- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мога ли да забременея?
добре де не можахте ли да разберете, че е един начина за забременяване чрез секс !?Първоначално написано от ~`JuStIn_FoReVeR`~
Nese nau4ihte da praite sexs s prezervativi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te za kvo sa izmisline i za kvo gi proizvejdat
i az tolkova misli6 4e si bremena si kkupi edin test za bremenost i ne pii tez hab4eta!!!!!
sajelqvam che spichash toooolkova mnogo ot gluposti ama mislq che shansa da si bremenna e mnooogo nishtojen i nqma smisul ot eskapel samo moje da si e*** organite ;] kato si takav spek sledvashtiq put karai s prezervativ ili ako ne shtesh gepai si protivozachatachni ot genekologa![]()
Защо правиш секс като не знаеш минимални неща, бла бла... абе я си затваряйте устата! Момичето се притеснява вие и пищите. Както повечето казаха, има съвсем малък шанс. Пробвай с тест за бременост, но не вярвам, че нещо сериозно може да е станало.
Първоначално написано от djago
Мале, как не ви дойде до гуша да пускате само едни и същи теми ? И как не ви стана ясно... НЯМА СВЪРШВАНЕ -> НЯМА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ !!!![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
![]()
![]()
олееееееее ужас.... БРЕМЕННА СИ....дори мисля че са тризнаци
Вероятноста да забременееш е голяма ... не си ли чувала за летящите сперматозойди![]()
OLe boje kolko takiz temi ima
Pro4etete malko predi da praitq sex!!!!!
NE 100% nemoje da zabremenee6 ako zabremene6 ela mi zvuni![]()
![]()
![]()
![]()
Витамин C и Стрепсилс да смуче...Първоначално написано от bommba
Първоначално написано от ra4ence
+1
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
който не му харесва темата, да не пише... тая тема е тука само заради вашите оплаквания.. и повечето теми които ги има много пъти..
... а на авторката мога да препоръчам да пие една студена вода![]()
Do you speak Salsa? .......
Не си бременна,няма нужда да пиеш хапчета,недей да правиш секс пак,че ще изкочиш с някой др тъп въпрос.
O M G
![]()
KILL YOURSELF!
Plz ?
I never eat a pig cuz a pig is a cop
прочети ВАЖНИТЕ ТЕМИ, нууб такъв и пиши на кирилица!Първоначално написано от ~`JuStIn_FoReVeR`~
Първоначално написано от Say It Right
че що да ги чете нали може да напраи нова тема и да го напсуваме едно хубаво ..![]()
![]()
Ei kvi prosti hora pravqt sex ne e istina.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от NH3
![]()
+1111Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
a сега сериозно... едва ли си бременна....и све пак ... ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ, БЕ ХОРА!!!!
Първоначално написано от DjuDjiTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..............
а по темата .. подкрепям .. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!!!!!!! .. МОЖЕ ВИНАГИ ДА СИ ПОЛЗВАЛА И ДА СИ СИ ПОЗВОЛИЛА БЕЗ САМО ВЕДНЪЖ, НО ТО ВЕДНЪЖ СТАВА ГАФА!!!!!!! ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Cikula mi doide dnes,mnogo se radvam 4e ne e stanal nqkoi gaf,tva 6te mi e kato obica na uhoto.Mersi za otpravenite "blagodarnosti po adres na maika mi" i dano ne vi se slu4i na vas da vidite kakuv ad e i kak ne moje6 da spi6 da qde6 dni nared.Prosto neka go izpitate,pojelavam vi go ot surce
Обичам скороста да е висока
Обичам да отбирам най-хубавата стока...{}
Съвет искаш, ОК
1. Пиши на кирилица
2. Слагай смислени заглавия
3. Преди да правиш секс - добий някаква сексуална култура!
4. Има нищожна вероятност, а преди секс си има тестове за бременност.
5. Презервативите са, за да се използват!!!
ne si ama IZPOLZVAI PREZERVATIVVVVVVVV =D> =D> =D> =D>
fuck off