- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно търся квартира в град Свищов
znam che temata mi ne e za tyk no ako nqkoi moje da pomagaspeshno si tursq kvartira v grad Svishtov
nadqvam se che shte mi pomognete i sorry ako temati mi vi drazni no naistina e speshno :P
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
RaZumaT MojE Da zAblUjDaVa ,nO cHuvStvAta nIkoGa!!!
ela v k16ti e na cenata e kvartirata ako si zaintirisovan pi6i2 stai i kuxnq
Поразрови се в интернет, сто процента ще намериш нещо http://www.dalavera.net/read.php?1059,296911
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Здравейте,аз съм от Плевен,но ме приеха в Свищов редовно и си намерих страшна квартира на добра цена(нова кооперация,в центъра на града,самостоятелни квартири) ,но ми трябват още 2 момичета за да мога да я наема,моля пишете ако има желаещи... можем да се разберем да ви заведа ...
Medi
Аз моята вече я отдадох на 1 пич от Бургас...голям сладур![]()
Малко са хората от Свищов.
az sy6to si tyrsq kvartira v svishtov?6te sym za pyrva godina ako o6te ne si si namerila hora pi6i![]()
Здравейте съграждани!!!
Търся квартира в центъра или до центъра на град Свищов.
По принцип съм си намерил ама още не съм си намерил човек на стаята ми.
По принцип не пуша и не пия много много и за тва ми е малко проблем ако се настаня да не ми докарат някой хайванин.
Та ако имате оферти пишете
Споко, няма да изям никой. Търсете квартири във вестниците "Дунавско дело" и "Дунавска зора", също и по обявите на стълбовете пред "Академията" за 3 дни ми се обадиха 10-тина човека, а съм си пуснала само на стълб обявата (даже след като дадох квартирата ходих да ги изпокъсам, но явно пак е останало някъде). Квартири има, но не много. А срещу факултета (където са канцелариите) има 1 гъбка. Там с дават обяви и за съквартиранти.Първоначално написано от TheNh3
Аз също търся квартира в свищов
Моля пи6ете ми на mystic_f@abv.bg
... aaaaaaaaaa ili tuk
PLS spe6no e
Дека са тия нови кооперации по центъра, щото аз би могло да се каже, че цял живот живея на центъра, а не съм ги забелязъл? И между другото питам сериозно, а не се заяждам, щото в момента и аз живея на квартира, та ако не ми се развият добре нещата в Испания може да ми се наложи и на мен да търся квартира.Първоначално написано от synnlivka
![]()
Левски шампион але але!
И аз съм приета редовно в Свищов и си търся квартира, съквартирант/-ки .....![]()
и аз се присъединявам към търсещите квартира в свищов.приета съм редовно.
Като дойдете тук се обадете да се опознаем.![]()
Левски шампион але але!
И мен ме приеха в Свищов първа година и естествено ис търся квартираако някой може да помогне да пише
![]()
Аз в събота ще ходя да се записвам и ще оглеждам квартири ...
Старай се да те печелят трудно, за да те ценят когато те имат и да страдат когато те загубят ....
пушиш една цигара пред фъка и след 2 минути трябва да се отбраняваш от бабки и дедовци, които те връхлитат на вълни
и като им кажеш "имам квартира", те питат" а при кого си на квартира" - в тоя момент никога не издържам да се изгавря
хазяите в Свищов масово са си е-таковали майката - първи курс, като още нямах стабилна хазяйка, имаше яки изпълнения - и като съм си говорил с колегите, тва е масово
например - "ще си плащаш тока от крушките сам" - хм, я да сметнем, това е невероятната цена от 1 лев по днешни цени за 10 дена очни, даже по-малко - стипци,а?
или пък - "стопли си вода с бързовара в тоя леген,д а се изкъпеш, че иначе е много скъпо" - doh
или пък, в деня на влизане в квратирата - "оо, тя улицата е много спокойна, свети вечер" - прибираш се от дискотека, а то тъмница, като в кучи гъз - на всичкото отгоре от ляво и от дясно - 2 кръчми с певици
в друга квартира вратите не се затваряха и лудата бабка гледаше през вратата.... крийпи
масово обаче има сума ти utility проблеми, които не са много забавни
гуд лук в откриването на яки квартири - има ги, но са малко и всичко е въпрос на това каква карта ще изтеглиш
Аз в Плевен бях случила на нещо подобно, обаче с тая разлика, че съм редовно обучение. Микровълновата не се ползваше, защото "удряла ток", готварската печка Веко не я пипахме с другите две квартирантки, за да не й направим нещо. Храната си топлех на парти грил и познайте дали отгоре не пари, а вътрешността е студена- почнаха системно да ми изтръпват зъбите от сладко и студено! Протоколи и разни писаници трябваше да пиша в стаята ми на тъмно писалище, където нямаше възможност да включа нощна лампа, в резултат на което се остъклих! За капак , въпреки че живеех с хазаи, ми се изтърси, че трябва да мия тоалетната, при което ми накипя съвсем! И се изнесох за отрицателно време![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз търся квартира в Свищов![]()
![]()
![]()
Амиии.... току що се връщам от Свищов .... обиколих няколко квартири, но е такава мизерия .... искат ми 80 лв за едно легло, като ще сме 5 момичета , а в стая има по 2 легла /поне в тази която предложиха за мен, за другата са 2 легла за 3 момичета.... без коментар просто/ , една маса сложена в средата на стаята, и един бюфет от времето на пра-пра баба ми .... положението е плачевно... мисля да подам документи за общежитие ...
Старай се да те печелят трудно, за да те ценят когато те имат и да страдат когато те загубят ....