- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мога ли да забременея?
+333Първоначално написано от moon_flower
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
tipi4en vapros za dete na ne pove4e ot 15 godini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Я си Еби твойта ма офцо заспала. Тръгнала да псува наща.Първоначално написано от bommba
А тая дето е пуснала темата, да е седнала да прочете нещо преди да си разтваря краката! Или първите няколко години липсват?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ми щом не се е изпразнил в теб не е нормално.. Но другия път по добре използвай презерватив![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Първоначално написано от NH3
![]()
![]()
Мале защо така говорите бе хора...Момичето просто пита.Нали трябва да се започне от някъде и с времето да научи повече за тея неща,и и съм сигурна,че и вие сте били също така изплашени..на колко да сте го направили 15-16,в днешно време и на 12-13 се случва.Как може тей грозно да говорите не мога да разбера - тъпа била,овца била...ебахти с извинение гадната гавра..Като ви е досадно да отговаряте на такива теми Х-а и излизате..това е.![]()
Опитай с таблетки за стимулация на мозъчната дейност.
да бременна си , ще родиш неандерталци и те ще са космати като маймуни , после ще проходят и ще се ебат с баща им!![]()
Станислава
Някой краде старите лафчета на NoobasaurusRex, а.k.a ME!Първоначално написано от xXxScreamxXx
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не може,но ако се притесняваш найстина вземи един тест макар че според мен няма смисъл!
Не си бременна,НО другият път ползвай презерватив и моля ви не ми казвайте,че този начин на практикуване на секс бил по-сигурен от секса с презерватив... 100% гаранция за безопасност НЯМА както с едното така и с другото...![]()
Ако беше бременна, не мислите ли, че за тази една година щеше да пише в раздел Бъдещи мами?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
старо