.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как така 2 легла за три момичета? Явно ще спят на смени

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз казвам на сестрата да дава 1-та стая при нея, ама тя не иска. Инача тавана си го давам за 80 лв. целият. Може да спят 2-ма. Има стая, баня и кухня. Самостоятелен водомер и електрмер. Като гледам обявите е доста евтино, но просто е таван и климатичните условия не са много добри. Тц, жалко, че мама и леля ще продават апартамента от баба и дядо. както е 2-стаен уширен, ей така по 400 лв. ще ни докарва.....Тези, които идваха за квартира, казаха, че са оглеждали места с кокошарник и външна тоалетна......Общежитията не са зле. сега им слагат дограма и ламинат. Няколко милиона са вложени в ремонта им.....трябва да се получи добре. Но имай предвид, че пеша, особено зимата не можеш да слезеш. Особено ако си 1-ва смяна(2-ри и 4-ти курс). занятията почват от 7 и 15, а в заледено време пътят ми следобед е бил около 40-50 минути пеша!!!!!
    сега както имам свободно легло в стаята си, с удоволствие бих си взела съквартирантка за 80 лв........

П.С.Новоприетите съфорумци да ми драснат по 1ЛС. може да се запознаем и да ги разведа из дебрите на Стопанска академия. А ако има СК или бизнес информатика да свиркат 2 пъти....

Град
    Свищов
    за жалост на някои места, все едно си на село. Ходила съм по такива квартири и е ужас...Мислех си, че това което предлагам не е на високо ниво, а се оказа, че има ли бойлер и самостоятелен електромер, минава в категория супер лукс!

Град
    пространството на Дисе
    Верно?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Свищов
    Помня преди години още като бях ученичка, 1 моя съученичка живееше в нещо подобно. Външна тоалетна тип дупка, баня извън къщата на дърва и въглища. Печката й в стаята-също. Имаше кокошки и някакви други животни. Добре, че момичето беше от село....аз не можех на й отида на гости. беше ми гнусно.

Град
    Сливен
    Повярвайте ми - много е зле ... вчера се нагледах на какво ли не ... ако не ми станат нещата за общежитие, ще мина на хотел докато си намеря поне нещо свястно за живеене ...
    Старай се да те печелят трудно, за да те ценят когато те имат и да страдат когато те загубят ....

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ralito88
    Повярвайте ми - много е зле ... вчера се нагледах на какво ли не ...
    Вярвам ти! Ще добавя още един пример за мизерия /от Плевен, обаче/- маза с коридорче след стабилен ремонт е преправена да изглежда като гарсониера: плочките му плочки, щорите /тези белите, ПВЦ ли не знам какво/, обаче оттук насетне са гадостите- мирише на мишки, бойлерът е откраднат от предишния наемател, течаща вода няма, на въпроса дали има парно- "ми то тръбите минават от тук и е топло." За капак мивката прелива от неизмити прибори, а плочките са покрити с пръст. И за този лукс наемът е 160 лв.

Град
    Сливен
    Охххх, да видим само ние къде ще живеем в тоя Свищов .... май започнах да съжалявам, че записах там... трябваше да си остана в Бургас ....
    Старай се да те печелят трудно, за да те ценят когато те имат и да страдат когато те загубят ....

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Търсете квартири във вестниците "Дунавско дело" и "Дунавска зора", също и по обявите на стълбовете пред "Академията" за 3 дни ми се обадиха 10-тина човека, а съм си пуснала само на стълб обявата (даже след като дадох квартирата ходих да ги изпокъсам, но явно пак е останало някъде). Квартири има, но не много. А срещу факултета (където са канцелариите) има 1 гъбка. Там с дават обяви и за съквартиранти.
    Аз съм званяла на по4ти вси4ки обяви от вестнците,но вси4ките са заети. по голяма слу4айност си намерих квартира и то доста нова и плащам 55лв.

Град
    Сливен
    А верно ли е че в хотелите правели пакети за студенти?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ralito88
    А верно ли е че в хотелите правели пакети за студенти?
    В хотел "Дунав"-на центъра срещу "фонтана" имаше подобно нещо. Мои колежки бяха там до 3-ти курс. Беше 50 лв. на легло в двойна стая. но тава е по времето, където легло в кратира беше 40. А и ти е на 2 крачки до ВУЗ-а. Знам, че после ги изгониха, правиха ремент и прочие. Но алтернативата там е апартамент 3 стаи за 350лв. Могат да спят значи 6 човека......Пак в същия хотел става дума.

Леле хора, като чета какво сте написали, все повече се убеждавам, че ще спя на палатка пред ректората. Каква изненада и аз съм студентка първа година и нямам квартира...... Това обаче за хотела....струва си човек да се замисли. Някой навит?

но дали е вярно изобщо това с хотела?

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от tatty
    Леле хора, като чета какво сте написали, все повече се убеждавам, че ще спя на палатка пред ректората. Каква изненада и аз съм студентка първа година и нямам квартира...... Това обаче за хотела....струва си човек да се замисли. Някой навит?
    Това за палатката и аз от няколко дни се бъзикам на работа си умират от смях с мене

Аз се обаждах в хотела и ми казаха,че вече не правят такива отстъпки за студенти.Единствения вариант който ми предложиха беше двойна стая за 35 лв. на вечер,което не ме устройва...

Пфуу! Обирджии. И всички ми казват: " Абе не е възможно. Спокойно ще си намериш квартира. Как така да няма ? " Да бе !

не че искам да те успокоявам ама аз като ходих на 15 да се записвам и да си търся квартира се шашнах.нищо нямаше и се отчаях.но намерих.надявам се и с теб така да се случи

Град
    Свищов
    Бабите долу не ви ли спират? Аз като ходих тия дни, поне 10 баби и 1 дядо ме спряха. Омръзна ми да повтарям, че съм от Свищов. Даже 1 внзе да ми дава акъл каква магистратура да се пиша. Ако ми даде 1500 лв за 2-та допълнителни семестъра, които ще трябва да уча, ако съм друга специалност, да ми дава акъл. Много се ядосах!!!!!

Не знам дали все още някой се интересува от квартира в Свищов, но аз имам квартира (самостоятелен апартамент), но нямам съквартиранти. Принципно нямам претенции дали става въпрос за момиче или момче, разбирам се еднакво с всички. Офертата е добра, само един недостатък има, че не е в центъра. Ако някой се интересува да ми пише, но на майл-а: c.m.dimitrova@abv.bg

И аз си търся квартира в Свищов. Днес ме приеха в колежа с финанси и утре ще ходя да гледам квартири. Ако някой има предложения да пише на ЛС

Дава се под наем самостоятелна квартира в гр. Свищов.

Двустайна мансарда със самостоятелна баня, тоалетна и помещение с пералня. Квартирата се намира срещу колежа и има паркинг. Обзаведена е с 3 легла, гардероб, секция, бюро и две ракли. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова и готварска печка. Мансардата има 2 големи огледала, кабелна телевизия, жичен и безжичен интернет. Квартирата е луксозна, след основен ремонт и има външна изолация. Месечен наем: 100 лв на легло
    Тел. 0897 997 169

Град
    пространството на Дисе
    Сбъркала си раздела, elg1987.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си