- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво толкова намират всички в груповия секс?
'Ба ли го....
В интерес на истината винаги съм се дразнела, а и продължавам да се дразня, когато ми се направи намек за секс с трети 4овек, предимно друга мацка. А съм забелязала, 4е е неизбежно. Винаги винаги идва един момент, в който мъжът идва и кога деликатно, кога съвсем директно ти разказва как винаги му се било искало и колко хубаво щяло да бъде, ако.....
Благодаря много!
Да ви еба и майката...![]()
![]()
Робинята на Quench
+1 ..Първоначално написано от SINDEL
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
като боцкаш ...боцкаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
^
Ъъъ.. а какво общо има бръсненето с груповия секс?![]()
![]()
Робинята на Quench
ко си бръснеш дупето може да те тряснат ..Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
+1 bi bilo kofti ako sa dve momi4eta spored men de 6tot jenite sme mnogo revnivi i iskame cqloto vnimanie na maja da e naso4eno kam nas... a dokato sa dve mom4eta i dvamata obra6tat pove4e vnimanie na edna jena ...Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Можем да сме си животни да правим див животински секс и само с 1 партньор! Трябва да си изключително много морално, умствено и психически деформиран, че да правиш групов секс!![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Пълни глупости.Първоначално написано от L0LiPoP
Бил сближавал груповия сект, т'ва ти-онова ти... К'во намирате в това проклето нещо?!![]()
Не бих искала да гледам никой друг до мен когато правя секс, освен партньра ми, нито някой друг да ме гледа к'ви лудирии правя! Нито искам някой да ме дели с друг, нито искам аз да деля с някоя друга! За мен лично това е безумие!![]()
По този критерий че ще им го набиват 3-ма и всяка една дупка ще е запушена.... и ще я разцепат... за тфа искат... дайе ако може.. ще се радват някои да им направи по още някоя... и гледаш 10тка 1 жена и 9 мъже...Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
+ на жената няколко нови дупки
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
затва му се вика групов секс , а не групова любовПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
за хората не е важно ебането бе , важно е удоволствието което си доставят от него , ако ми беше кеф да се чеша зад ушите щях да го правя денонощно...Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
ПС: препоръчвам на всички да не ти пишат ЛС да им обясняваш каквото и да било...
И аз не го разбирам, н не съдя тези, които го правят. Стига да не е с мен и моят приятел, изобщо не ме засяга. Хора-всякакви!
П.С.За бръсненето имаш право. Аз съм на твоя страна. След като космите са там, има защо. А функцията им при жената е особено важна. да не обяснявам отново защо!
йееей
груповият секс е страхотен, ако не го правиш с приятели - и да, с гаджето си, ако тя е "нормална мацка", която иска мъжа си само за себе си
има двойки, които имат страхотни отношения, но си падат по суингинг или пък единият обича да гледа како другият прави секс - или обичат групови изпълнения, в които участват и двамката - "отворена връзка" не значи задължително, че двамата се чукат с други по единично
но всичко това е до лични предпочитания - аз лично харесвам груповият секс, защото комбинациите и начините за доставяне на удоволствие в него са много повече - по-разнообразен е, но.... СИНДЕЛ би ме убила, ако тръгна насериозно да я въвличам в нещо подобно![]()