- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми се държи като тийнейджърка
Taka eto go i moq taka narechen problem ....
S maika mi mn sme si blizki i vsichko si spodelqme ... Tq e mn gotina i savremenna maika koqto obicham strashno mn.... Mnogo chesto ni barkat za sestri , daje poveche ot kolkoto az iskam . Ta problema e che maika mi se oblicha nali gotino i daje polzva i nqkoi moi drehi , koeto mene me drazni ( ne che sme bedni ili neshto takoa ) prosto taka nqkoi moi potnik ili bluzka ili chanta . V nachalo bqh Ok no sega veche me drazni .. Daje si kupuva takiva teeneijarski neshta za neq... Nali tq e mlada vse oshte i razbiram , no kato q gledat horata i nai-veche moite preqtelki izglejda prekaleno mnogo ...
Ta az ne sam i kazala noshto po vaprosa , zashtoto ne iskam da q rastroivam ili neshto takova , poneje nie pochti ne se karame .. Nqkak si me e strah daje da i go spomena ..
Da vi pitam vie imate li takav problem s "teen maiki" ... Nqkakav savat da mi predlojite , za da znam kakvo da pravq ...
10x predvaritelno ...
т.7
krem4et0
ChuDq se na Kade ....?
Ако сте такива дружки тя ще те разберене и казвай всичко директно ... почни да я бъзикаш че момчетата ще я заглеждат нея а не тебе ... абе измисли нещо , но смятам че трябва да и го кажеш, но ти си преценяваш
все пак сам момче и майка ми не ми носи дрехите
![]()
Апф !?!?
Къде е проблема ?
Тфа би ме кефело мене ..
треа да се кефиш... че майкати не е останала
в периода преди 15-тина години (бай тошевото време)
ae spoks prosto i kagi,4e ne ti e priqtno i tva e sig sum, 4e 6e te razbere![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нещо не мога да разбер къде в цялата работа има проблем.
Радвай се,че имаш такава майка.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Намекни й. Кажи нещо от сорта на: 'ее майко,пак ли взе мойто'. ама гледай да не се засегне,въпреки че трябва да се досеща,че ти си теен-а,а тя е майката![]()
Smile!?
eee i az ako imah takafa maika super.. ;P ailqk e...si4ki ti zavijdat..
i az s maika menkam drehi..ma ne e nqkva teen takava...daa se obli4a s kysi poli...s tok4eta...pri4eski..grimove..
awe..radvai se..
![]()
И аз си разменям дрехи с мама,но неми е неприятно
![]()
Нали си споделяте всикчко с майка ти,тогава и кажи ,че нети еприятно и така![]()
и мене би ме изкефило .. майка ми е нещо подобно на твоята с изкл. на дрехите .. обли4а се като жена на окло 30 год .. нищо0о 4е е с 6 отгореПървоначално написано от zero
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И какво от това?
Колко момичета биха се радвали ти имат такава майка.
И аз имам такава майка и страшно се кефя.
London Tipton
И майка ми е такавамен пък си ме кефи
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
В това няма нищо лошо..и ние с мама правим така-менкаме дрехи..и чанти и обувки..Важтото е майка ти да не се държи като хлапе..иначе всичко останало е приемливо
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И аз със мойта майка си разменяме някои дрешкидаже един път мой приятел ме видя с нея и вечерта по скайп постоянно ми повтаряше, че имам мн готина майка
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Spored men e glupavo da si go pomislqsh daje. Vse edno tq da ti kaje, che ne i haresva ti kak izglejdash i da si smenish stila, zashtoto si malka i oshte ne si za takiva drehi, primerno. Shte se razstroish i shte si kajesh, che ne e prava, nali? Nqmash pravo da se byrkash v neshto kato tova. Sam chovek reshava kak da izglejda.
Божее, майка ми е по същия начин - не е първа младост, но изглежда значително по-млада, не можеш повече от 30-35 години да й дадеш и се облича страшно добре - хубави блузки и дънки... с каквито рядко виждам да се носят жените на нейната възраст. И честно казано това ми харесва много и се гордея да кажа на някой 'ето това е майка ми'.
Ти да не би да искаш да имаш за майка някоя лелка?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от MaDDnes-f
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
майка ми се държи кат малко детеПървоначално написано от ThinkerBell
дори пее някви нейни си песнички на някъв неин си език на кучето
и ми задаа някви тъпи въпроси по N пъти...
супер мн се дразня особенно кат играя
нз моя проблем не е като твоя но аз просто глеам да не и се шашкам
препоръчвам ти го...при мен бачка с всичко ^_^ сеш са
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Апффф, аз много се радвам на такива майки. Моята си е такава.![]()
Дори не зацепвам какъв ти е проблемът. Какво е лошото? Това, че приятелките ти се учудват, защото майка ти се облича по - младежки, не е проблем. Нима предпочиташ лелка пред по - млада майка? Едва ли.
Ако тя те накара да облечеш бабешки дрехи, ще ги облечеш ли? Мхм, мне? Така и ти нямаш право да й държиш сметка за начина на обличане. В правото си е да се облича, както намери за добре.![]()
Moita maika e syshtata... daje i po diskoteki hodinz.. i as se draznq kato mi obli4a drehite daje i grimovete mi zima
razbiram te napylno.. ama.. nqma kakvo da se pravi.. ne moje da q promenish... naistina az se radvam 4e moita maika e savremenna.. i mi pozvolqva dosta neshta no.. nqkoi pyt... abe ima si i pliusove i munosi
+1 Точно .. И у нас е така ама тате е по-съвременен ..Първоначално написано от zero
![]()
Znam che ne q golm problem , daje vaobshte ne problemi az se gordeq s neq , no prosto ponqkoga se draznq kato izlezna i q vida aide pak s moito potniche ....
Sa kato kazahte se zamislih i verno , malko sa takiva maiki... Moje nqkoi den da i namekna ...
mersi za komentarite![]()
ChuDq se na Kade ....?
mi i moita maika e s1vremenna i ne se oplakvam .e ne nosi ba6 teen drexi ama pak e ot po modernite.karame sa ot vreme na vreme daje dosta ama ko da sa prai posle sa sdobrqvame![]()
Малееее, зела ти е някоя дрешка и не можеш да живееш повече...
Много си зле, честно..
И моята майка е такава. Понякога и мен не дразни супер много, но пък като се замисля по-добре, че е такава. За много неща ме разбира, за разлика от майки на мои приятелки.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
![]()
![]()
И кво жената кат ти е майка да не трябва да се облича като старица