- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса с презерватив...
Искам да питам авторката на темата : "А бе ти зле ли си или на такава се правиш ? Извиняваи ако съм те обидил но така изглежда ! "
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Ако искаш да разбереш нещо повече за мен-моля на ЛСПървоначално написано от Strifonov
![]()
Не ме е яд че си тъпа,а че ти личи !!!
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
А на някои никак не им личи...повярвай...Първоначално написано от veile
А чувала ли си за случаи,при които "носителят" на СПИН дори не подозира за вируса в него..и 100 години да го познавам какъв е ефекта?Ако ти е писано да се заразиш-то ще стане..Да,права си-от безразборен секс също можеш да хванеш СПИН,но има и вероятност и сериозният ти приятел да те зарази.Изследванията са алтернатива..но не можеш при всяка връзка да се изследваш..иска се мотаене по болниците,по лекари..а чувала ли си за объркване в резултатите..Вероятности има мноооого..Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами ако сериозният ти приятел също е сериозен малоумник и е стигнал/а до безразборен секс. Щото ако беше голяма вероятността да пипнеш от някой начетен, сега половината семейства по света да са заразени...Презервативът е маловажен в такъв случай.Първоначално написано от VerryBerry
Но СПИН се предава не само по полов път..
А ти как се предпазваш?С контрацептиви ли?(говоря за бременност)
Watching the stars
Go by...
Ами чрез свършване навън е дори като % по-ефективен. Има и прекъснати актове, които също са добър вариант.Първоначално написано от VerryBerry
Да ти кажа,аз хич не ги вярвам тия с прекъснатия акт и свършването навън..според мен най-добре си е презерватива..3лв кутийката или 20ст единичен.Каквото и да ми говорят-това си остава най-евтиното предпазно средство,защото нямам намерение на 16 да ходя по клиники и да пия хапчета против СПИН,не дай Боже!
Всъщтност-както ти харесва.Просто не би трябвало да си токова критична към презервативите-има хора които ги ползват,ти- не..еми ок..но не заклеймявай секса с презерватив..не е чак толкоз зле
Watching the stars
Go by...
А какво да кажем, след като имаме добри безплатни начини, компаниите да ни цоцат парите за презервативи?Първоначално написано от VerryBerry
Илюзорно е, че са малко пари-сумарно са супер много. А за СПИН вече ти казах.
![]()
Мен не ми е толкова хубаво като правя секс с презерватив, не ми харесва да усещам тая гума, колкото и да е тънка...![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
ти си знаешПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
Watching the stars
Go by...
Mnogo to4no kazanoПървоначално написано от black_wish
i az predpo4itam bez ama .. ..
![]()
има ли смисъл да повтаряме, че презервативите в днешно време са направени по такъв начин, че с тях да ти е дори по-хубаво отколкото без? И има ли смисъл да убеждаваме авторката на темата, че е по-разумно със, след като нея и СПИН не може да я уплаши, да не говорим за такива илюзии като една бременност..
SMILE FOR ME NOW
Презервативите от 20см за един месец, ако ползваш 5 на ден, ще ти излезнат 30лв. А да речем едни противозачатъчни, които ти е изписал гинеколога за един месец ти струват от 9.50лв до 18лв, при това процентът за предпазване от забременяване с противозачатъчни е 99%...(Аз правя секс само с приятелят ми, а аз, както и той преди това винаги сме го правили с презерватив с предишните си и сме сигурни един в друг)
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Ако си късметлийка,от раз ще си го лепнеш![]()
![]()
Много си куха само това мога да ти кажа щото останах без думи след като ти прочетох коментара...Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Дано хванеш спин и да родиш тризнаци и тогава ще ти дойде акъла...
![]()
![]()
Тц, как ще е удачно - така няма да успеем да спрем нашествието на такива като теб. А не е в наш интерес да се раждат повече твои подобия.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
за кво да купуваш шибан презерватив за лев и нещо ..... една здрава найлонова торбичка за 12 стотинки от денонощния до вас, режеш част от нея, увиваш си го в нея, накрая стягаш нали с ластик и ебеш до отказ. после не я фърляш, ами я измиваш хубаво на мивката, оставяш да изсъхне и можеш да ползваш пак. за кво да даваш десетки левове на некви тъпанари дето правят горе-долъ същото, само дето се къса кат стой та гледа да го ева :S
на ХАХОВЦИТЕ винаги им го дървят без презерватив!
Първоначално написано от Paul Crewe
Ааа,недей такаТук въпроса не е за финансите..тук презерватива се явява "ОГРАДА"
И все пак е оградата,заради която не сме причислени към циганите !
не ве , ебавам се. просто тати има завод за найлонови торбички ,а чичо ми (дето е пълен педал) държи част от durex... :S
Доста си крайна в мнението и думите си. Доколкото разбирам си против презервативите, защото пречат на удоволствието, излизат скъпо и т.н. Да може и без тях, но само ако сте достатъчно зрели и имате супер сериозна връзка, сигурни сте един в друг и т.н. Тогава да, може и без тях. Обаче в днешно време децата дето почват от 12 години - как я мислиш - ше пият хапчета ? Или ше свършват навънка - на тва аз не вярвам особено а стане гаф а после спасявай се .. една капка трябва само и .. Така че ако не ти допада идеята да ползваш презерватив - недей, ама тва изказване - да се забранят е малко пресилено ....
Уау, да заключа ли темата, провокираща днешната младеж към секс без презпазни средства, или да не я заключа....Карти ли да хвърля, със съдбата ли да си поиграя.......ей това е сексът без презерватив...игра на руска рулетка, в която някой рано или късно си пати.
то и 2-те се водят прекъснат полов акт. А рискът при този метод е 25%, сори брат, ама за мен това е мноооооого.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Уау, ако правя секс всеки ден по 5 пъти дневно, аз трябва да н правя нищо друго, бе. Да не говорим, че и името си не мога да кажа!Първоначално написано от L0LiPoP
Доста интересна логика развика авторката на темата.Подкрепям я в доста отношения.Аз лично не използвам презерватив при полов акт,но имам постоянен партнъор,което разбира се не е гаранция,но така се чувстваме и двамата по-добре по време на полов акт![]()