.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    при мама
    Нека й,не може да спи по стомах
    ;]

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Абе защо я пусна, имам изпити, сега к'во щях да правя, ако бях от по-лабилните момичета, а?
    Щеше да ме изкефи авторката да беше дала тая снимка, защото тук просто има плииитка. xD Както и да е, защо всички не вземат пример от... как-й-беше-името, дето си махна силикона /или й бяха истински?/, а?

Който има някакъв комплекс спрямо размера на гърдите си - нека си сложи силикон!Няма нищо лошо в това да искаш да изглеждаш добре.

^ Няма нищо лошо в това да изразяваш мнение.

Re: Плитка като на Андрея в "Няма те"

Цитирай Първоначално написано от one_love
    Здравейте,
    преди време случайно гледах този клип и ми направи впечатление как й беше сплетена косата на Андреа (ако не се лъжа преди време май и Деси Слава имаше подобна "плитка" в един клип).
    Та... някой има ли си наидея как се нарича това сплитане и как става?
    4estita godina i 6 meseca

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    вместо да пускате плитките на андреа пуснете снимки на доволно големите Й и цици ,който ще доставят естетическа наслада на много хора от форума
    http://www.teenproblem.net/news/s/801.html заповядай..специално за тебе хаха...то не че са много хубави ама карай..

Re: Плитка като на Андрея в "Няма те"

Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от one_love
    Здравейте,
    преди време случайно гледах този клип и ми направи впечатление как й беше сплетена косата на Андреа (ако не се лъжа преди време май и Деси Слава имаше подобна "плитка" в един клип).
    Та... някой има ли си наидея как се нарича това сплитане и как става?
    4estita godina i 6 meseca

Благодаря

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    1. Сама ли искаш да се сплетеш ?
    2. Това е правено от фризьор .
    3. Тя е с добавена коса .
    4. Ти вероятно не си , следователно няма да ти седи по същия начин като на Андреа.
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    За Андреа не знам но тфа на Десислава го знам...
    Прави се по следния начин: разделяш косата на 2 4асти (се 1 правиш обикновената си стандартна плитка но тя е с 3 кучура а тази с 2)
    След което... най от края взимаш малко кичорче коса.. и преметаш в другата страна на разделената коса и го захвашташ с ръка да не бега... после пак хвашташ кичур от другата страна (гледаш да е от края ) и меткаш в другата част на 2 разделени Големи кучура... и тка и и тка... докато стане до долу и тфа е цялата философия... Обаче... няма да стане като на Десислава.. тка голяма и по отпусната... защото на нея и е с изкусвена коса добавяна... защото мойта коса е до гъза ми... права... и като ми я направат плистката.. става г/д 5-6 широка...

Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Долу силиконовите цици!
    0о ти ме разби +1
    не се изказвай неподготвен,прасе

ами мога да кажа че това е рибена кост,мн лесно се прави като рибена кост но не стягаш косата а я отпускваш,но сама няма да можеш да си направш ааа ти по принцип с дълга коса ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си