.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

СПИН + Презерватив

Искам да се консултирам със вас, защото мене ме запардосаха с мокър парцал едва ли не...
    Значи начините за предаване на СПИН са 3 - от майка на бебе, полов път и кръвен път...
    Презерватива предпазва от пренасяне по полов път ...
    Хм... ами кръвния, става дума... ако примерно единия партньор има раничка в устата ... и другия има, има ли някакъв шанс на практика единия да зарази другия. Или кървящи венци, или нещо от сорта, афта ...
    Защото ми стана интересно дали една обикновенна целувка може да доведе до фаталните последици - да хванеш СПИН???

ako ediniqe prenositel na virusa i ima rani4ka v ustata....i kato se celuva s nqkogo 6ansa e mn golqm i partniora da ne zarazi.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    там където мечтите стават реалност
    според мене може.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

май може

v kraina smetka registriranite hiv-pozitivni sa 500 4oveka v 7 milionna strana

зависи - в някои страни е повече, в други по малко. Обаче никога незнаеш дали ще попаднеш на някой регистриран Хив позитивен. А и ти сам каза - РЕГИСТРИРАНИТЕ. има поне още толкова, ако не и повече нерегистрирани, но пак преносители на вируса...
    И какво - в един момент се оказва, че единственото предпазно средство - презерватива, не предпазва особенно много, така ли? ъъъ

Голям фен
    На теория може да се заразиш и така - на практика - няма описан още такъв случай, но все пак на никой не му се иска да изпробва статистиката. Всъщност доста по-голяма е опасността при орален секс, особено за жените ( пък и за мъжете, които си падат по тия работи ), ако мъжет им свърши в устата и те имат някаква раничка. Тогава има наистина голяма опастност, особено както никой няма навик да ползва презерватив при орален секс особено като го прави на някой непознат

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako toi e zarazen i ima ranichka v ustata ili ti imash ranichka v ustata moje da se zarazish. Tova e opisano vyv vajnata tema.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    ako ediniqe prenositel na virusa i ima rani4ka v ustata....i kato se celuva s nqkogo 6ansa e mn golqm i partniora da ne zarazi.
    според Български червен кръст, шансът е много малък, но все пак го има !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Теоретично е възможно.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Ако имаш раничка ще се заразиш!!!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако заразения има раничка и ти също имаш, може да се заразиш...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от CnAc0B
    v kraina smetka registriranite hiv-pozitivni sa 500 4oveka v 7 milionna strana
    В крайна сметна , регистрирани са само 500 и това са хората които са се престрашили да отидат и да си направят тест . А иначе има толкова много които са носители и повечето от тях дори не знаят !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Спина е изкуствено създадена болест!

хубаво, ама ... да имаше и едно изкуствено създадено лекарство за нея ... все пак, още не е открито лечение за СПИН и се съмнявам скоро да бъде открито ... А какво излиза, че колкото и да се пазиш от едната проста целувка ... си аут

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си