- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Споделихте ли с приятелки , когато "станахте жени "
Не съм споделяла с приятелки,за това "невероятно" събитие.Казах на майка ми.
Казах на двете си най-добри приятелки които също имаха от скоро,но без подробности естТфа дето ти го е казала твоята фр ме уби
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Когато ми дойде не, но вече съвсем спокойно си разговаряме по тези теми. Не виждам нищо срамно, но това което ти е казала че не си сменя превръзките е меко казано отвратително. Малко странни приятелки имаш. Тая да не е същата с разхвърляния гардероб?![]()
ХАХА..и аз това щях да питам..изпреварила си меПървоначално написано от Dark~Illusion
бях на 13 като ми дойде..и казах само на майка ми(тя пък каза на баща ми..
)а за френдките...просто веднъж ми дойде докато бях на даскало и не бях подготвена(нямах превръзка)и просто питах едната фр дали има и такам..не е ставало кой знай ква суматоха :P
![]()
Не съм казала , че когато вече имаш менструален цикъл непременно си жена . Просто реших , че това е най-добрия начин по който , мога да се изразя , защото все пак това е заглавие на тема .Първоначално написано от In4iTu_
А относно приятелката ми : аз я познавам от 2 месеца , и според не е особено хубаво да споделя на човек , който познава от скоро за толкова лични (според мен) неща . Пък на всичкото отгоре и с подробности и се изразяваше доста просташки , което беше главната причина да се погнуся . Иначе е напълно нормално да имаш менструален цикъл .
![]()
![]()
![]()
За съжаление е същата . Тя е единствената толкова странна и я познавам от 2 месеца , та малко трудно мога да я нарека приятелка , но все пак ще се опитам да я опозная по-добре и няма да си вадя странни заключения , защото 2 пъти е "сгафила" пред мен .Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Обикновено, когато ни се случи това сме прекалено малки и незрели, за да си позволим да обсъждаме подобни неща. С времето почваш да обменяш недовоство от ужасните болки, после превръзки, после тампони и всичко си минава по реда![]()
Аз не си спомням да съм разказвала на някой/я конкретно кога/кво/що станало. Когато бях 11кл, трябваше да ни правят някакви здравни картони и аз бях позакъсняла за реда си. Та тъкмо бяха почнали да минават момчетата от съседния клас и ме питаха сестрите кога ми е бил 1я цикъл. Отговорих си както му е реда, а момчетата се спогледахаМоже би това ми беше най-странната реакция, която съм получавала при "коментиране" на тази тема.
...
Ох, то не беше вчера, че да помня какво точно е било тогава, но не съм тръгнала да разправям как ми е дошло... твърде лично е. Казах само на майка, както и на 2 - 3 мацки. Разбира се, не съм се впускала в подробности, а и е ... гааадно... какво ги засяга другите, предпочитам да запазя информацията за себе си.![]()
Ами да. Споделих с най-добрата ми приятелка. Не виждам нищо лошо в това. Все пак сме момичета.![]()
Ми точно когато ми дойде..не, щот' още не си говорехме по такива теми.Но сега си говориме напълно спокойно, ест не с подробности, а просто относно болките и това дали ще се падне да сме по едно и също време![]()
Ами тва с подробностите наистина е много гнусноАз съм споделила на приятелките си, но само им казах "дойде ми" и тва е не съм обяснявала подробности.Друго единствено нещо дето сме си говорили с приятелките за цикъла е какви превръзки ползваме и по колко дни ни е цикъла и тва е и то така примерно за 1 мин си говорим и сменяме темата.