.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Преса за коса до 70 лв

zdraveite (: obra6tam se kam vas s molba da mi prepora4ate nqkakva hubava presa s kerami4ni plo4i do 70 lv.6te sam vi mn blagodarna

т.7
    krem4et0

До сега съм имала 2 преси
    Първата ми беше на Елеком за 30 лева от Красно село а другата ми е на Скарлет за 25
    И двете имат приставки за ситно едро къдрене и изправяне и са с керамични плочи!
    Много съм доволна и от двете!А защо имам две на 1 ситното къдрене ми позволява да си накъдря цялата коса защото ако го направя с първата става WOW обем :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз също имам на Елеком за 30 лв. и съм много доволна от нея. Но не е керамичка, ами с приставки.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Okinawa
    Моята е Филипс една таква дълга и тънка и беше 70 лв.Доволна съм от нея.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Фен
    Град
    Казанлък
    Моята преса е на "Елит" и съм много доволна. Има 3 приставки за едро, ситно къдрене и изправяне. Струва 30 лв.

Моята е "TZS First Austria" - FA-5675.Преди около 2 години струваше 18 лева,има 3 приставки - за ситно и едро къдрене и за изправяне.Много съм доволна от нея.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Ми моята е на Елеком с керамични плочки, 3 приставки-ползвам я от година и съм мн доволна.Мисля, че не беше скъпа - около 40лв. :P

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Моята е Филипс една таква дълга и тънка и беше 70 лв.Доволна съм от нея.
    да,тия на филипс са добри
    абе кво питаш-бягай по магазините и си харесай

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз днес си взех нова,понеже старата ми се счупи..
    та взех си Rowenta на Еlite...
    има доста преставки,бързо загрява...супер е просто..
    цената е 82лв...

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Аз също имам на Елеком за 30 лв. и съм много доволна от нея. Но не е керамичка, ами с приставки.
    Сори исках да кажа с керамични плиставки

Еми ... Моята преса за изправяне на косата е професионална , но кака ми я купи и не знам колко струва . Иначе е страхотна . На "Браун" е , но предполагам не е повече от 100 лева , т.е може и 70 лева да е .

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Аз имам преса на Remington (струваше 66 лв. декември месец) - с две покрития - тефлоново и керамично. Меко казано мога да кажа, че е страхотна. Преди това съм имала 2 други преси, които са нищо в сравнение с тази - изобщо не ми изправяха косата. Единственият й "недостатък" е, че няма приставки за къдрене, но ако търсиш само изправяща преса - това е чудесен избор.

Град
    Montreal, CA
    Моята е на Филипс със 10 приставки...не че ги ползвам всичките, но ако реша да поразнообразя веднага ще намеря решение ..много съм доволна С керамично покритие на приставките-91 лв си я взех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си