.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Мога ли да забременея?

Dneska s priqtelq mi pravihme seks,toi pronikna v men no ne svurshi v men,pravih mu i oralna liubov no nqmashe prezervativ.Molq vi kajete mi pri polojenie 4e ne e svur6il v men moga li da zabremeneq,6te poludeq.Ako e da kajete kakvi tabletki da si vzema i koga da po4na da gi piq za kolko vreme i kolko struvat dolu gore i daite nqkakvi imena.
    PLS pomognete mi

т.7
    krem4et0

Обичам скороста да е висока
    Обичам да отбирам най-хубавата стока...{}

НЕ!!! ако се притесняваш си купи тест за бременост

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: DAAITE MI SAVET PLSSS

Цитирай Първоначално написано от ~`JuStIn_FoReVeR`~
    Dneska s priqtelq mi pravihme seks,toi pronikna v men no ne svurshi v men,pravih mu i oralna liubov no nqmashe prezervativ.Molq vi kajete mi pri polojenie 4e ne e svur6il v men moga li da zabremeneq,6te poludeq.Ako e da kajete kakvi tabletki da si vzema i koga da po4na da gi piq za kolko vreme i kolko struvat dolu gore i daite nqkakvi imena.
    PLS pomognete mi
    майка ти тъпа путка да ееба! Ще забременееш! и да родиш тризнаци дано!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne ,ne si bremenna.ako nay-malkite ne6ta ne znae6 ,ne moga da si obesnya ,za6to pravi6 sex

PLS pomognete mi
    Ако не е свършил в теб има някаква теоретична вероятност, но е прекалено малка, понякога този начин е по-сигурен дори от презерватива.

Град
    София
    Оф....
    Smile!?

emi ako ne e svur6il v teb ima 6ans no e maluk
    ako mn si se spekla vzemi escapelle okolo 30 lv samo 1 hap4e e i se pie do 3 dni sled akta

Цитирай Първоначално написано от comics
    PLS pomognete mi
    майка ти тъпа путка да ееба! Ще забременееш! и да родиш тризнаци дано!
    Това беше доста брутално

писна ми от такива като теб,образовайте се поне малко преди да почнете да правите секс ,и др път използвайте предпазни средства,аман от лапета вече

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    писна ми от такива като теб,образовайте се поне малко преди да почнете да правите секс ,и др път използвайте предпазни средства,аман от лапета вече
    +1 ...

Искаш съвет ?!
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Awe da vi eba maikata smotani putki. Vmesto da pomognete i da posavetvate ne6to momi4eto vie go psuvate i ofkate i sqkvi drugi prostotii.MN tYpI HoRa ima.

A sega po temata. Shtom ne e svyrshil v teb veroqtnosta da zabremennesh e minimalna. Samo neznam kakvi hap4eta da ti preporu4am ...

Нищо няма да ти стане,само дето се чудя как може да правите секс без да знаете елементарни неща... просто от обща култура...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от bommba
    Awe da vi e** maikata smotani putki. Vmesto da pomognete i da posavetvate ne6to momi4eto vie go psuvate i ofkate i sqkvi drugi prostotii.MN tYpI HoRa ima.

A sega po temata. Shtom ne e svyrshil v teb veroqtnosta da zabremennesh e minimalna. Samo neznam kakvi hap4eta da ti preporu4am ...
    абе я трай .... псувай някой друг .. нещастник
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    a za6to pravi6 sexs bez da znae6 dori elementarni ne6ta????NE NQMA NI NAI MALKA VEROQTNOST,SPI SPOKOINO

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    PLS pomognete mi
    Ако не е свършил в теб има някаква теоретична вероятност, но е прекалено малка, понякога този начин е по-сигурен дори от презерватива.
    да знаеш, че е по-сигурен от презерватива

Цитирай Първоначално написано от bebok
    ako mn si se spekla vzemi escapelle okolo 30 lv samo 1 hap4e e i se pie do 3 dni sled akta
    Ти откачила ли си? Тия хапчета ти ебават майката на хормоните. И се пият в най-краен случай. А този очевадно не е такъв! Адски малка е вероятността да забременееш, след като не е свършил. И за бога не се трови с тия боклуци ескапел!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Ти откачила ли си? Тия хапчета ти ебават майката на хормоните. И се пият в най-краен случай. А този очевадно не е такъв! Адски малка е вероятността да забременееш, след като не е свършил. И за бога не се трови с тия боклуци ескапел!

da znam kolko e ni6tojna veroqtnostta no q ima i sum dlujna da i predloje alternativa i da znam kolko sa vredni no nima ne e vredno tsql mesets da trqperi i da se pritesnqva i da si potro6i nervite ami ako sum bremenna ili e po-dobre ako makat i tozi 1% veroqtnost se okaje 4e i e donesul beb4e
    kakvo trqbva da i kaja "spi spokoino ne e stanalo ni6to" a sled devet mesetsa "emi 4estito mam4e"......
    kolkoto i ni6tojna da e veoqtnostta q ima i tq trqbva da e naqsno kakto i s vuzmojnostite ,a ne ytre da zapo4ne da se tup4e s vitamin c i da si slaga aspirin vuv vlagali6teto

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me

da znam kolko e ni6tojna veroqtnostta no q ima i sum dlujna da i predloje alternativa i da znam kolko sa vredni no nima ne e vredno tsql mesets da trqperi i da se pritesnqva i da si potro6i nervite ami ako sum bremenna ili e po-dobre ako makat i tozi 1% veroqtnost se okaje 4e i e donesul beb4e
    kakvo trqbva da i kaja "spi spokoino ne e stanalo ni6to" a sled devet mesetsa "emi 4estito mam4e"......
    kolkoto i ni6tojna da e veoqtnostta q ima i tq trqbva da e naqsno kakto i s vuzmojnostite ,a ne ytre da zapo4ne da se tup4e s vitamin c i da si slaga aspirin vuv vlagali6teto
    1во е доказано, че ескапел доста често НЕ действа и се стига до невероятно тежка бременност. Второ ако има акъл вместо да се тъпче с витамин C ще ползва презерватив. И трето кога подяволите ще се научите да ползвате кирилизатор?!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Нищо няма да ти стане,само дето се чудя как може да правите секс без да знаете елементарни неща... просто от обща култура...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Тука вярно се искат съвети, търсят се мнения и т.н., ама айде стига с тея глупави теми...
    То хубаво, че сте решли да си направите кефа, ама малко мислете ....
    Предпазни средства, колкото искаш ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

PLS pomognete mi

PO SMESHNA MOJE LI DA BADESH WE EI TUI GO ZNAI VSQKO HLAPE VE KAT SI TRAGNALA DA PRAISH SEKS PONE SE OBRAZOVAI MALKO A NE DA PISHESH TAKIVA NE6TAAAAAAAAAA
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Вари се някаде бе !!!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    n/c
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

PLS pomognete mi
    Stiga be hora prestanete.......ebete se s prezervativi kvo e tova...NE MOJE6 DA ZABREMENEE6!!!!Prezaervativite sa za takiva kato vas deto neznaqt ko iskat.....ei tai 6te stane nqkoi gaf i na 15 6e zabremenee6..sled vreme 6te ima tolkova da si go praite bez prezervativ.....ako 6te go praite bez pii protivoza4aty4ni pone....ebasi horata neogramoteni....sajalqvam za otno6enieto ama vseki den ima takiva temi.
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си