- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемче относно обезкосмяването
Здрасти на всички!Имам един проблем...преди 1 месец си взех Veet крем за краката...(на 13 съм) просто краката ми бяха като на маймуна
. И майка ми забеляза, че съм ги обезкосмила без да й кажа с нещо, с което не знае.И каза, че съм и нямала доверие и бла-бла.Каза,че ако съм и била казала, щяла да ми ги изруси.После ми каза,че като порасна ще ми станат по-дебели космите по ръцете и краката (и ръцете пострадаха от Veet-а ).И въпросчето ми е дали ако се пропусне изрусяването на космите ще има някаква разлика на 14-15 години в сравнение с 12 години?Просто дали са ми руси или черни космите на краката и ръцете не е от значение,защото на мен ми е некомфортно като си гледам ръцете и краката.Преди използването на крема не смеех да сложа къси панталони или тениска.Сега е по-нормално
И все пак моля помогнете ми,защото ми е супер гадно за това,че майка ми мисли че й нямам доверие
![]()
![]()
![]()
Ами обясни й, че не искаш да ги изрусяваш, а да ги махаш и я помоли да ти купи епилатор или да ти дава пари за кола маска.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ХахахКолко познато
И мойта майка искаше да ми ги изруси. Даже го направи. Ефекта беше,че станаха по-малко доловими отдалечИначе все още ме дразнеха.
Няма никаква разлика дали ще ти ги изруси или не. Ама никаква. Ако искаш да се чувстваш добре ходи на кола маска, закраката е около 15лв, за цели ръце около 6лв. Или пък си ползвай крема- няма лошо
Smile!?
То и крема нещо не ме кефи...за ръцете космите не се усещат около 2 дни,а на краката след 5-6 часа вече ги усещам как са се появили...Просто...Каза ми,че ще станат по-дебели и че ще си имам повече проблеми с обезкосмяване отколкото с пъпки![]()
Депилаторните кремове са като бръсненето. Единствената разлика е,че едното УЖ е по-нежно /крема/. Честно да ти кажа не съм ги ползвала много,защото ефекта е един и същ.
За ръцете си ходя на козметичка и косъмчетата започват да се появяват след 5-6 дни. Не са толкова много и не са остри и гадни,като след бръснене. Съветвам те да пробваш на ръцете първо да видиш как ще се чувстваш![]()
Smile!?
Обаче в случая епилатора и кола-маската са по-добрия вариант.![]()
Определено! Аз ползвам коламаска за краката, след което минавам с бикче отгоре (се пак не съм момиче и изпускам тук-там по нещоПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
)
Първоначално написано от Say It Right
Съмнявам се,че мойто съзнание ще ме прати на козметикСигурно ще крещя под звуците на епилатора (за ръцете имам предивид ).Иначе подмишниците са ми още прекалено млади за епилатор.Използвам си самобръсначка защото много ме боли като използвам епилатор.
Отиди и се запиши сама за козметикапък може и да й кажеш за този вариант,като изтъкнеш плюсовете. Все пак с епилатора има вероятност после да имаш подкожни косъмчета,пъпки и тн гадости.
Smile!?
Нали ти казах- около 6лв е за целите ръце. Кажи,че отиваш на кино /дори то вече е по-скъпо/ или на пица..
На мен точно от епилатор ми се появиха такива косъмчета /а и пъпки,ужасно е/ и се оправих с колите маски..
Аз съм сигурна,че и тя ползва или е изпозлвала услугите на козметички. Като жена знае кое е най-доброто за обезкосмяване. Не вярвам да ти направи проблем. А ти й кажи какви са положителните страни от ходенето на кола маска![]()
Smile!?
космите са си косми без значение дали са черни или руси.
епилатор или кола маска му е цаката.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
При епилатор и кола маска ти намаляват и стават по-тънки даже. А с бръсненето е точно обратното![]()
Smile!?
И мойта не ми даваше с епилатор но един ден(пфф как звучи само )просто се епилирах и тя нищо не ми каза!Бях в същото положение но не знам как твойта майка би реагирала
използвам епилатор от 2 години вече и не забеязвам такива глупости, че косъмчетата стават по-тънки. Да не говорим за намаляването..Първоначално написано от ra4ence
това са пълни измишльотини!
аз ползвам епилатор и за 2 седмици краката ми са като бебешко дупепървия път наистина ще те боли с епилатора, но после ще свикнеш и нищо няма да усещаш. Бтв на мен ми изтъняха с епилатора, и дойде един момент, в който ми ги накъсваше щото бяха много тънки и се наложи да ги обръсна няколко пъти
+1Първоначално написано от ra4ence
Аз само с кола маска си ги махам и на ръцете,и на краката,и на подмишниците.С епилатор мн боли.
az ne vijdam nishty neredno v veet-a i az polzvam :] prosto trqbva da se mahat po chesto tova e![]()
Само 5-6 дена??някой ми беше казал че се появяеат към третата седмица...Първоначално написано от ra4ence
ами като излязат след тези 5-6 дена много ли се виждат??
кажи й- it is toooooooooooo lateeeeeeeeeeeeee....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе , честно казано си избрала възможно най-тъпия начин да се обезкосмиш така , че със сигурност ще ти се налага да се обезкосмяваш по-често и по-внимателно , защото космите наистина стават ужасни с тоя боклук , да не говорим , че ефекта е краткотраен !![]()
И аз ползвам епилатор и на мен ми изтъняват супер много , но се старая да ги махам така ,че да не ги къса , но така или иначе вече не личат .Първоначално написано от Spider4eto
Според мен за момичето ще е най-добре да си пусне космите да растат , колкото и да не и се иска да е космата и след това да отиде на козметик за да и ги махнат с кола маска , след което да продължи да се обезкосмява така . Наистина боли , но поне не е толкова гнусно като ти израстнат след употребата на депилатоар !
![]()