.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Според мен тва не е проблем. И моята майка е същата , но не ме дразни.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    smeshni sa mi edna jena na tolkoz godini sa darji taka neznam
    И на мен... така го чувствам Пробвай да и кажеш, но знай, че може да се получи лошо - да се държи като тийнейджърка.

И моята е такава, даже понякога имам чувството, че аз влизам в ролята на родител... Поне разбирам какво е да се притесняваш, когато някой закъснява вечер. И с моята носим почти един и същ номер дрешки и също се е случвало да си разменяме, но не виждам нищо лошо в това. Освен това общуваме по-лесно. Радвай и се, не знаеш какво злато е
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ne te poznavam i nz kak stoqt ne6tata s frendkite ti no ne gi slu6ai ako uprekvat maikati prosto mn zavijdat i iskat takava maika. kazvam ti go za6toto nqkade be6e nameknala v sao6tenieto si za frendkite ti i tqhnoto otno6enie kam ne6tata

p.s. ako maikati ne te puska na diskoteka moje6 da q vzeme6 i neq i tq i ti 6te si dovolna a okolnite nqma da razberat 4e ti e maika
    Голям размер на картинката! /machoka/

Не знам.. аз лично предпочитам по-уравновесена майка (не казвам, че твоята не е). Просто предпочитам майка ми да е почвече.. като родител, а не като приятел.
    Моята не се облича като тийнейджърка, но ми харесва страшно много нейния стил. Аз не бих се радвала на ултра модерна тийн майка, просто имаме различни вкусове..
    Все пак се радвай, защото доколкото разбрах майка ти е готин и разбран човек. Как би се почувствала с старомодна майка, която не те разбира? Моя съвет е да оставиш нещата така, но все пак ако това те притеснява много поговори с нея. И предполагам, че приятелките ти завиждат..
    Успех!

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    и аз съм така с мойта.всъщност сме големи дружки прекарваме си супер заедно.е слу4вало се е да се полигавим малко но все пак...мн е яка,ако ве4ер се прибера пияна няма да ме заклю4и на терасата.... радвай се...малко моми4ета имат такъв късмет,но съвсем разли4но е ако става дума за саревнование и ревност...нали?
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Супер фен
    Хаха вместо тя да ти казва как да се обличаш и държиш става обратното Според мен не е някаква болка за умиране, че да провеждаш такъв разговор с нея. Смисъл разбирам да я някоя 60-годишна и да се облича с изпокъсани дънки и блузи, но щом е млада и така и се чувства- в крайна сметка това си е нейн избор. Няма смисъл да си разваляте отношенията за такова нещо

Град
    sofiq
    според мен трябва да я оставиш. може би се комплексира от това, че остарява и това е нейният начин да се чувства добре
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

Повече от фен
    i az imam tak2=1v problem i moita kato TEEN se obli4a i daje frendovete mi zaglejdat ... puk i nqkvi takiva mladoci na po 18-25 i napr me nervi ama karai

ApFff?!?!?!?Абе момиче ти егати готината майка дето имаш.....па се оплакваш...хората мечтаят за по-готини майки ти се оплакваш ..

Град
    Paramour Mansion
    Еш, женицата си е напълно свестна..
    Кво точно е оплакването ?
    Трябва само да бачка и да готви ли..

Град
    Силистра
    имам същия проблем...и майка ми има фикс идеята аз и сестра ми да сме като нея..да обаче аз съм метълка и не става...
    на моята съм и намеквала..обаче тя не ебаа ,не и пука...
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Голям фен
    не виждам какъв е проблема?!
    и майка ми ми облича дрехите,но аз нямам нищо против...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ne razbiram kakvo lo6o ima?! I moqta maika e su6tata-suvremenna stilna teen-maika,razbirame se super,mn puti sa ni burkali za sestri i az se radvam,4e ne e nqkoq konserva-nie s neq i za muje govorim suvsem svobodno i za sex i za vsi4ko,kolko puti sme izlizali s neq i neini priqteli i moe gadje i kompaniq i e bilo super gotino!

е аз не разбрах кв0 и има на жената 0блича си се какт0 иска .. тва да не е тв0й пр0блем?!и м0йта п0 няк0й път,да не кажа д0ста чест- ми 0блича дрехите .. ам кв0?!щ0м и харесва да си се н0си какт0 иска..пък и на мен ми е кеф да имам съвременна майка :P 0стави я жената да си живее сп0к0йн0

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Споко не си единствена позавам много майки които обличат дрехите на дъщерите си

By Kostad!N_682®

Повече от фен Аватара на YourPoison
    мойта майка е такава ..облича се така кефи я това което и мене ( в повечето случаи) абе супер е и тфа мн ме кефи : ) ама не носи мои дрехи... има кецове .. по свлечени дънки

Повече от фен Аватара на YourPoison
    мойта майка е такава ..облича се така кефи я това което и мене ( в повечето случаи) абе супер е и тфа мн ме кефи : )

Мега фен Аватара на teenems
    моята е на 35 и се облича супер яко !много често съм с нейни дрехи ,обувки и аксесоари и много се кефя тя също взима мои дрехи и нямам нищо против !Ти си луда да те дразни тва ем зимай и ти нейни неща ние с мойта майка така правим и е супер ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Да беше моята майка така... ;dddd Имам чувството, че е от средновековието.
    Поговори с майка си след като сте близки - мисля, че ще те разбере.
    Stay up all night with the stars *

мойта си пада стил лелка ...раэбира от мода ама само обувките ми краде
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

emi az imam toq problem i razlikata e 4e tq haresva po mladi maje ot neq...
    ina4e otnosno drehite kaji i 4e iska6 da se obli4ate razli4no i seki da si nosi svoite drehi.vse pak nqma ni6to loo6o 4e maika ti e v krak s modata no tq da si e s neinata ti s tvoiata

Град
    В думите на хората ;)
    Да и аз съм така с майка ми сека събота се напиваме като свине в парка и пееме сръбско....

Не виждам какъв е проблема нямаш представа колко е гадно майка ти да се държи като стара чанта...

Амм..според мене няма проблем,обаче очевидно,е че ти се дразниш.Обесни и че не ти е приятно чрез някакви бъзици,не знам и аз - ти най - добре познаваш майка ти.
    Само че не съм съгласна с изказвания от сорта "майка ти да е лелка,стара чанта" и т.н.Няма лошо -100 човека,100 различни мисления и възгледи за живота и визия и така нататък!
    Не може всички да са модерни и тийн

Шегуваш ли се?! Това е супер яко.. но явно при тебе излиза от контрол... еми поговори с нея,колкото и да ти е неприятно - тя ти е майка ще те разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си