.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Изправяне с ютия

Четох из форума,че може косата да се изправи с ютия ,но нз как става да не оплескам и да замирише на опърлено Попринцип не ползвам мн преси,но реших на даскало в понеделник да съм справа и ако някой е пробвал така да казва как става
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Добрич :o)
    WTF!?

Няма ли да ти е много неудобно с ютия?
    Пробвай да минеш под валяк, може да има по-дълготраен ефект..

...He e lesno da si tap

да може,и аз като малка съм пробвала... сложих кърпа на килима да не го направя на лайна,огледалото в едната ръка,ютията в другата и си ти.хубаво е да я разделиш на части и да я заглаждаш с четка.

по добре вземи преса от приятелка или със сешоар,ютията е мн вредна

хаха трогвате ме просто Какво да направа че не можете да си го представите
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Горката ти коса...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    SoFiAaAaAa
    ne te savetvam... probvala sam ii posle si xodex s beleg na cheloto aaa inache si slagash vestnik varxy kosata i slagash utiqta na po niski gradysi... amaa po dobre da se izpravish s presa

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз съм пробвала..
    Не,няма да замирише на опърлено..но не изправя хубаво като преса,защото пресата загрява косата и от двете страни,ютията само от едната..

Ако ти е дълга косата просто си я слагаш върху масата и отгоре минаваш с ютията..аз така правих,а когато стигнеш до корените взимаш една кърпа и я поставяш от едната страна на косата,а ютията от другата.После сменяш местата..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Imam edna poznata, koqto si izpravi kosata s iutiq, na sledvashtiqt den imashe rezka na cheloto. Ne riskuvai, nai-dobre vzemi presa ot poznati.

p.s. Sorry za latiniza-ta v momenta nqmam kyrilic.

Е как така всичко си уцелвате челото бе?

off si4kite mi fr bqha mn zaribeni po edno vreme da s eizpravqt s utiq be6e mn moderno (puk az nali sum si zadrustena s presata se izpravqh ) taa edin den edna fr me nakara s utiqta da q izpravq i s edna havliq varhudaskata za gladene, koqto be6e na legloto i glavat na fr varhu daskalata i posle napravo s utiqta varhui kosat ai golqma manja s grozde stana ama q napravih ama na men li4no ne mi hares ai e mn selsko tva naistina kakto be6e napisal nqkoi po dobre s prsa ili se6oar i 4etka i posle si sloji kristali
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

охх наи добрата ми фр се изправяше с ютия.. кфо не разбираш? гледаш просто да не си попариш лицето .. лягаш там някъде и зяпаш да не се упариш .. ама не мисля че си струва защото не става "идеално" право..

Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    ne te savetvam... probvala sam ii posle si xodex s beleg na cheloto aaa inache si slagash vestnik varxy kosata i slagash utiqta na po niski gradysi... amaa po dobre da se izpravish s presa
    да, една моя пр още си ходи с белега
    нз кфо толкова и е мания да с изправя косата, като се сплесква и цъфти редовно, ноо както и да е...
    Важното е да не се изгориш с ютията...

ЦвЕтИт0
    МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 1:26 am Заглавие:
    Горката ти коса... Shocked
    +111111111111

Re: Изправяне с ютия

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Четох из форума,че може косата да се изправи с ютия ,но нз как става да не оплескам и да замирише на опърлено Попринцип не ползвам мн преси,но реших на даскало в понеделник да съм справа и ако някой е пробвал така да казва как става
    Ако много държиш да си окепазиш косата - ДАВАЙ ще стискам палци А ако си харесваш косата използвай преса!!!Не,че не ти гори косата ама поне пораженията са по-малки

Мене ще ме е страх да си доближа ютия до лицето.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Фен
    Град
    Казанлък
    Абе хората са измислили преса за тая работа. Толкова ли нямаш някоя приятелка, която да ти услужи. Ама щом държиш да си направиш косата на гъз, успех!

Повече от фен Аватара на plamka
    що не вземете да се къдрите и с миксер

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Ааа аз за къдрене ползвам банани щото иначе ми се гори косата много ,а пари за фризьор не давам (!!!) само със кухненския робот!

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Ааа аз за къдрене ползвам банани щото иначе ми се гори косата много ,а пари за фризьор не давам (!!!) само със кухненския робот!
    с банани го няма ефекта "уау"

emi moje no e dosta vredno za kosata a i tva stava samo kogato ti e dalga ! az samo v kraen slu4aq q minavam s iutiqta ama moita kosa e do krasta i prosto q premqtam na daskata i teq vrah4eta det ne me kefqt si gi izpraqm po hubavo s neq
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си