.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен
    Град
    SF
    'Ба ли го....
    В интерес на истината винаги съм се дразнела, а и продължавам да се дразня, когато ми се направи намек за секс с трети 4овек, предимно друга мацка. А съм забелязала, 4е е неизбежно. Винаги винаги идва един момент, в който мъжът идва и кога деликатно, кога съвсем директно ти разказва как винаги му се било искало и колко хубаво щяло да бъде, ако.....
    Благодаря много!
    Да ви еба и майката...

Робинята на Quench

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    'Ба ли го....
    В интерес на истината винаги съм се дразнела, а и продължавам да се дразня, когато ми се направи намек за секс с трети 4овек, предимно друга мацка. А съм забелязала, 4е е неизбежно. Винаги винаги идва един момент, в който мъжът идва и кога деликатно, кога съвсем директно ти разказва как винаги му се било искало и колко хубаво щяло да бъде, ако.....
    Благодаря много!
    Да ви еба и майката...
    +1 ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    били сме животни и животинското в нас си живее.. лично според мен в това няма нищо животинско, а по-скоро перверзно и леко извратено... една ненаситност
    животинското при човека и секса го няма в такъв вид в какъвто ти го представяш... Мъжкарят винаги търси повече женски (шведска тройка), за по-голямо поколенмие само, че с времето са се измислили презервативите Приятна и полезна джунджурийка.... А колкото до жените... хората са казали - Женското сърце е допстатъчно голямо, за да побере всички и дори повече

А и за какво цивилизовано общество ми говориш, като вчера ми пусна тема, че не трябва да се обезкосмяваме, за да приличаме на пранезнамси какви, защото бог ни е създал такива... еми Бог чесно казано не ни е създал и цивилизовани, но пък ни е създал хора - човек може сам да се развива, да създава и раздушава епохи и т.н. , но животинското в него винаги ще живее
    Именно за тва...Ако искаме да се развиваме, трябва да преминем на един по-висш етап и да изолираме всички, които желаят групов секс с цел да махнем животните...Така останалите ще вървят напред по пътя на любовта и прогреса. И кво общо има вчерашната ми тема
    Ами това е както нашите за едни неща ме третират като голяма, а за други като дете... Така и ти - Цивилизовани сме, за да не правим групов секс, но е натурално да не се бръснем... нещо не ми се връзва
    А каква връзка има между секса и бръсненето
    като боцкаш ...боцка

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Ъъъ.. а какво общо има бръсненето с груповия секс?

Робинята на Quench

Град
    ^
    Ъъъ.. а какво общо има бръсненето с груповия секс?
    ко си бръснеш дупето може да те тряснат ..

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    'Ба ли го....
    Благодаря много!
    Да ви еба и майката...
    +1 ..
    +1 bi bilo kofti ako sa dve momi4eta spored men de 6tot jenite sme mnogo revnivi i iskame cqloto vnimanie na maja da e naso4eno kam nas... a dokato sa dve mom4eta i dvamata obra6tat pove4e vnimanie na edna jena ...
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Можем да сме си животни да правим див животински секс и само с 1 партньор! Трябва да си изключително много морално, умствено и психически деформиран, че да правиш групов секс!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Можем да сме си животни да правим див животински секс и само с 1 партньор! Трябва да си изключително много морално, умствено и психически деформиран, че да правиш групов секс!
    Пълни глупости.

Бил сближавал груповия сект, т'ва ти-онова ти... К'во намирате в това проклето нещо?!

хехехеех
    Абе оргията си е много яко....
    особенно ако сте няколко двойки приемерно (всички ставате оратаци хахах)
    Аз си признавам честно, че едвам смогвам на две, че акомоли ако са повече....

Не бих искала да гледам никой друг до мен когато правя секс, освен партньра ми, нито някой друг да ме гледа к'ви лудирии правя! Нито искам някой да ме дели с друг, нито искам аз да деля с някоя друга! За мен лично това е безумие!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Kolkoto pove4e macki , tolkova po-qko
    И по какъв критерий е по-яко?
    По този критерий че ще им го набиват 3-ма и всяка една дупка ще е запушена.... и ще я разцепат... за тфа искат... дайе ако може.. ще се радват някои да им направи по още някоя... и гледаш 10тка 1 жена и 9 мъже... + на жената няколко нови дупки
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Съгласна съм ,но ако ти е кев що не
    Щото тогава няма да става дума за любов, тъй като не можеш да обичаш и да се чукаш с 10 едновременно. По тази логика щом няма любов, значи става дума за животни...Трябва да изолираме тези хора от останалия цивилизован свят.
    затва му се вика групов секс , а не групова любов

Град
    Ако за хората беше толкова важно ебането, колкото любовта, сега всеки щеше да ходи гол по улиците и да се чука в несвяст, за да си прави кефа...А ако искаш толкоз да разбереш дали за момчетата не е важна любовта, пиши ми едно ЛС, няма да те ухапя и ще ти обясня някои неща
    за хората не е важно ебането бе , важно е удоволствието което си доставят от него , ако ми беше кеф да се чеша зад ушите щях да го правя денонощно...
    ПС: препоръчвам на всички да не ти пишат ЛС да им обясняваш каквото и да било...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз не го разбирам, н не съдя тези, които го правят. Стига да не е с мен и моят приятел, изобщо не ме засяга. Хора-всякакви!

П.С.За бръсненето имаш право. Аз съм на твоя страна. След като космите са там, има защо. А функцията им при жената е особено важна. да не обяснявам отново защо!

Мега фен Аватара на quench
    йееей

груповият секс е страхотен, ако не го правиш с приятели - и да, с гаджето си, ако тя е "нормална мацка", която иска мъжа си само за себе си

има двойки, които имат страхотни отношения, но си падат по суингинг или пък единият обича да гледа како другият прави секс - или обичат групови изпълнения, в които участват и двамката - "отворена връзка" не значи задължително, че двамата се чукат с други по единично

но всичко това е до лични предпочитания - аз лично харесвам груповият секс, защото комбинациите и начините за доставяне на удоволствие в него са много повече - по-разнообразен е, но.... СИНДЕЛ би ме убила, ако тръгна насериозно да я въвличам в нещо подобно
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си