- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дамски превръзки
Казах например. Айде всички да пишем на латиница и да се изразяваме неправилно!
mindscan
+1 preichetoy стига си спамила, всички разбрахме какво има впредвид Наделина и ако не го беше направила на въпрос дори нямаше да забележим...Първоначално написано от mystery`girl
![]()
По темата: Можеш да използваш Евърбел, те са по-малки и също са добри, но вече трябва да пробваш и да видиш дали ще са ти удобни.![]()
Интересно е как хората са намерили да печелят от жените![]()
Не знам за вас, но аз не вярвам на същество, което кърви всеки месец по няк0лко дни и не умира![]()
Първоначално написано от Say It Right
Внимавай какво си пожелавашПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
Оооооок, ситга сте ме хейтвъли всички. Спирам. Казах си, квото имах да казвам.
mindscan
Аз ти препоръчвам евърбел ~> http://www.f-s.bg/bg/products.php?cat=1&pid=85.![]()
Да, добри са. В момента съм с такава, защото майка ми ми изхаби олуейса, но въпреки всичко вторите остават по - добри.Първоначално написано от State oF MinD
mindscan
Ще се изядете за една дума още малкоПопринцип колкото и да ти е неудобно, ще се увериш,че когато ти тече по-силно е по-добре да си с по-голяма превръзка. Ще се чувстваш по-добре и няма всяко междучасие да тичаш в кенефа да видиш дали ти е протекло. През нощта също трябва да си с по-големи, защото си в хоризонтално положение и ако си с някоя малка първо ти ще се изцапаш, а после и чаршафите. Вече към последните дни ти намалява и тогава си взимай по мънички. Аз лично предпочитам Оулейс с 4 капки(нормал се водят).
мъхъм може...аз пък съм по-доволна от ЕвърбелПървоначално написано от preichetoy
![]()
И аз до скоро използвах Always но веднъж пробвах и с Евърбел и се убедих че са ми по-удобни и действително са по-малки от Always-а.Първоначално написано от State oF MinD
![]()
Че са по - малки, по - малки са. Но Олуейс са по - абсорбиращи. Но всеки си има предпочитания естествено.Първоначално написано от Dark~Illusion
mindscan
На мен любимите са ми Always.![]()
Аз използвам "Евърбел" и съм много доволна.
и аз съм с две ръце за everbel![]()
хаха...имам една фр която също предпочита нощните даже и през деня "за по-сигурно"и вече към края ползва и по малкиПървоначално написано от plamka
![]()
На мен същоПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Но на авторката препоръчвам Евърбел![]()
благодаря ви на всички ще си взема Евърбел,а искам да попитам колко дни сте в цикъл защото аз съм трети ден и само исках да попитам![]()
To infinity and beyond.
И на менПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Но искам да попитам авторката защо не поговори с майка си
Иначе съм неразположена около 5-6 дни
![]()
не аз говорих но просто и вас исках да попитам![]()
To infinity and beyond.
От както се помня съм си с Евърбел мн са ми удобни и се чувствам страхотно,колко и гадно да ми е в този период.
;]