- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса до 70 лв
zdraveite (: obra6tam se kam vas s molba da mi prepora4ate nqkakva hubava presa s kerami4ni plo4i do 70 lv.6te sam vi mn blagodarna
т.7
krem4et0
До сега съм имала 2 преси
Първата ми беше на Елеком за 30 лева от Красно село а другата ми е на Скарлет за 25
И двете имат приставки за ситно едро къдрене и изправяне и са с керамични плочи!
Много съм доволна и от двете!А защо имам двена 1 ситното къдрене ми позволява да си накъдря цялата коса защото ако го направя с първата става WOW обем
:P
![]()
![]()
![]()
Аз също имам на Елеком за 30 лв. и съм много доволна от нея. Но не е керамичка, ами с приставки.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Моята е Филипс една таква дълга и тънка и беше 70 лв.Доволна съм от нея.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Моята преса е на "Елит" и съм много доволна. Има 3 приставки за едро, ситно къдрене и изправяне. Струва 30 лв.
Ми моята е на Елеком с керамични плочки, 3 приставки-ползвам я от година и съм мн доволна.Мисля, че не беше скъпа - около 40лв.:P
да,тия на филипс са добриПървоначално написано от ju**
абе кво питаш-бягай по магазините и си харесай
аз днес си взех нова,понеже старата ми се счупи..
та взех си Rowenta на Еlite...
има доста преставки,бързо загрява...супер е просто..
цената е 82лв...
СориПървоначално написано от st1ka
исках да кажа с керамични плиставки
![]()
Еми ... Моята преса за изправяне на косата е професионална , но кака ми я купи и не знам колко струва . Иначе е страхотна . На "Браун" е , но предполагам не е повече от 100 лева , т.е може и 70 лева да е .![]()
Аз имам преса на Remington (струваше 66 лв. декември месец) - с две покрития - тефлоново и керамично. Меко казано мога да кажа, че е страхотна. Преди това съм имала 2 други преси, които са нищо в сравнение с тази - изобщо не ми изправяха косата. Единственият й "недостатък" е, че няма приставки за къдрене, но ако търсиш само изправяща преса - това е чудесен избор.![]()
Моята е на Филипс със 10 приставки...не че ги ползвам всичките, но ако реша да поразнообразя веднага ще намеря решение ..много съм доволнаС керамично покритие на приставките-91 лв си я взех
![]()