Като каза фон дьо тен с цвят на керемида ...Веднъж имах една пъпка.Бях я изцедила и намазала с лекарство-както си му е реда.Обаче в същия ден,точно след 2ч. трябваше да ходя да си вземам бележника от училище.Бях изпаднала в истерия,тръшках се,вайках се защо точно на мен и защо точно днес.Обадих се на една приятелка и тя ми каза:"Успокой се,облечи се и идвай в нас.".Окей,отивам аз у тях и сядам на диванчето.Извади момичето една тубичка с фон дьо тен,един крем,пудра и не знам как се наричаха тея памучета,специално дето са за триене на грим.Почна да ме маца тя,уж да прикрие пъпката.Слагаше фон дьо тен,после го размаца с крем,че да не седи толкова на едно място,сложи пудра и бях готова. Пак ,че беше крема.Цвета на фон дьо тена беше смешен на цвят-смесица между много тъмно кафяво и керемидено и аз както съм с бяла кожа.....оправихме работата,де.Никой не забеляза,че съм с пъпка,пък и може би аз съм си въобразила,че толкова много бие на очи.След като се прибрах,си взех един душ,почистих си лицето с един лосион и вече не се чувствах като омърсена порцеланова кукла.(за "Деня,който с ужас ще си спомням" )