.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Проблемче относно обезкосмяването

Здрасти на всички! Имам един проблем...преди 1 месец си взех Veet крем за краката...(на 13 съм) просто краката ми бяха като на маймуна . И майка ми забеляза, че съм ги обезкосмила без да й кажа с нещо, с което не знае.И каза, че съм и нямала доверие и бла-бла.Каза,че ако съм и била казала, щяла да ми ги изруси.После ми каза,че като порасна ще ми станат по-дебели космите по ръцете и краката (и ръцете пострадаха от Veet-а ).И въпросчето ми е дали ако се пропусне изрусяването на космите ще има някаква разлика на 14-15 години в сравнение с 12 години?Просто дали са ми руси или черни космите на краката и ръцете не е от значение,защото на мен ми е некомфортно като си гледам ръцете и краката.Преди използването на крема не смеех да сложа къси панталони или тениска.Сега е по-нормално И все пак моля помогнете ми,защото ми е супер гадно за това,че майка ми мисли че й нямам доверие
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Ами обясни й, че не искаш да ги изрусяваш, а да ги махаш и я помоли да ти купи епилатор или да ти дава пари за кола маска.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Имаме си епилатор,но въпроса е,че тя не иска да го използвам
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    София
    Хахах Колко познато
    И мойта майка искаше да ми ги изруси. Даже го направи. Ефекта беше,че станаха по-малко доловими отдалеч Иначе все още ме дразнеха.
    Няма никаква разлика дали ще ти ги изруси или не. Ама никаква. Ако искаш да се чувстваш добре ходи на кола маска, закраката е около 15лв, за цели ръце около 6лв. Или пък си ползвай крема- няма лошо
    Smile!?

То и крема нещо не ме кефи...за ръцете космите не се усещат около 2 дни,а на краката след 5-6 часа вече ги усещам как са се появили...Просто...Каза ми,че ще станат по-дебели и че ще си имам повече проблеми с обезкосмяване отколкото с пъпки

Град
    София
    Депилаторните кремове са като бръсненето. Единствената разлика е,че едното УЖ е по-нежно /крема/. Честно да ти кажа не съм ги ползвала много,защото ефекта е един и същ.
    За ръцете си ходя на козметичка и косъмчетата започват да се появяват след 5-6 дни. Не са толкова много и не са остри и гадни,като след бръснене. Съветвам те да пробваш на ръцете първо да видиш как ще се чувстваш
    Smile!?

Супер фен
    Обаче в случая епилатора и кола-маската са по-добрия вариант.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Обаче в случая епилатора и кола-маската са по-добрия вариант.
    Определено! Аз ползвам коламаска за краката, след което минавам с бикче отгоре (се пак не съм момиче и изпускам тук-там по нещо )
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Съмнявам се,че мойто съзнание ще ме прати на козметик Сигурно ще крещя под звуците на епилатора (за ръцете имам предивид ).Иначе подмишниците са ми още прекалено млади за епилатор.Използвам си самобръсначка защото много ме боли като използвам епилатор.

Град
    София
    Отиди и се запиши сама за козметика пък може и да й кажеш за този вариант,като изтъкнеш плюсовете. Все пак с епилатора има вероятност после да имаш подкожни косъмчета,пъпки и тн гадости.
    Smile!?

А ако отида на козметик след като се появят тия подкожни гадории...Дали ще изчезнат?Щото нали знаеш,че майка ми дава финанси,ако отида на козметик пак тя ще дава парите,но ако чуе козметик...ще ме одере жива

Град
    София
    Нали ти казах- около 6лв е за целите ръце. Кажи,че отиваш на кино /дори то вече е по-скъпо/ или на пица..
    На мен точно от епилатор ми се появиха такива косъмчета /а и пъпки,ужасно е/ и се оправих с колите маски..
    Аз съм сигурна,че и тя ползва или е изпозлвала услугите на козметички. Като жена знае кое е най-доброто за обезкосмяване. Не вярвам да ти направи проблем. А ти й кажи какви са положителните страни от ходенето на кола маска
    Smile!?

Град
    там където мечтите стават реалност
    космите са си косми без значение дали са черни или руси.
    епилатор или кола маска му е цаката.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Някъде из форума четох, че повечето жени първо си прилагат кола маска и нататък вече използват епилатор.Може би след като се махнат тези косъмчета от самите корени на ръката не са като след бръснене.

Град
    София
    При епилатор и кола маска ти намаляват и стават по-тънки даже. А с бръсненето е точно обратното
    Smile!?

И мойта не ми даваше с епилатор но един ден(пфф как звучи само ) просто се епилирах и тя нищо не ми каза!Бях в същото положение но не знам как твойта майка би реагирала

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    При епилатор и кола маска ти намаляват и стават по-тънки даже. А с бръсненето е точно обратното
    използвам епилатор от 2 години вече и не забеязвам такива глупости, че косъмчетата стават по-тънки. Да не говорим за намаляването..
    това са пълни измишльотини!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аз ползвам епилатор и за 2 седмици краката ми са като бебешко дупе първия път наистина ще те боли с епилатора, но после ще свикнеш и нищо няма да усещаш. Бтв на мен ми изтъняха с епилатора, и дойде един момент, в който ми ги накъсваше щото бяха много тънки и се наложи да ги обръсна няколко пъти

Еййй,хора много мерси!Ще пробвам в понеделник,далеч от наивно отбили се хора вкъщи

+1
    Аз само с кола маска си ги махам и на ръцете,и на краката,и на подмишниците.С епилатор мн боли.

Повече от фен
    az ne vijdam nishty neredno v veet-a i az polzvam :] prosto trqbva da se mahat po chesto tova e

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    За ръцете си ходя на козметичка и косъмчетата започват да се появяват след 5-6 дни. Не са толкова много и не са остри и гадни,като след бръснене. Съветвам те да пробваш на ръцете първо да видиш как ще се чувстваш
    Само 5-6 дена??някой ми беше казал че се появяеат към третата седмица... ами като излязат след тези 5-6 дена много ли се виждат??

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кажи й- it is toooooooooooo lateeeeeeeeeeeeee....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Абе , честно казано си избрала възможно най-тъпия начин да се обезкосмиш така , че със сигурност ще ти се налага да се обезкосмяваш по-често и по-внимателно , защото космите наистина стават ужасни с тоя боклук , да не говорим , че ефекта е краткотраен !

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    аз ползвам епилатор и за 2 седмици краката ми са като бебешко дупе първия път наистина ще те боли с епилатора, но после ще свикнеш и нищо няма да усещаш. Бтв на мен ми изтъняха с епилатора, и дойде един момент, в който ми ги накъсваше щото бяха много тънки и се наложи да ги обръсна няколко пъти
    И аз ползвам епилатор и на мен ми изтъняват супер много , но се старая да ги махам така ,че да не ги къса , но така или иначе вече не личат . Според мен за момичето ще е най-добре да си пусне космите да растат , колкото и да не и се иска да е космата и след това да отиде на козметик за да и ги махнат с кола маска , след което да продължи да се обезкосмява така . Наистина боли , но поне не е толкова гнусно като ти израстнат след употребата на депилатоар !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си