.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Плевен

потъмняване

дА ва питъм начи косата ми е кестеняфа (светло-кестеняфа в никакъв случаи руса!) и искъм да знам как мойе да потъмнее по естестфен път видял съм че в течение с времето доста е потъмняла откакто съм бил например на 12 години (ся съм на 16)..който има някфа идея да казва ?благодаря.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Докато растеш, косата ти потъмнчва (обикновено). Забележете - повечето дечица са руси, но после косата им потъмнява. Та няма как да си потъмнее самичка, но ако не искаш да си изтощаваш косата, порбвай с къна. Никога не пада, перманентна е и абсолютно натурална.
    mindscan

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    "искам да потъмнее по естествен път ..как?"ами ти сама каза "естествен.."демек нищо не можеш да направиш..но пък както казаха в по горното мнение пробвай с кана..щом не ти с еползва боя

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Докато растеш, косата ти потъмнчва (обикновено). Забележете - повечето дечица са руси, но после косата им потъмнява. Та няма как да си потъмнее самичка, но ако не искаш да си изтощаваш косата, порбвай с къна. Никога не пада, перманентна е и абсолютно натурална.
    Е да ама малко ме съмнява момче да се навие да се къносва... То не че ги няма всякакви вече ама все пак...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    оле..научи се да пишеш..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Е да ама малко ме съмнява момче да се навие да се къносва... То не че ги няма всякакви вече ама все пак...
    Боядисват се, обезкосмяват се навсякъде, слагат си обици навсякъде, едва ли ще има проблем ...
    mindscan

С боя,друг начин няма.Но има и разни оцветители чиято трайност е по-малка от боята.Може първо с тях да пробваш да видиш дали ще се харесаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си