.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Бански feat. бяло течение...ами сега?

Здравейте
    Имам едно въпросче към момичетата Сега лятото, като сте с бански, а имати бяло течение какво правите? Понеже имам този проблем и нз какво даправя Защото примерно ако сложа ежедневна превръзка от водата ще се отлепи Съвети и мнения?
    Nothin' else matters...

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    idi na lekar da ti ispi6e xap4eta dokato o6te ne ti e stanalo xroni4no 6toto togava ve4e 6te ti se nalaga postoqnno da xodi6 s prevrazki

hottie
    Guest
    е ти добре ли си да ходиш с бяло течение? Я марш на лекар!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Моят лекар каза, че за да го махна тр да ссемия всяка сутрин и вечер, защото е бактериална инфекция. Мия се по 5 пъти на ден и вече го няма.

Guest
    na men si mi e hroni4no,...ne mi se maha no ne mi i pre4i... nz kfo tolkova kato si bez prevryzka...capa ti gashiti4kite..pra6kite..tam kfot si nosite.. ama se pere.. nqmash problem be..az kfi li ne lekartstfa sym pila..nqma opraviq pri men pone za sq

ti lyda li si da hoi6 s ejednevni prevrazki na plaj? slaga6 si prevrazka na Discreet i si gotova ne sam kato drygite Always ala bala i ne se otlepqt

mi to kfo tolkoz ti prechi na plaj nz 6toto se pak i da se nacapa6 v vodata se miii nz az da 4ukam na darvo nqmam ama ne mislq 4e e koi zn k1f problem pri polojenie 4e prez poi4eto vreme si mok1r
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    в лайната!
    от водата се измива!

Град
    Sofia
    Аз нямам много често,но дори и да имам не ме притеснява,смисъл цапа малко гащичките,ама тфа после се пере и не остава нищо...

Супер фен
    Град
    Варна
    Според мен няма повод това да те притеснява. А и няма как да отидеш на плаж с превръзка, нали? Така че си ходи спокойно, а и както по-горе казаха се пере.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

hottie
    Guest
    Еее много сте гнусни , отяде ми се

И как се разбира дали е станало хронично???

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Еее много сте гнусни , отяде ми се
    нека ти е сладко по темата: според мен такъв проблем не трябва да се пренебрегва, ми отиди на доктор преди морето да ти предпише лекарство, а бтв сигурна ли си че говориш за бяло течение или за нормалния прозрачен сок, който отделя жената

Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    idi na lekar da ti ispi6e xap4eta dokato o6te ne ti e stanalo xroni4no 6toto togava ve4e 6te ti se nalaga postoqnno da xodi6 s prevrazki
    ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!Абсолютно всяка жена има бяло течение и това е напълно нормално!Просто няма да си слагаш нищо и после ще си запираш леко банския,на парното и толкоз.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва е супер нормално да имаш бяло течение ....ако си промени цвета вече е проблем ...абсолютно всяко момиче е имало бяло течение ..причинява се от различни неща....използвай тампон ако е толкова сериозно ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Преди цикъл е съвсем нормално да имаш бяло течение , следователно според мен е редно да се съобразиш с това . Ако ще ходиш на басейн си сложи ежедневна превръзка и не влизай във водата , но ако ще ходиш на море е редно да отидеш при лекар .

hottie
    Guest
    е*и му майката !!!!!!!!!!!!! За това вече не стъпвам на обикновени басейни, защото влизат всякакви момичета с неизлекувани бели течения и после се предава Поне като не искате да ходите на лекар не го предавайте на останалите

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    ti lyda li si da hoi6 s ejednevni prevrazki na plaj? slaga6 si prevrazka na Discreet i si gotova ne sam kato drygite Always ala bala i ne se otlepqt
    Ми тези на Discreet какви мислиш,че са?!Ежеминутни ли?!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    е*и му майката !!!!!!!!!!!!! За това вече не стъпвам на обикновени басейни, защото влизат всякакви момичета с неизлекувани бели течения и после се предава Поне като не искате да ходите на лекар не го предавайте на останалите
    +1

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    Моят лекар каза, че за да го махна тр да ссемия всяка сутрин и вечер, защото е бактериална инфекция. Мия се по 5 пъти на ден и вече го няма.
    ам виж сега хубаво е да се потдържа хигиена, но не трябва да се прекалява с миенето, защото мн хубаво не е на хубаво ! всеки път като се измием ние как да кажа "унищожаваме" киселата среда (pHто), която всъщност ни предпазва от навлизането на патогенните микроорганизми (болестотворните)
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    бтв сигурна ли си че говориш за бяло течение или за нормалния прозрачен сок, който отделя жената
    То каква трябва да е разликата?

П.П. : съжалявам за тъпия въпрос, ама нямам бяло течение и не съм се интересувала

Бялото течение е инфекция.То може да мирише да предизвиква сърбеж и т.н. като тези признаци не е задължително да ги има.Познава се по това че цапа гащите докато нормалния вагинален секрет не го прави.Той служи за самопочистване(него всяка жена си го има) но пак повтарям-не цапа.Бялото течение е много често срещане и всяка жена поне по веднъж го е имала.И точно поради това че се среща често много момичета си мислят че е нормално
    И пак ще си задам въпроса-какво е това хронично бяло течение???

Сега се порових за малко инфо и открих това :

Нормално влагалището има свое съдържимо, което осигурява както необходимата влажност, така и биологичната защита срещу болестотворни микроорганизми. По консистенция и количество съдържимото е такова, че не изтича от влагалището и нормално жената не чувства външните си полови органи влажни, а бельото й не се цапа.
    Всяко овлажняване на външните полови органи и зацапване на бельото е ненормално и се дължи по правило на бяло течение.

Така че предполагам трябва да отидеш на гинеколог ,за да ти предпише някакви хапчета

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD

Нормално влагалището има свое съдържимо, което осигурява както необходимата влажност, така и биологичната защита срещу болестотворни микроорганизми. По консистенция и количество съдържимото е такова, че не изтича от влагалището и нормално жената не чувства външните си полови органи влажни, а бельото й не се цапа.
    Всяко овлажняване на външните полови органи и зацапване на бельото е ненормално и се дължи по правило на бяло течение.

Така че предполагам трябва да отидеш на гинеколог ,за да ти предпише някакви хапчета
    Малеее много ме наплашихте! Аз имам такова нещо сигурно от 6 клас(сега съм 9) но си мислех че е обикновен влагалищен секрет а сега когато прочетох че не зацапва бельото и не изтича от влагалището Не знам но моето понякога е доста обилно, но не съм се притеснявала но май вече е време да се притесня...значи се дължи на инфекция така ли?

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD

Малеее много ме наплашихте! Аз имам такова нещо сигурно от 6 клас(сега съм 9) но си мислех че е обикновен влагалищен секрет а сега когато прочетох че не зацапва бельото и не изтича от влагалището Не знам но моето понякога е доста обилно, но не съм се притеснявала но май вече е време да се притесня...значи се дължи на инфекция така ли?
    ми най добре ходете на преглет по често

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си