- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за мазна коса...
emi saglasna sam s teb az sam gi probvala pove4etoПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
abe deistvat ama dokato nameri6 toq deto ti deistva na tebe.....
tfa s pudrata golqma tapnq az i da barzam vlizam v banqta izmivam si samo kosata za 5 min i posle su6a o6te 10 oba4e ne e dostata4no dobre izmito est i zatova kato se varna obratno v banqta da se izmiq kakto trabva
![]()
...
Да, случвало се е когато съм била болна, но по принцип моята коса не е толкова мазна.Когато бях по-малка мислех, че ако се къпя всеки ден ще изглежда супер.Да, ама не.Сутрин я миеш, и до вечерта е на клечки.И щом мислиш, че говоря простУтии, питай фризьорката си.Обясних го горе, и пак ще го обясня за глухите : колкото по-често миеш косата си, толкова повече себум се отделя, и толкова по-мазна изглежда.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Abe 1 pyt v meseca e dostatu4no,kvo se tormozi6 na 5 dena !![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Абе момиче какво толкова ти пука за чуждото мнение...И като направиш нещо не бягай от него не е хубаво да се учиш така.И със сигурност темата е била много полезна на момичета които просто си трятПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
Кажи на оная съседка да се гръмне ! Много се нервирам някой като пипа без разрешение !![]()
...
мейк ми лаф![]()
![]()
XAxa, гореща смешка \Първоначално написано от the_hottie
/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Моята коса също е мазна.Мия си я всеки ден и нямам проблема който ти изтъкваш...До сега не ми се е случвало да си измия косата и тя след няколко часа да е на клечки...А представи си ако работиш в заведение...,какво няма да ли си миеш косата всеки ден...или ще продължиш да спазваш това правило...,а това че косата ти е попила всякакви миризми - това няма да има значение?Като вземете да говорите така - фризьорката ми каза - е хубаво дай да седим и да смърдим на цигари,и незнам си какво още,щото фризьорката ни е казала да не си мием косите редовно...Първоначално написано от borovinkaa
П.С. : Аз работя в една фирма,където се произвеждат строителни материали...такъв прах,такава пушилка,такова нещо,че не е истина.Хем съм в офиса на касата и пак се прибирам цялата неузнаваема -особено ако има малко вятър... - и какво дай да не си мия косата всеки ден...,да не се омазни още...?Извинявам се ама нещо немога да се съглася с теб...
A qui
Вярвам ти , бе спокойно ! Само не разбрах за какъв проблем става дума . Моля ти се кажи какво е написала съседката , да си кажа мнението .Първоначално написано от lifelesscorpse
![]()
Абе хора , в пубертета е съвсем нормлано косата да се омзнява по-често ! Моята коса преди се омазняваше много и я миех всеки ден (в продължение на 1 година и нито ми е опадала , нито е оредяла) с обикновен шампоан , но сега ползвам "Елсев за коса , склонна към бързо омазняване и я мия през ден ! Нито ми пада , нито нищо ! Мийте си косите като ви се омазнят и не се излагайте да ходите с мръсни коси на вън , защото не е особено приятно да видиш такъв човек !Това , че един човек си мие косата да кажем на 5 дена си е лично негова работа независимо дали му се омазнява бързо , или не му се ! Аз си казах мнението за бързо омазняващите се коси , ако искате слушайте !
![]()
![]()
![]()
Но в крайна сметка , на един може да му пада косата , ако я мие всеки ден , така че за всекиго различно , но наистина не е приятно да видиш човек с мазна коса !![]()
...
1.Не знам как повтаряш за глухите като тук ПИШЕШ а не ГОВОРИШПървоначално написано от borovinkaa
![]()
2.Не си струва да занимавам себе си и фризьорката ми с проблеми,които нямам![]()
И моята коса преди година и нещо се омазняваше много бързо (на около 2 дена),но се справих с проблема НАЛИ?!Щом аз мога - и другите могат (стига да искат)
3.Знам,че не е хубаво да си миеш косата вреки ден,но ако се налага - защо не?!Все пак мисля,че е по-добре човек да се къпе по-често вместо 2-3 дена да стои с коса на клечки (все едно си е сложил 1 килограм гел...![]()
![]()
Не се опитвай да ми търсиш грешкиПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
как би ти звучало - ще повторя за слепите.Така де, няма нужда от излишно издребняване.
Щом нямаш такива проблеми и очевидно не си имала сериозни, не разбирам защо продължаваш да упорстваш и да държиш на своето.Всички сме единодушни в това, че косата не трябва да изглежда мазна.Ядосах се от нападките срещу авторката(или който го е написал), тъй като не бяха основателни.Щом тя е решила да се жертва за месец-два и да се избави от това, не виждам какъв е проблема.
1.Ми щом не звучи добре не използвай този израз беПървоначално написано от borovinkaa
![]()
2.Май не си забелязала,но в предишния пост бях писала,че преди около година имах проблем с косата (много бързо се омазняваше) и този проблем беше за около 2-3 месеца!!!Ако за теб 2-3 месеца проблеми с косата не са сериозни - сори,но за мен са и то МНОГО (все пак си обичам косата и искам винаги да изглежда добре)!!!Естествено започнах да се грижа по-добре за косата си и този проблем изчезна без да ми се налага да не се къпя по 4-5 дена и да стоя с коса на клечки![]()
![]()
Извод:Стоенето с мазна коса и допълнителното й цапане с разни пудри НЕ Е решение на проблема!!!![]()
Айде спирам да споряЩом искате стойте си с мазните и проблемни коси цели седмици,без да правите опити да се оттървете от този проблем
![]()
Само да вметна, че на израза му нямаше нищо, докато не се намеси ти и твоите "остроумни" забележки.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
И да много добре забелязах, но щом мислиш, че омазняване на 2 дена е многоо сериозно си доста заблудена.Пурденето на косата не е разрешение на проблема, но и къпенето всеки ден също.
Да вметна, че аз мия косата си редовно и полагам много грижи, за да изглежда страхотно(тъй като едва ли не излезе, че не се къпя) и се оттървах от бързото омазняване така.Опитах се да ти обясня, но явно не желаеш да разбереш![]()
He}|{Ha_Dpo|`a, това, че на теб ти е помогнало миенето всеки ден, не означава, че ще помогне и на другите. Моята коса преди също се омазняваше много бързо и я миех всеки ден. Стана голямо мазало. После някакси се оправи без да й правя нищо специално. Но последните няколко месеца косата ми започна пак да се омазнява бързо, затова не я мия толкова често и си правя маска за коса с хума. Хумата струва стотинки, така че авторката може да пробва, ако иска.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ХАХАХА къде пък съм казала,че си мия косата всеки ден?!Това е АДСКИ вредно както за косата,така и за кожата на главата ...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Живееш, за да се заяждаш или какво?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Неммм!!В интерес на истината мразя да се заяждам,но и мразя когато някой каже за мен нещо,което не е вярноПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Написала е, че си мие косата на 4-5 дни, не че се къпе през толкова време.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
П.П. Пише се къпЕш.