТА ТИ УСТА, ОТ СПИН, ДИАБЕТ, ЦИРОЗА, ПРОКАЗА, ЧУМА, СИФИЛИС, И ТУМОРИ С РАЗСЕЙКИ НАВСЯКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

А за чалгата / поп фолка и аз съм го слушала преди, но вече не. Защо? Защото вече всички се повтарят, всички са еднакви, повръща ми се от шибаната им индустрия, която промива мозъците на децата, всичките са к**ви (добре, де, повечето!), песните им са безсмислени, стила им е пошъл.... Е, надявам се, че ме разбрахте.

Не мо'eм запомним текст повече от 4 редчета, ма за сметка на т'Фа никигЪш нЕма забра'им Га ибах майка ти у гъзО
    ти па стига псувал бе, лигльооо!
    като не можеш да се научиш да приемаш чуждото мнение, по-добре не се обаждай

Цитирай Първоначално написано от TERIKATA

А за чалгата / поп фолка и аз съм го слушала преди, но вече не. Защо? Защото вече всички се повтарят, всички са еднакви, повръща ми се от шибаната им индустрия, която промива мозъците на децата, всичките са к**ви (добре, де, повечето!), песните им са безсмислени, стила им е пошъл.... Е, надявам се, че ме разбрахте.

[/
    o.O
    МЪЛЧИ ТАМ, ВЕ!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    TERIKATA, /facepalm ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Еми тфа е то..Няма да ги спреш..Навъждат се все повече и повече..
    Незнам какви ценности и какви идеали възприемат чрез тази музика ,но работата не отива на добре..И няма да се оправи..
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

бягайте ми от главата с тая чалга ..
    лол

Горният пост е просто еманацията на идиотщината.
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    ти па стига псувал бе, лигльооо!
    като не можеш да се научиш да приемаш чуждото мнение, по-добре не се обаждай
    Аре да не ми даваш наклон на ХУЯ, А ! ? ! Лигльо e майка ти ! ! ! Аз ли не мога да приемам чуждо мнение, или ти ! ? ! Не можеш да приемеш нито чуждото мнение, нито чуждия вкус ! ! !

айде чалгарите повечето от тях поне не друсат, но пък са толкова натрапчиви с тая чалга, че направо избеснявам като ги видя.. не знам защо.. т.е. знам.. ама айде д не говоря повече, че някой ще реши, че се заяждам
    не познавам много чалгари, а тези, които познавам не друсат и са рядко тъпи.. например едно момиче, което познавам и което слуша чалга.. не знам природно ли й е заложено да е тъпа или е от чалгата /по-верочтно второто/, но от знаене на всичките чалга текстове и простотии..та повечето чалгари, които познавам са тъпи, та дрънкат и това ме дразни.. ма те затова са и чалгари де.. то едното си следва от другото
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    o.O
    МЪЛЧИ ТАМ, ВЕ!
    ТИШИНКА ! ! ! ДА НЕ ЧУВАМ ДЕТСКИ ГЛАС ! ! !

Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Еми тфа е то..Няма да ги спреш..Навъждат се все повече и повече..
    Незнам какви ценности и какви идеали възприемат чрез тази музика ,но работата не отива на добре..И няма да се оправи..
    Ценности и идеали на уважение към вкуса на другите ! ! ! А ако е добре да обиждаш хората, само 'шот' слушат различна музика...Да ти имам и идеалите за ''добро'' и ''лошо'' ! ! ! Ве сте тези, които нЯЯ да се опра'ите...за съжаление ! ! !

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Горният пост е просто еманацията на идиотщината.
    Защо ! ? ! Не съм длъжен да мразя чалгата, не мислиш ли ! ? !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

/me does the facepalm

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    gre6kaaaaaaa! ot 4algar4eta vsi4ki otidoha kam hous manqci
    Да и вместо да се напиват преди чалгарските дискотеки, сега се друсат в Хаус дискотеките - Няма значение пак е едно и също
    RAVE THE FUTURE

Тоя разговор май го водихме вече веднъж.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Това не е България - това е Чалгария!
    Bitch! >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми