- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става с мен ?
ж
Предполагам, че влизаш в пубертета, и ах май откри нещо ново-момчетата.Не се гипсирай толкова пред него, по-спокойно, ако го харесваш просто му кажи и ще ти мине
![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Мм дам.. влюбено момиченце
И аз се чуствах така..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
какво ти става ли?еми ще ти кажа можеш и сама да се сетиш определено си падаш и то доста по тоя!!но не си влюбена колкото и силно да го харесваш един човек е влюбен когато го познава пък теб нещо те е срам.... Я по смело пречупи оковите и говори с него!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
и аз съм се 4увствала по този на4ин но аз по принцип съм си по луди4каи не ми пука особено и действам веднага
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Определено харесваш момчетоЗапочваш да се влюбваш....
за любовта граници няма
така че по-спокойно, съвсем нормално е, всеки човек е обичал поне 1 път или поне е харесвал много силно, граничещо с влюбването
Престраши се 1 път и заговори твоя човек и ще преодолееш притеснението, срама, и вълнението
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Поставяш едно момче на по-висок пиедестал, отколкото е. Всичко е в главата ти. И той е човек, със своите притеснения и страхове.
Говори с него като с човек, а не като със "страшно момче".
Притесненията ти са неоснователни, и ненужни.Наслаждавай се на чувствата си, без да се самоизмъчваш
![]()
Явно си привлечена от него,за любов не знам дали става дума,все пак не се познавате още,но това е добро начало,не бива да се притесняваш,защото това само може да ти навреди,намери път за контакт с него и виж какво ще стане!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Разболяваш се от Алцхаймер.
nope от ПаркинсонПървоначално написано от w0sh
So free
От паркинсона не си забравят изреченията. То е треперене. Виж тука очевидно става дума за деменция.Първоначално написано от CBupen`3aeK
да да вярно ти си правПървоначално написано от w0sh
И слушаш DiS (bow)
So free
Предполагам че си притеснителна,малка неопитна девственица която си внушава че някой я харесва...ако искаш да разбереш дали греша провери сама... =-> зариби момчето.
Все пак мерси за съветите
BTW Това за деменцията не беше много умесно![]()
хах еми мисля,че няма от какво да те е страх да разговаряш с него.. (: ако изръсиш някоя простотия майната му има и други момчета :P айде успех;]
НЕ си влюбена ,а просто ти е харесал и си хлътнала по него .
Реших да ти пиша само заради тези две изречения. Защото точно така се чувствах и аз на 5.02 тази година,когато се запознах с момчето с което ходя сега. И всъщност все още си е така ... една усмивка и всичко в мене спира .. Може и да се влюбваш както и аз тогава ... Но може и да е просто някакво увлечение .. Съвсем нормално е да се чувстваш така .. А пък самото чувство ...Първоначално написано от Inloveee_
![]()
Невероятно .. Моят съвет .. еми пробвай може да се получат нещата .. Успех!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98