.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Искам и аз такава майка .. ;(
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от nadety250
    Искам и аз такава майка .. ;(
    аз също ... но наистина какъв е проблема..радвай се че майка ти е съвременна и че знае каква е модата сега

Някой спомена-"милф"
    Абе... майтапа настрана, мислех си, че поне някой ще спомене, че иска да го запознаеш с нея.
    Тц тц тц.

он топик-няма лошо, няма лошо.Точно.Това си е радост за окото и душата.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на sladkalady
    С майка ми сме абсолютно същите Тя ми облича дрехите,аз нейните...Много често ни мислят за сестри,но мен това не ме нерви.Напротив-много се радвам ,че имам такава майка.Разбира се със абсолютно всичките ми приятели.Споделят й неща,които родителите им не знаят.Винаги е забавна и ни разсмива всичките...Приятно ми е да излизам с нея на кафе,на shopping...навсякъде Смеем се като луди на центъра.С нея сме на един акъл
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

и мойта майка е същата..с нея си говоря за всичко което ме интересува без да се притеснявам че целия град ще разбере..както става когато споделям с приятелките си..изобщо много й се кефя..слуша рап и метъл..както аз...като излезем някаде аз тя и сестра ми си изкарваме супер според мен това е най-добрият вариант за майка така че не виждам защо това те тревожи
    Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
    Песимистът се страхува, че това е истина.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    мама и тя е такава взима мои дрехи,ама аз нейни вземам рядко .. понякога и мен ме дразни като вземе да се прави на много модерна ходи по дискотеки и като й намекна нещо ми казва,че ще си живее,както иска (само да подчертая,че живеем бе3 баща ми) ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Мойта е супер задръстена.Има някакво супер тъпо мислене и да не говорим за тъпият й характер. Като се върне от работа и ми иде да се изселя от нас.Добре,че е баща ми.
    И аз да имах такава майка.А не всеки път като кажа отивам на диско и да чувам "Много е опасно" и разни такива.Не стига,че нищо не прави за мен ами ми съсипва всичко.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Roma, Italia
    Радвай се!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Радвай се...

i az ako imah takava maika da me razbira ama nqma

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от zero
    Апф !?!?
    Къде е проблема ?
    Тфа би ме кефело мене ..
    треа да се кефиш... че майкати не е останала
    в периода преди 15-тина години (бай тошевото време )
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

И ние с мама си разменяме неща

С моята майка горе-долу е същата история. Но аз не искам да се променя,всички много ми завиждат,че имам такава майка.Винаги сме се разбирали,мога да й казвам всичко,разбиранията й за живота и всичко останало не е както на повечето родители от преди 2 века и въобще е чудесен човек : ) Не мога да те разбера тебе,колко хора биха искали да са на твоето място. Е,дрехи мои не взима или ако се е случвало да е било най-много 2-3 пъти..е,аз нейни взимам,но това е друг въпрос. ;d

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Пффф...Да ти имам проблема...Защо изобщо се оплакваш?!?Радвай се,че не е като моята майка която си живее баш по бай тошофските стереотипи...Не знам как още я търпя...Изобщо нищо не й казвай...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Повярвай, няма никакъв проблем в това, че майка ти се държи като тийнейджърка, поне в този аспект. Когато видях заглавието на темата, реших, че ще е някоя вятърничава лелка, която отказва да приеме, че вече не е на 16 и просто се държи адски безотговорно. Но ти не си споменала подобно нещо в поста си, така че, предполагам, няма нищо подобно. В такъв случай, не се оплаквай, ами помогни на майка си да запази младежкото си излъчване колкото се може, по-дълго

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

ами радвай се, че е такава... а ако наистина не ти харесва да взима някои от нещата ти-просто я карай да те пита рпеди да вземе нещо
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    еми точно сега ми е малко трудно да те посъветвам защото сам си свикнала така да отида направо и всичко да си кажа в очите .. затова отиди и просто и кажи че не ти е хубаво да носи дрехите ти.. кажи и че я обичаш и че се радваш че е толкова савременна майка но не харесваш това че носи дрехите ти.. може да те разбере затова успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си