- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pussycat Dolls се завръщат :)))
След близо 2 години почивка, куклите отново са готови да завладеят първите места в класациите))
Въпреки, че останаха 5 (след напускането на Кармит) те приключиха снимките на новото си видео - When I Grow Up ( http://zazz.bg/play:1768c257 ) Скоро очакваме и техният втори албум
, който по последни данни ще бъде с названието "Doll Domination"
))
еlsy![]()
Абе къде може да се намери клипчето ? Че в дЭмонойд и в з@мунда го няма...
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Новото видео е яко... дано и с албума им провърви
Значи клипчето може да го изтеглиш от тук ---> http://www.zshare.net/download/135848251e9a750e/ (Ако не става, кажиПървоначално написано от slavito007
))
еlsy![]()
много ги обичкам особено Ашли :Pвсички са много яки а новия сингал и трепач
![]()
![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Бе мн се радвам, ама дано пак да не пее смао тая Никол...![]()
и аз много се дразня от този факт ...Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Писикет долсс уахахахаххахахахаххаххаха х
![]()
![]()
![]()
![]()
И името е тъпо като групата
само можеш да си мечтаеш за жени като тях а тъпия си ти ... нищо повече няма да кажаПървоначално написано от LastWarrior
олееее баси якото![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ааа
яко пумия са тия пусиДодолу
Първоначално написано от moll_flandars
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахаха курви на всеки втори ъгъл
предпочитам сашка васева пред тия
Знаех си, че ще има спор в тая тема...Първоначално написано от LastWarrior
А за Сашка Васева пред тях... хммм, помисли си пак
![]()
еlsy![]()
Аз съм некрофилПървоначално написано от nicolepcd
![]()
За пусикрт имам едно определение -Американска Чалга
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Да поясня само, че курва е развратна жена, която спи с много мъже... Не че нещо, ама някои хора си я използвате тая дума без да й знаете значението. Курви ще им викате като ги видите на магистралата. Освен това Сашка Васева може да си мечтае да пробие като тях в Америка и изобщо навсякъде по света, да участва във филми, да познава най-известните звезди и всички постижения на PCD.
П.С. Името не са си го те избирали, а Робин Антин, която ги е създала (след старите ПСД)
Abe mila kvo spori6 s takiva hora...Kolkoto se opitva6 da govori6 s tqh kato 4ovek ,te tolkova pove4e si pokazvat tapotiqta..
Тия знаеш ли с колко коча са спали, за да станат "вонлива" група...така че смея да твърдя, че са к*рвиПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
На мен са ми малко странни... Що за група са те? Имат певица - ок,ама другите кво праят освен да кръстосват крака и клатят дупета пред обектива? - Нищо.![]()
Не ме интересуваPussycat Dolls се завръщат
ние не знаем ама ти явно си "присъсъвал и знаеш" ...Първоначално написано от LastWarrior
gt
аь ус ефь пьтнсше
Да минах ги 1 по 1Първоначално написано от moll_flandars
![]()
![]()
![]()
И мен не ме интересува, че теб не те интересуваПървоначално написано от Glam
![]()
еlsy![]()