- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми се държи като тийнейджърка
Според мен тва не е проблем. И моята майка е същата , но не ме дразни.
И на мен... така го чувствамПървоначално написано от kuklichka_bg
Пробвай да и кажеш, но знай, че може да се получи лошо - да се държи като тийнейджърка.
![]()
И моята е такава, даже понякога имам чувството, че аз влизам в ролята на родител... Поне разбирам какво е да се притесняваш, когато някой закъснява вечер. И с моята носим почти един и същ номер дрешки и също се е случвало да си разменяме, но не виждам нищо лошо в това. Освен това общуваме по-лесно. Радвай и се, не знаеш какво злато е![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ne te poznavam i nz kak stoqt ne6tata s frendkite ti no ne gi slu6ai ako uprekvat maikati prosto mn zavijdat i iskat takava maika. kazvam ti go za6toto nqkade be6e nameknala v sao6tenieto si za frendkite ti i tqhnoto otno6enie kam ne6tata
p.s. ako maikati ne te puska na diskoteka moje6 da q vzeme6 i neq i tq i ti 6te si dovolna a okolnite nqma da razberat 4e ti e maika![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не знам.. аз лично предпочитам по-уравновесена майка (не казвам, че твоята не е). Просто предпочитам майка ми да е почвече.. като родител, а не като приятел.
Моята не се облича като тийнейджърка, но ми харесва страшно много нейния стил. Аз не бих се радвала на ултра модерна тийн майка, просто имаме различни вкусове..![]()
Все пак се радвай, защото доколкото разбрах майка ти е готин и разбран човек. Как би се почувствала с старомодна майка, която не те разбира? Моя съвет е да оставиш нещата така, но все пак ако това те притеснява много поговори с нея. И предполагам, че приятелките ти завиждат..
Успех!![]()
и аз съм така с мойта.всъщност сме големи дружкипрекарваме си супер заедно.е слу4вало се е да се полигавим малко но все пак...мн е яка,ако ве4ер се прибера пияна няма да ме заклю4и на терасата.... радвай се...малко моми4ета имат такъв късмет,но съвсем разли4но е ако става дума за саревнование и ревност...нали?
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Хаха вместо тя да ти казва как да се обличаш и държиш става обратнотоСпоред мен не е някаква болка за умиране, че да провеждаш такъв разговор с нея. Смисъл разбирам да я някоя 60-годишна и да се облича с изпокъсани дънки и блузи, но щом е млада и така и се чувства- в крайна сметка това си е нейн избор. Няма смисъл да си разваляте отношенията за такова нещо
![]()
според мен трябва да я оставиш. може би се комплексира от това, че остарява и това е нейният начин да се чувства добре![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
i az imam tak2=1v problem i moita kato TEEN se obli4a i daje frendovete mi zaglejdat ... puk i nqkvi takiva mladoci na po 18-25 i napr me nervi ama karai![]()
ApFff?!?!?!?Абе момиче ти егати готината майка дето имаш.....па се оплакваш...хората мечтаят за по-готини майки ти се оплакваш ..
Еш, женицата си е напълно свестна..
Кво точно е оплакването ?
Трябва само да бачка и да готви ли..![]()
имам същия проблем...и майка ми има фикс идеята аз и сестра ми да сме като нея..да обаче аз съм метълка и не става...![]()
на моята съм и намеквала..обаче тя не ебаа ,не и пука...![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
не виждам какъв е проблема?!![]()
и майка ми ми облича дрехите,но аз нямам нищо против...
ne razbiram kakvo lo6o ima?! I moqta maika e su6tata-suvremenna stilna teen-maika,razbirame se super,mn puti sa ni burkali za sestri i az se radvam,4e ne e nqkoq konserva-nie s neq i za muje govorim suvsem svobodno i za sex i za vsi4ko,kolko puti sme izlizali s neq i neini priqteli i moe gadje i kompaniq i e bilo super gotino!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
е аз не разбрах кв0 и има на жената0блича си се какт0 иска .. тва да не е тв0й пр0блем?!и м0йта п0 няк0й път,да не кажа д0ста чест- ми 0блича дрехите .. ам кв0?!щ0м и харесва да си се н0си какт0 иска..пък и на мен ми е кеф да имам съвременна майка :P 0стави я жената да си живее сп0к0йн0
![]()
Споко не си единствена позавам много майки които обличат дрехите на дъщерите си![]()
By Kostad!N_682®
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
мойта майка е такава ..облича се така кефи я това което и мене ( в повечето случаи) абе супер е и тфа мн ме кефи : ) ама не носи мои дрехи... има кецове .. по свлечени дънки![]()
мойта майка е такава ..облича се така кефи я това което и мене ( в повечето случаи) абе супер е и тфа мн ме кефи : )
моята е на 35 и се облича супер яко !много често съм с нейни дрехи ,обувки и аксесоарии много се кефя тя също взима мои дрехи и нямам нищо против !Ти си луда да те дразни тва ем зимай и ти нейни неща ние с мойта майка така правим и е супер
..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да беше моята майка така... ;dddd Имам чувството, че е от средновековието.
Поговори с майка си след като сте близки - мисля, че ще те разбере.
Stay up all night with the stars *
мойта си пада стил лелка ...раэбира от мода ама само обувките ми краде![]()
![]()
![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
emi az imam toq problem i razlikata e 4e tq haresva po mladi maje ot neq...
ina4e otnosno drehite kaji i 4e iska6 da se obli4ate razli4no i seki da si nosi svoite drehi.vse pak nqma ni6to loo6o 4e maika ti e v krak s modata no tq da si e s neinata ti s tvoiata
Да и аз съм така с майка ми сека събота се напиваме като свине в парка и пееме сръбско....
Не виждам какъв е проблема нямаш представа колко е гадно майка ти да се държи като стара чанта...
Амм..според мене няма проблем,обаче очевидно,е че ти се дразниш.Обесни и че не ти е приятно чрез някакви бъзици,не знам и аз - ти най - добре познаваш майка ти.
Само че не съм съгласна с изказвания от сорта "майка ти да е лелка,стара чанта" и т.н.Няма лошо -100 човека,100 различни мисления и възгледи за живота и визия и така нататък!
Не може всички да са модерни и тийн
Шегуваш ли се?! Това е супер яко.. но явно при тебе излиза от контрол... еми поговори с нея,колкото и да ти е неприятно - тя ти е майка ще те разбере.