.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Град
    sofiq
    Но всеки път ме кара да се чуствам виновна и да се чуствам гадно...Писна ми вече незнам до кога ще издаржа

можеби скоро ще и дойде...преди да им дойде на жените са многУ раздразнителни и заядливи! предполагам знаеш това?! моето лично мнение е,че това сега е просто период който ше одмине и скоро ще почне с брат ти

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    При мен е абсолютно същото!И това с брат ми,и всичко...И аз издивявам,но оправия няма!

Re: Много ме дразни тая женаааа

off na6te nikoga ne me razbirat... ... ne znaqt 4e kogato sum skarana s priqtelite si ne trqa mi se mesqt..MRAZQ da govorq s maika si....mrazq da mi govori... mrazq da e do men...mrazq da mi dava suvetii

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Майка му стара ,нямате грам уважение към жената ,заради ,която сте в шибания свят Вместо да се сърдите се замислете как се отнасяте с нея и я слушайте малко повече преди да е станало късно.Единствено майка Ви няма нИкОгА да Ви предаде или да Ви мисли лошото ,така че бъдете най-добри приятели с нея . . . ПФфФ

Със здраве =)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    оффффффффф ем казвай тууй детт иска да чуе бе не си ли чувала благородната лъжа тей сички са ок хахахахах примерно
    майка ти:какво правиш
    ти:чистя си стаятя

:P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Определено това,че те е оставила да "тъпееш в някое ъгълче"е дало резултат Като ти се говори с нея , иди и си говори!!!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    О боже, да ви имам оплакванията за глупости!
    Живея без майка си повече от 2 години, ще я видя чак след една. Преди това сме се карали за пълните простотии, толкова ме е дразнила, че не съм можела да я гледам. А сега, когато тя се върне, няма да живея дълго с нея, но все пак ще мога да я виждам поне за 1 час за по кафе. А вие, лигли такива, изобщо дори не сте се замисляли, че едно от най-хубавите неща в живота ви е това, че майка ви е до вас и винаги ще бъде - поне докато не напуснете дома. И чак ме е срам, че съм била и аз като вас. Познайте какво - майките не са идеални никога, те също са хора, също допускат грешки. И се научете най-накрая да ги оценявате и че това, че на вас не може да се угоди не е техен проблем!
    taka e
    абсолютно! , +1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    In the middle of Nowhere
    pfff ebati problema...ti se radvai che izobshto imash maika shtot maikata na edna fr e v chejbina ot 9 godini i nqma da se vurne...taka che mlukvai i spri da se oplakvash za tupotii..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Оле престанете с тия детски изпълнения..."немога да я понасям","дразни ме" и не знам още кво...ясно е че неможе без караници между родителите и децата..ама това не означава,че вече край ше ги мразим и т.н. мама е в чужбина от 3 год и живота си давам да се върне...преди това бяхме като куче и котка нямаше ден,нямаше минута да не сме се карали...замислете се малко преди да поченете да циврите като бебета и да говорите простотии...ценете това,което имате,щото някои деца въобще нямат майки и бащи и биха дали всичко за да имат такива...!!
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си