- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко завършихте
Хя хя хя хяяяяПървоначално написано от sun.flower
![]()
![]()
![]()
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
11 Klas sus 5.92![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
И аЗ 7-ми съС 6 !:P
![]()
SkYpE --- ex_clussive ;]
6.00 - 11-ти клас![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
ako ne be6e fizichkata,shtqh da imam i az 6.00Първоначално написано от velma
![]()
![]()
s 5.91 zawurshih
![]()
![]()
8 клас - 5.54поне хванах стипендия
3.30 9-ti klas![]()
![]()
8 клас - 5.82:P
mi az zavar6ix s 5.71 i xi4 ne sam dovolna 6tot 6ibaniq gospodin po fizkultura mi napisa 4 6ot ne sam ti4ala dostata4no barzo da mu e*a maikata da mu e*a u tapaka no kakto i da e samo s ena 4 se pak na 3 mqsto po uspex a mojex i na 2 i na 1 da sam no se pak iam xubavi ocenki po ostanalite predmeti![]()
9 клас...5.14.Нямате си и претава колко учители ме мразят![]()
![]()
чудо е,че хванах 5,ама не защото съм тъпа,а защото химичката се беше заканила да ме оставя на изпит,щото един ден ме беше чула,че й се подигравам за името....
...казва се Петкана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 клас съм/бях, завърших с 6.00. Обещавам, че повече няма да се напъвам толкова...![]()
П.П.Може да съм писала в тая тема... ако е така, ша ме проща'ате.
О Боже да ви имам проблемите![]()
те с 5.80 и се оплакват
На края на учебната година ме хванаха че не съм ходила на училище много пъти и ме наказаха пък и рд-то ми беше в накзанието и ми казах аче ако хвана стипендия отпада наказанието...........само аз си знам как съм я изкарала с огромни усилия на края в последнат аседмици промених поне 6 оценки които вече бяха написани и се пак.........
5,50 точно![]()
5 и 25 с реални и по-ниски от реалните ми оценки!
Бях 7 клас и завърших с 5.70 и нещо..Заради тая пача по изобразително,ма за нейната оценка хич не ми дреме,така че.. _|_![]()
6.00![]()
![]()
![]()
Осми клас завърших с 5.00Тая година ше съм 9-ти и ще видим как ще се развият нещата
![]()
Суетата.Моят любим грях.