Цитирай Първоначално написано от my baby love
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
О боже, да ви имам оплакванията за глупости!
Живея без майка си повече от 2 години, ще я видя чак след една. Преди това сме се карали за пълните простотии, толкова ме е дразнила, че не съм можела да я гледам. А сега, когато тя се върне, няма да живея дълго с нея, но все пак ще мога да я виждам поне за 1 час за по кафе. А вие, лигли такива, изобщо дори не сте се замисляли, че едно от най-хубавите неща в живота ви е това, че майка ви е до вас и винаги ще бъде - поне докато не напуснете дома. И чак ме е срам, че съм била и аз като вас. Познайте какво - майките не са идеални никога, те също са хора, също допускат грешки. И се научете най-накрая да ги оценявате и че това, че на вас не може да се угоди не е техен проблем!
dokolkotoaz razbrax avtorkata a i moe mnenie e 4e e trydno da se razbirat.ti si os1znala kolko e cenna za teb. az primerno p1k moje da imam drygi 4yvstva no imam predvid 4e prosto iskam maika mi da me razbira.ne do kaprizi razni tolkova.prosto kogato ima ne6to da moga da i spodelq.to e qsno 4e nikoi ne e perfekten.no trqbva da si kazvame istinata v o4ite za da popravim gre6kite.i vseki e qdosan ponqkoga.tva "taq jena"
s1m 99% sigyrna 4e e pysnala temata za da si izlee qda v moment sled k1vga.vseki moje da sio izkaje mnenieto.dali e prav ili ne tva seki precenqva razli4no.rano ili k1sno 4ovek os1znava ne6tata.ti go 4yvstva6 taka ok tq edi kak si ok. kaji i mnenieto si za da moje da se poy4i ot gre6kite.ne s1di xorata za6toto ne sa nq tvoeto mnenie.dai s1vet nop ne s1di
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffff e takiva razbira4ki kato tebe....mnogo me draznqt!