- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА - 100% ЕСТЕСТВЕНА КОСА
* * *
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
8 точка от правилника!
Имаш бъдеще в PR сферата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мисля че в тийн форум вероятността някой да се навие да си присажда коса е едно на милион![]()
сигурно сте прави,но аз имам страшно мн познати от 15 до 20 години които са с удължена коса.И т.к и те са се опарили от кофти коси ,реших че е добра идея да дам малко инфо по този въпрос.
Не че давам акъл, ама се чудя за кви лайна си пръскате парите от суета...![]()
аь ус ефь пьтнсше
аз дадох 450 и пак съм доволна от косата с която съм в момента.. ; )
Колко заблуден само трябва да си,че да дадеш 500 лв за коса..ебаси смеха! Че не мога да изчакам да ми порастне...
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
м не бих си сложила...в смисъл ...имам чувството че само ще ми пречи..то сега ми е къдрава и бухнала и...трудно се поддържа а кво ще стане ако сложа и още...![]()
Точно!Пък и за 500 може да се вземат много качествени продукти с които растящата коса да бъде по-хубава.Първоначално написано от ju**
тая тема е пълна глупост принципно има два вида азиатска и европейска коса ..като азиатската наистина е гадна.. !!! но европейската е естествена и цената и не излиза по вече от 250-300 лева.. !!!!!!!!! ГАРАНТИРАММ
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
ELiTyYy,а ти от къде си си взела коса за 450 лв?Понеже и аз се интересувам,защото ще си взимам,та ако можеш да споделиш малко повече за косата,казваш,че си доволна?Ако искаш пиши на ЛС![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
нз обаче всеки втори е с такава коса .....няма нищо по хубаво от ест. ...аз лично съм на тва мнение![]()
Първоначално написано от mishani
щом гарантираш мога само да ти кажа че си заблудена ..........
виж в exsellent style какви са цените на косите - за същата дължина и качество косата е над 850 лв.
в магама също са мн високи цените,а за тия салони коитопредлагат коса за 200-350 лв мога само да им кажа : ДА ЖИВЕЕ АЗИАТСКАТА КОСА