.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Хахах моята майка е същата!И аз малко се дразня от това,но пък по-добре така от колкото някоя старомодна .Даже познати/приятели - и дават поне 20 години ,хич не и личи,че е на 39,изобщо даже !
    Желязна Девица

добре де всички тук се радвате на добри майка,а сега може ли да ви помоля за съвет: как да се справя с майка ми,която е останала както казаха в бай тошево време?Като изключим че почти нищо не си споделям с нея,че според мен тя има някакъв странен стил на обличане и почти НЕ се грижи за външния си вид според мен,как да я убедя,че не мога да бъда винаги затворена в нас или постоянно да бъда на не повече от 500 м от блока,в който живея? На вас ви е лесно,но мен дори не ме пускат през ваканциите (не говоря за учбно време) да отида на центъра с приятелки.Имам чувството че малко по малко приятелите ми започват един по един да се отдръпват от мен.Няколко пъти съм се опитвала да поговоря за това с нея,но след като започвам тя по един или друг начин казва "не ме занимавай с твойте глупости" или "мн си малка,за да водим такива разговори".Моля ви за помощ,на 14 съм(сега ще кандидатствам )

Град
    в мазето ;dd
    абе кефи се на майка си кво по хубаво от това :P а ако искаш да не ти носи дрехите просто кажи

Re: Майка ми се държи като тийнейджърка

Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Taka eto go i moq taka narechen problem ....
    S maika mi mn sme si blizki i vsichko si spodelqme ... Tq e mn gotina i savremenna maika koqto obicham strashno mn.... Mnogo chesto ni barkat za sestri , daje poveche ot kolkoto az iskam . Ta problema e che maika mi se oblicha nali gotino i daje polzva i nqkoi moi drehi , koeto mene me drazni ( ne che sme bedni ili neshto takoa ) prosto taka nqkoi moi potnik ili bluzka ili chanta . V nachalo bqh Ok no sega veche me drazni .. Daje si kupuva takiva teeneijarski neshta za neq... Nali tq e mlada vse oshte i razbiram , no kato q gledat horata i nai-veche moite preqtelki izglejda prekaleno mnogo ...
    Ta az ne sam i kazala noshto po vaprosa , zashtoto ne iskam da q rastroivam ili neshto takova , poneje nie pochti ne se karame .. Nqkak si me e strah daje da i go spomena ..

Da vi pitam vie imate li takav problem s "teen maiki" ... Nqkakav savat da mi predlojite , za da znam kakvo da pravq ...

10x predvaritelno ...

т.7
    krem4et0
    Моята е същата , напротив не се сърдя , кефя се че имам яко мамче

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Да си кажа аз мнението - не бих искал такава майка/баща,чак да се обличка като някаква твоя френка...ддз

Иначе на мен баща ми е такъв.Един път едва ли не се облича по-добре от мен.друг път ходи като някакъв разпуснат турчин...

Иначе съветитте по-горе съм сългасен

щом сте големи дружки с майка си би трябвало да нямаш проблем да й кажеш....и съм сигурна че няма да се разтрои.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Eee, какво толкова! Трябва да се кефиш, че имаш майка отворена към новите неща, а не някоя консерва.
    И аз си разменям от време на време с майка ми някоя блузка, чантичка... не е болка за умиране

Град
    Sofia, Bulgaria
    Milf ?
    Бахти тъпия ник имам

Баси якото, искам и аз майка ми да се държи като тийнейджър.
    Щях много да се кефа, но и така ми е много добре, с майка ми се разбираме чудесно и е много добричка, много си ги обичам мама и тати :P
    Just do it ...

Град
    Sofia
    И мойта майка е такава...също много се разбиам с нея,но не ме дразни тфа примерно че понякога взима мои неща,защото и аз взимам понякога нейни...и нас са ни бъркали за сестри....но много се кефя че майка ми е млада и хубава и никога не ме е било срам от това,напротив...

Моята е същата,но аз много и се кефя. Страхотна е !

и мойта е така
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

karam maikami da mi podskasi nqkoq pola i tq '' aaa ne do tam mn kuso'' ili se nqkvi takiva gluposti radvai se 4e iash takova mamence :P
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Guest
    Мексико сити, евритинг прети
    Дърти пачаври и малки лолити.

I pri mene e taka ama za mene ne e problem ne6to kato ne iskam da i go dam ne i go davam i kvtoto me mi xaresa po neq i go kazvam :P nqq da se obidi spox

Град
    Horrorwood
    Моята майка не е така, въпреки, че и тя понякога се държи като тийнейджърка. Но относно темата 'страх ме е да й кажа, за да не я нараня' ми е много познато.
    Просто седни и поговори съвсем спокойно с нея, кажи й това, което разказа на нас. Обясни й че просто ти не се чустваш на място, и че не ти е приятно да мислят майка ти за сестра ти. Кажи й, защо не си й го казала до сега.
    Успех, надявам се да го приеме добре
    Your pseudo sunshine I don't need.

SK0RP10N
    Guest
    Пушете коз

Цитирай Първоначално написано от zero
    Апф !?!?
    Къде е проблема ?
    Тфа би ме кефело мене ..
    треа да се кефиш... че майкати не е останала
    в периода преди 15-тина години (бай тошевото време )
    пф не е точно така..
    майките трябва да самайки
    страхотно е че е младежка и отворена, ама трябва малко да си личи че е по-зряла и голяма.
    и съм чувала че са смешни тези жени/майки, които прекалено много се опитват да изглеждат като тийнове.
    дам, нищо лошо няма в тва да си имаш модерна мама със съвременни схващания, но самата авторка казва че й идва малко прекалено.. дори да е "малко прекалено" трябва да се отстрани за дае всичко нормално
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Хммм аз бих се екфила ... въпреки,че и моята майка напоследък се държи като по - млада.облича мои дрехи,носи ми чантите,ползва ми гримовете ( понеже аз не ги ползвам и винаги са си в дома ... ).Това ми харесва,дори ми се иска да се държи още по - тинейджърски ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    София
    Това не е проблем.
    [size=7][b][u]fosse cos

не цениш това, което имаш..
    Lof YAaA..!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    И моята майка е същата!!! Облича се като мен, взима ми дрехите (или аз нейните ) Понеже е почти същия размер като мен, даже като аз спра да нося някоя дреха тя ми я взима съвсем и аз като и се скарам: "Ама ти нали спря да го носиш това"...На някои им се вижда много яко, има си и предимства, но повярвайте ми аз лично бих предпочела майка ми да си има собствен стил, който да подхожда на годините и на работата и! Аз смятам като стана на 40 да нося костюми и точкета, тя нищо подобно...
    Кофти е, че тя носи 36 номер, а аз 38 за обувките и не можем да си ги менкаме, тя определено има хубави обувки
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    smeshni sa mi edna jena na tolkoz godini sa darji taka neznam
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    хахахи майка ми от време на време като вземе да се прави на 20 годишна,аз си я бъзикам ама не ме дразни Слуша почти същата музика като мене.Понякога и взимам аз някоя дреха,тя пък ми взима и бижутата и така.Мисля,че не е толкова зле,замисли се има майки които живеят в средата на 20 век...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си