- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Угаждате ли на приятеля/приятелката си?
Хъм една връзка е поредица от компромиси и угаждания най-вече задоволяване на малките прищевки на другия.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Угаждаме си взаимно,вярно-не винаги,но го правим![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
A аз попринцип угаждам на приятелите си, тай че гаджето не прави изключение
Важното е това да не е еднопосочно, когато с гаджето ти да правите компромиси без да мислите дали са точно по равно и това да прави щастливи, защо да си спестяваме угаждането на половинките си)
При мен е обратното ..Не му угаждам за секс (защото не правим ) , а му угаждам във всичко останало ..
![]()
![]()
da ne sam mu robinq veest 4e ne ama ne primerno da kaje ai v parka i az da kaje ne ne i se da hodim det az iskam saobrazqvam se s nego prosto
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Nz na men moq priqtel mn mi ogajda..i ne mislq che me glezi do takava stepen,zashtoto vse pak za da mi otdelq takova vnimanie i za da pravi takiva kompromisi znachi ima mn silni chuvstva.A az vse pak ne sam idiot..ne bih naranila chovek koito me obicha.Taka che oshte vednuj..Do choveka si e.![]()
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
ей ся като я питах каза че ' понякога '
ама според мен огаждам напълно
...жИни........
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Boje za6to po4ti vsi4ki mom4eta ste na mnenie 4e kato glezite priqtelkite si i 6te hodqt po 4ujdo....men sa6to me glezqt..taka da se kaje...ama daje ne si i mislq za 4ujdo.....ne sme tolkova typi sq....
A.D.I.D.A.S.
Да го глезиш май означава да правиш това, което той очаква от теб или нещо, което е поискал. В това отношение не може да се каже, че съм робиня, защото правя това, което той най-малко очаква и не би поискал, а кефа му е до небесата.
Много ясно.![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
OF boje ne e taka.Ako si omraznete po-dobre se razdelete, kvo e tova samo za seksa deto se vika.....ne mislq 4e tva koeto napisa e pravilno.Първоначално написано от demons_of_my_soul
A.D.I.D.A.S.
razbira se 4e mu ogajdam,kakto i toi na mene![]()
Тя ми угажда... харесва ми като го прави. С нея се чувствам свободно и мога да споделя всичко по отношение на сеска. Чудесна е, не я смятам за сексуален обект, а за човек, с който мога да бъда това, което искам. Това, което съм!![]()
Първоначално написано от djago
Написах, че майка му, баба му и още 100 роднини са го разглезили. Аз съм му казала, че няма да е така и да си избие тая мисъл от главата. Глезена жена = лигла, глезен мъж = леке.Първоначално написано от ra4ence
добре ве защо и аз няам такаа майка(((((((((((
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Първоначално написано от SINDEL
+1
Много правилно...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Правя всичко за моя партньр, стига да е свързано само с нас двамата и човека да си заслужава, а и да ми отвръща със същото![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Повечето май не правят разлика между угаждане и разглезване.
М-да старая се да угаждам, както и тя ми потвърди, че успявам, НО не я разглезвам
Неочаквано добра момбинация![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Колкото повече угаждаш на някой,толкова повече ти се качват на главата!Аз не съм от тия дето за всичко угаждат ,колкото по-малко ,толкова по-добре ще е за мене,защото и разглезването по някакъв начин ще се надигне в половинката ми и тогава няма да ми е никак лесно..
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И в крайна сметка излиза, че никой от вас или от гаджетата ви не получават на 100% всичко от вас... и после се пиша в темата за любов що ме оставиии, мразя момчетата/момичетата и т.н.
Га яди кифтета ни рива.. ся ривеш.. ****** животно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
зависи дали заслужава или неПървоначално написано от молеща за съвети
Първоначално написано от Say It Right
Сега като се замисля, като че ли той повече угажда на мен.. е иаз му угаждам де, от време на време![]()
da da da tochnoПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}