- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бански feat. бяло течение...ами сега?
чувала сьм че е хубаво да се използва интимен гел и намалява бялото течение,но нз 6тото нямам такъв пролем
пък и както казах по гоге ходете по 4ест0 на лекар![]()
![]()
![]()
![]()
podkrepqm s dve race......kato pro4etox temata i si predstavqm kolko momi4eta ima na plaja sas sa6tiq problem i napravo mi se povra6ta....Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
abe xora vie ludi li ste...ima si xap4eta za bqloto te4enie i tem podobni,ta vie ot mars li padate!!!!momi4e zemi si idi na lekar 6te i predpi6e ne6to i 6ti spre,ako taka ti e po priqtno stoi si s bqloto te4enie togava,a i vse pak ti si re6ava6
При някои момичета такова течение е нормално и не може да се "излекува".
Ако не беше, ежедневните превръзки за какво биха ги произвеждали?
Разбира се ако се усетят промени, трябва да се посети гинеколог.
ежедневните превръзки са точно за това... заради момичета, които се притесняват от лекари и си ходят така. Но тези момичета знаят ли, че това ако не се лекува с години може да доведе и до стерилитет? Разбира се тук става за дълги години - но все пак си е опасно. Зацапва ли бельото значи не е нормално! Ето аз съм имала течение преди няколко години, излекувах го и сега нямам такова. Суха съм си, бельото си ми е чисто. Виждате ли, че не всяка има течение?Първоначално написано от f(x)
Абе , хора вие добре ли сте ?В пубертета е съвсем нормлано тялото на момичето да отделя вагинален секрет преди менструация и как ще го излекува ? Ако този секрет е с жълт цвят , има странна миризма и предизвиква сърбеж или пъпчици (в повечето случаи и двете) е редно да отиде на лекар , но да ходиш при доктора , защото имаш такова течения без признаци на полова инфекция е безсмислено да се посещава гинеколог ! А естествено , ако имаш бяло течения и ще ходиш на басейн е редно да се съобразиш - да сложиш превръзка и да не влизаш във водата , защото не е хигиенично !
![]()
![]()
![]()
И как се излекува ми е много интересно ?Първоначално написано от the_hottie
![]()
Ами как - 10 дни свещички вечер и антибиотик. Кое е смешно?Първоначално написано от dark_sw
Единственото нещо което е нормално и не може да се нарече течение е леко прозрачното намокряне по време на овулация и преди менструация и то не цапа бельото.
Съжалявам за дето пуснах смеещо се емотиконче , нищо лично . Еми , именно за тази течност говоря и аз и казвам , че е нормално и не е нужна медицинска намеса , ако именно това е бялото течение , но ако има признаци за полова инфекция , вече медицинката намеса става задължителна !Първоначално написано от the_hottie
![]()
Е да деПървоначално написано от dark_sw
ама то не е бяло. Бялото си е бяло на цвят ама не е задължително да има и други признаци. Зависи от заболяването.
Аз мислих, че се смееш, че не може да се излекуваи много се учудих ама после се сетих , че има някаква грешка :P
В началото на тази година ми се появи таквоз бяло течение и си мислех,че е нормално.Ходих постоянно с превръзки,но майка ми каза,че според нея не е нормално и ме заведе на гинеколог.
Оказа че това бяло течение се дължи на бактерий във влагаището.Биха ми 5 дена по два пъти на ден инжекций в дупето,доста силен антибиотик от който сега получих гъбички (въпреки че пих витамин В и друго хапче,което уж трябваше да предотврати гъбичките) и сега лекувам тях вече четвърти ден с хапчета и се надявам да се излекуват![]()
Радвам се,че обърнах внимание на проблема.Бялото течение ако зацапва бельото не е нормално,ходете на лекар да се оправят нещата и да сте спокойни.
Ами лекуваме бялото течение обикновенно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Преди да помислиш за плаж, най-добре иди на лекар да те прегледа и предпише съответното лечение. Защото ако цервикалната ти слуз е в гранизите на нормалното, няма повод за притеснение как да идеш на плаж. Самият факт, че количеството му те притеснява, говори за проблем, който не е за пренебрегване.
Аз имах бяло течение .. преди да ми дойде още преди 2 години . Но като ми дойде ми мина . Всеки ден се къпя и вече нямам бяло течение. А вие как можете да варвите с такова нещо . Знаете ли до какви инфекции могат да се стигнат . Веднага отивай на лекар момиче , а пък и ми е чудно и да имаш бяло течение защо ще носиш превръзки ?![]()
![]()
А бе отивайте на лекар не се ослушвайте като си мислите , че бялото течение е нормално .
![]()
![]()
![]()
И какво като е аптекарка?Да не би да знае какът ти е проблема? Ако те лекъва за гъбички, а ти нямаш ще стане много лошо. А ако те лекъва за други, а ти имаш гъбички пак ще стане лошо.Първоначално написано от plamka