.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не съм споделяла с приятелки,за това "невероятно" събитие.Казах на майка ми.

Казах на двете си най-добри приятелки които също имаха от скоро,но без подробности ест Тфа дето ти го е казала твоята фр ме уби

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Голям фен Аватара на o0ps
    Когато ми дойде не, но вече съвсем спокойно си разговаряме по тези теми. Не виждам нищо срамно, но това което ти е казала че не си сменя превръзките е меко казано отвратително. Малко странни приятелки имаш. Тая да не е същата с разхвърляния гардероб?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Когато ми дойде не, но вече съвсем спокойно си разговаряме по тези теми. Не виждам нищо срамно, но това което ти е казала че не си сменя превръзките е меко казано отвратително. Малко странни приятелки имаш. Тая да не е същата с разхвърляния гардероб?
    ХАХА..и аз това щях да питам..изпреварила си ме бях на 13 като ми дойде..и казах само на майка ми(тя пък каза на баща ми.. )а за френдките...просто веднъж ми дойде докато бях на даскало и не бях подготвена(нямах превръзка)и просто питах едната фр дали има и такам..не е ставало кой знай ква суматоха :P

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Първо кой те излъга, че когато имаш менструален цикъл ставаш жена? На някои момичета им идва още на 10-11...жени ли са вече?!
    По темата, аз споделих с най-близките си приятелки, но определено не е много хубаво да разказваш на този и онзи за мензиса си. Зависи от това колко е ти е близка приятелката ти и т.н. А според мен се гнусиш от напълно нормални неща. Е да, не е приятно, но чак да се гнусиш...А, и кажи на приятелката ти да си сменя превръзките по-честичко.Ако не знае как ти можеш да и помогнеш(е не да си навреш главата в гащите й..)..нали затова си и приятелка..
    Не съм казала , че когато вече имаш менструален цикъл непременно си жена . Просто реших , че това е най-добрия начин по който , мога да се изразя , защото все пак това е заглавие на тема . А относно приятелката ми : аз я познавам от 2 месеца , и според не е особено хубаво да споделя на човек , който познава от скоро за толкова лични (според мен) неща . Пък на всичкото отгоре и с подробности и се изразяваше доста просташки , което беше главната причина да се погнуся . Иначе е напълно нормално да имаш менструален цикъл .

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    За съжаление е същата . Тя е единствената толкова странна и я познавам от 2 месеца , та малко трудно мога да я нарека приятелка , но все пак ще се опитам да я опозная по-добре и няма да си вадя странни заключения , защото 2 пъти е "сгафила" пред мен .

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Обикновено, когато ни се случи това сме прекалено малки и незрели, за да си позволим да обсъждаме подобни неща. С времето почваш да обменяш недовоство от ужасните болки, после превръзки, после тампони и всичко си минава по реда
    Аз не си спомням да съм разказвала на някой/я конкретно кога/кво/що станало. Когато бях 11кл, трябваше да ни правят някакви здравни картони и аз бях позакъсняла за реда си. Та тъкмо бяха почнали да минават момчетата от съседния клас и ме питаха сестрите кога ми е бил 1я цикъл. Отговорих си както му е реда, а момчетата се спогледаха Може би това ми беше най-странната реакция, която съм получавала при "коментиране" на тази тема.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ох, то не беше вчера, че да помня какво точно е било тогава, но не съм тръгнала да разправям как ми е дошло... твърде лично е. Казах само на майка, както и на 2 - 3 мацки. Разбира се, не съм се впускала в подробности, а и е ... гааадно... какво ги засяга другите, предпочитам да запазя информацията за себе си.

Супер фен
    Ами да. Споделих с най-добрата ми приятелка. Не виждам нищо лошо в това. Все пак сме момичета.

Ми точно когато ми дойде..не, щот' още не си говорехме по такива теми.Но сега си говориме напълно спокойно, ест не с подробности, а просто относно болките и това дали ще се падне да сме по едно и също време

Ами тва с подробностите наистина е много гнусно Аз съм споделила на приятелките си, но само им казах "дойде ми" и тва е не съм обяснявала подробности.Друго единствено нещо дето сме си говорили с приятелките за цикъла е какви превръзки ползваме и по колко дни ни е цикъла и тва е и то така примерно за 1 мин си говорим и сменяме темата.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, казах на най-добрите ми фр .. но само "Дойде ми", при което получих тговор "честито" и това е, нищо повече

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си