я тука да попитам какви 6ампоани използвате за6тото аз мн 4есто ги сменям![]()
![]()
(извинявам се за гре6ките ако има такива)
![]()
![]()
1.За грешкитеМи още като ти прочетем заглавието става ясно,че за теб не съществуват буквите Ш и Ч
![]()
2.По темата - използвам най-вече Нивеа за изправяне само със сешоарНа второ място са Дева и Шаума
И никога не използвам Wash and Go и Head & Shoulders
![]()
Просто ги ненавиждам тия марки
По 2-3 пъти съм се къпала с тях и ми бяха съсипали косата и кожата на главата
![]()
i az gi smenqm 4esto,no znam 4e tova ne e na dobre,za6toto kosata se izto6tava ot smesvaneto na tolkova 6ampoani.a ina4e v momenta izpolzvam head and showders.ne sam mn dovolna,za6toto u6kim e prptiv parhot a ne e taka.predi sam polzvala na Daf,na wash and go,palmolive. prepora4vam ti n ''Gliss'' az si bqh vzela odavna,no ostanah mn dovolna ot nego.trudno e da go namerq po magazinite,no kosata s nego e strahotna![]()
Руса кукличка
Аз използвам на Avon-Advance Techniques против пърхот. Ползвам го вече около половин година и съм мноого доволна![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
GLISS!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
mdam na Wash and Go и Head & Shoulders sa otvratitelni. nz koi ot dvata be6e ve4e ne si spomnqm no ima6e edin ot teq dve marki protiv parhyt a pak vsa6tnost ti pravqt dvoino pove4e . na Nivea i na Pantene ti pravqt mn gladna kosatakoeto e drazne6to za mene. osobeno ako ima vqtar kosata ti se razletqva na 360 gradysa. na Avon > Advance Techioques sam gi probvala predi godina i opakovkata vse o6te si sedi v banqta. prekaleno silen aromat imat koito napravo ti se zabiva v nosa a tova zna4i 4e yvrejda. az pone taka sam razbrala de. opakovkata ot Avon e lilava. nai sam dovolna ot VO5. sa6to i na Aroma
sea 6te kajete 4e nikoga ne bihte si slojili nqkakav bykluk na kosata si
6tot stryva 1-2 lv ama izmiva prosto..idealno e meko kazano. polzvala sam qbalka,zelena opakovka. ot vsi4ki drygi 6ampoani na Aromata ti izmiva idealno skalpa. tva e moqta lekciq za 6ompaniete
![]()
Garnier за суха и увредена коса (мн е добър)
Аз използвам Clear (много ме кефи мъжкия, въпреки, че съм жена) и Gliss Kur
Nivea i Loreal Elseve![]()
да се га и аз польвам този за6тото нещу май ми хареса и аз нзПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
![]()
clear сега,ина4е оби4ам си4ки на schwarzkopf
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
От доста време съм с CLEAR.Доволна съм![]()
глис, пантен и елсев а тоя хед енд шоудърс е ужасен.. много хубаво мирише, но за сметка на това ми съсипа косата ..
mindscan
о да мн е гаден поне на моята коса отгор еми я слепва а отдолу в краи6тата ми себутха дотакава степен 4е 4ак се 4удя как да я изправямПървоначално написано от preichetoy
![]()
гаден е !!!!!
Това е 3-тата или четвъртата тема където им правиш забележка за Ч и Ш..еми така си ги кефи хоратаПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
В момента съм с някакъв на Ейвън с банан и..още нещо..май беше кокос но не съм сигурна..но сънсилк и глис кюр също са много хубави
gliss ku.r за боядисвана коса
Saatana vittu perkele hate crew!
Head & Shoulders ментовичкия, само той успя да се справи с пърхута ми.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Нивеа са станали страхотни...преди не ми понасяха, сега съм много добре с тях...иначе Глис и Елсев, но косата ми някакси свиква с тях и щом използвам повече от 2 опаковки подред започва да става гадна - омазнява се по-бързо или бухва много...иначе в момента ползвам 3-4 опаковка Нивеа и всичко е ок, няма го този проблем...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Най съм доволна от Глис и Елсев. Както и от Ейвън- сега ползвам него, за суха и изтощена коса и мирише страшно хубаво, а и косата ми става страхотна.![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
еми аз използвам на vichy и съм наитина мн доволна. препоръчаха ми да реувам този за нормална и другия за по-мазна коса и аз изпълнявами наистина косата ми е мека, гладка, бухнала - препоръчвам го
![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
изпозвам лореал-елсев или гарниер фруктис и двата са супер![]()
To infinity and beyond.