- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОМИЧЕТА ИСКАМ ПОМОЩ
A така до тука 32846378657856874538 пъти прочетох, че жените не знаели какво искат и е вярно за съжаление .... това е защото когато се чувстваме добре никога не се питаме защо е така, а когато ни е кофти се опитваме да не мислим защо се чувстваме по този начинПросто бъди естествен не се престаравай с грижите, защото в един момент става досадно. Ревнувай я, но не и го показвай изцяло и винаги по-скоро и го намеквай колкото да усеща че ти пука за нея, когато не се чувства добре не я насилвай да ти каже какво и има ... бъди до нея винаги дори тогава когато ти е много ядосана и ти каже че не иска да те вижда (трябва да знаеш че не е така ). Не се дразни когато се глези - та това си е типично женска черта, карай я да се чувства красива (например като и го казваш по-често), казвай и че я обичаш .... иии това е в общи линии :P
So free
всеки е различен и иска различно защото има различни преоритети![]()
))))))))))))))))))))))))
Първоначално написано от natalia_91
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Ти да си чувал някога някоя жена да знае какво точно иска?Първоначално написано от Raderfort
аз НЕ знам какво искам от едно момче...сори,не мога да ти помогна![]()
someone else...
Аз не съм капризна и изискванията ми се свеждат до едно единствено- Искам УСЕТ! Както щете си го тълкувайте но е супер важно(поне за мене) само че го притежават много малко хора ...
..а от там нататъка .. повечето мисля че са дезориентирани![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips