- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне с ютия
Четох из форума,че може косата да се изправи с ютия ,но нз как става да не оплескам и да замирише на опърленоПопринцип не ползвам мн преси,но реших на даскало в понеделник да съм справа и ако някой е пробвал така да казва как става
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Няма ли да ти е много неудобно с ютия?
Пробвай да минеш под валяк, може да има по-дълготраен ефект..![]()
да може,и аз като малка съм пробвала... сложих кърпа на килима да не го направя на лайна,огледалото в едната ръка,ютията в другата и си ти.хубаво е да я разделиш на части и да я заглаждаш с четка.
по добре вземи преса от приятелка или със сешоар,ютията е мн вредна
хаха трогвате ме простоКакво да направа че не можете да си го представите
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Горката ти коса...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ne te savetvam... probvala sam ii posle si xodex s beleg na chelotoaaa inache si slagash vestnik varxy kosata i slagash utiqta na po niski gradysi... amaa po dobre da se izpravish s presa
![]()
![]()
Аз съм пробвала..
Не,няма да замирише на опърлено..но не изправя хубаво като преса,защото пресата загрява косата и от двете страни,ютията само от едната..
Ако ти е дълга косата просто си я слагаш върху масата и отгоре минаваш с ютията..аз така правих,а когато стигнеш до корените взимаш една кърпа и я поставяш от едната страна на косата,а ютията от другата.После сменяш местата..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
off si4kite mi fr bqha mn zaribeni po edno vreme da s eizpravqt s utiq be6e mn moderno (puk az nali sum si zadrustena s presata se izpravqh) taa edin den edna fr me nakara s utiqta da q izpravq i s edna havliq varhudaskata za gladene, koqto be6e na legloto i glavat na fr varhu daskalata i posle napravo s utiqta varhui kosat ai golqma manja s grozde stana ama q napravih ama na men li4no ne mi hares ai e mn selsko tva
naistina kakto be6e napisal nqkoi po dobre s prsa ili se6oar i 4etka
i posle si sloji kristali
![]()
Koito ne me ponasq da se iznasq!
охх наи добрата ми фр се изправяше с ютия.. кфо не разбираш? гледаш просто да не си попариш лицето .. лягаш там някъде и зяпаш да не се упариш .. ама не мисля че си струва защото не става "идеално" право..![]()
да, една моя пр още си ходи с белегаПървоначално написано от b3b3_j0
![]()
нз кфо толкова и е мания да с изправя косата, като се сплесква и цъфти редовно, ноо както и да е...![]()
Важното е да не се изгориш с ютията...
+111111111111ЦвЕтИт0
МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 1:26 am Заглавие:
Горката ти коса... Shocked
Ако много държиш да си окепазиш косата - ДАВАЙ ще стискам палциПървоначално написано от sladkъ_mackъ
А ако си харесваш косата използвай преса!!!Не,че не ти гори косата ама поне пораженията са по-малки
![]()
Мене ще ме е страх да си доближа ютия до лицето.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Абе хората са измислили преса за тая работа. Толкова ли нямаш някоя приятелка, която да ти услужи.Ама щом държиш да си направиш косата на гъз, успех!
Ааа аз за къдрене ползвам банани щото иначе ми се гори косата много ,а пари за фризьор не давам (!!!) само със кухненския робот!Първоначално написано от plamka
с банани го няма ефекта "уау"Първоначално написано от _siNNer_
![]()
![]()
emi moje no e dosta vredno za kosata a i tva stava samo kogato ti e dalga ! az samo v kraen slu4aq q minavam s iutiqta ama moita kosa e do krasta i prosto q premqtam na daskata i teq vrah4eta det ne me kefqt si gi izpraqm po hubavo s neq
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..