.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Спешно търся квартира в град Свищов

znam che temata mi ne e za tyk no ako nqkoi moje da pomaga speshno si tursq kvartira v grad Svishtov nadqvam se che shte mi pomognete i sorry ako temati mi vi drazni no naistina e speshno :P

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!
    RaZumaT MojE Da zAblUjDaVa ,nO cHuvStvAta nIkoGa!!!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Аз приемам квартирантки момичета добре изглеждащи с големи ц*** и без зъдръжки

ela v k16ti e na cenata e kvartirata ako si zaintirisovan pi6i 2 stai i kuxnq

Голям фен
    Поразрови се в интернет, сто процента ще намериш нещо http://www.dalavera.net/read.php?1059,296911
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Виж лс

Здравейте,аз съм от Плевен,но ме приеха в Свищов редовно и си намерих страшна квартира на добра цена(нова кооперация,в центъра на града,самостоятелни квартири) ,но ми трябват още 2 момичета за да мога да я наема,моля пишете ако има желаещи... можем да се разберем да ви заведа ...
    Medi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз моята вече я отдадох на 1 пич от Бургас...голям сладур

Малко са хората от Свищов.

нормално, баси забития град

Град
    Club Old Number One / RPU 24h

do synnlivka

az sy6to si tyrsq kvartira v svishtov?6te sym za pyrva godina ako o6te ne si si namerila hora pi6i

Здравейте съграждани!!!
    Търся квартира в центъра или до центъра на град Свищов.
    По принцип съм си намерил ама още не съм си намерил човек на стаята ми.
    По принцип не пуша и не пия много много и за тва ми е малко проблем ако се настаня да не ми докарат някой хайванин.
    Та ако имате оферти пишете

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    нормално, баси забития град

са кремчето те изяде со парцала
    Споко, няма да изям никой. Търсете квартири във вестниците "Дунавско дело" и "Дунавска зора", също и по обявите на стълбовете пред "Академията" за 3 дни ми се обадиха 10-тина човека, а съм си пуснала само на стълб обявата (даже след като дадох квартирата ходих да ги изпокъсам, но явно пак е останало някъде). Квартири има, но не много. А срещу факултета (където са канцелариите) има 1 гъбка. Там с дават обяви и за съквартиранти.

Аз също търся квартира в свищов

Моля пи6ете ми на mystic_f@abv.bg

... aaaaaaaaaa ili tuk

PLS spe6no e

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от synnlivka
    Здравейте,аз съм от Плевен,но ме приеха в Свищов редовно и си намерих страшна квартира на добра цена(нова кооперация,в центъра на града,самостоятелни квартири) ,но ми трябват още 2 момичета за да мога да я наема,моля пишете ако има желаещи... можем да се разберем да ви заведа ...
    Дека са тия нови кооперации по центъра, щото аз би могло да се каже, че цял живот живея на центъра, а не съм ги забелязъл? И между другото питам сериозно, а не се заяждам, щото в момента и аз живея на квартира, та ако не ми се развият добре нещата в Испания може да ми се наложи и на мен да търся квартира.
    Левски шампион але але!

Град
    Сливен
    И аз съм приета редовно в Свищов и си търся квартира, съквартирант/-ки .....

и аз се присъединявам към търсещите квартира в свищов.приета съм редовно.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Като дойдете тук се обадете да се опознаем.
    Левски шампион але але!

И мен ме приеха в Свищов първа година и естествено ис търся квартира ако някой може да помогне да пише

Уууу земи колко много търсещи се откриха :Д:Д:Д

Град
    Сливен
    Аз в събота ще ходя да се записвам и ще оглеждам квартири ...
    Старай се да те печелят трудно, за да те ценят когато те имат и да страдат когато те загубят ....

Мега фен Аватара на quench
    пушиш една цигара пред фъка и след 2 минути трябва да се отбраняваш от бабки и дедовци, които те връхлитат на вълни

и като им кажеш "имам квартира", те питат" а при кого си на квартира" - в тоя момент никога не издържам да се изгавря

хазяите в Свищов масово са си е-таковали майката - първи курс, като още нямах стабилна хазяйка, имаше яки изпълнения - и като съм си говорил с колегите, тва е масово

например - "ще си плащаш тока от крушките сам" - хм, я да сметнем, това е невероятната цена от 1 лев по днешни цени за 10 дена очни, даже по-малко - стипци,а?

или пък - "стопли си вода с бързовара в тоя леген,д а се изкъпеш, че иначе е много скъпо" - doh

или пък, в деня на влизане в квратирата - "оо, тя улицата е много спокойна, свети вечер" - прибираш се от дискотека, а то тъмница, като в кучи гъз - на всичкото отгоре от ляво и от дясно - 2 кръчми с певици

в друга квартира вратите не се затваряха и лудата бабка гледаше през вратата.... крийпи

масово обаче има сума ти utility проблеми, които не са много забавни

гуд лук в откриването на яки квартири - има ги, но са малко и всичко е въпрос на това каква карта ще изтеглиш
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз в Плевен бях случила на нещо подобно, обаче с тая разлика, че съм редовно обучение. Микровълновата не се ползваше, защото "удряла ток", готварската печка Веко не я пипахме с другите две квартирантки, за да не й направим нещо. Храната си топлех на парти грил и познайте дали отгоре не пари, а вътрешността е студена- почнаха системно да ми изтръпват зъбите от сладко и студено! Протоколи и разни писаници трябваше да пиша в стаята ми на тъмно писалище, където нямаше възможност да включа нощна лампа, в резултат на което се остъклих! За капак , въпреки че живеех с хазаи, ми се изтърси, че трябва да мия тоалетната, при което ми накипя съвсем! И се изнесох за отрицателно време

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И аз търся квартира в Свищов

Град
    Сливен
    Амиии.... току що се връщам от Свищов .... обиколих няколко квартири, но е такава мизерия .... искат ми 80 лв за едно легло, като ще сме 5 момичета , а в стая има по 2 легла /поне в тази която предложиха за мен, за другата са 2 легла за 3 момичета.... без коментар просто/ , една маса сложена в средата на стаята, и един бюфет от времето на пра-пра баба ми .... положението е плачевно... мисля да подам документи за общежитие ...
    Старай се да те печелят трудно, за да те ценят когато те имат и да страдат когато те загубят ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си