.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Град
    Botevgrad
    Искам да питам авторката на темата : "А бе ти зле ли си или на такава се правиш ? Извиняваи ако съм те обидил но така изглежда ! "
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Цитирай Първоначално написано от Strifonov
    Искам да питам авторката на темата : "А бе ти зле ли си или на такава се правиш ? Извиняваи ако съм те обидил но така изглежда ! "
    Ако искаш да разбереш нещо повече за мен-моля на ЛС

Не ме е яд че си тъпа,а че ти личи !!!
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Цитирай Първоначално написано от veile
    Не ме е яд че си тъпа,а че ти личи !!!
    А на някои никак не им личи...повярвай...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Не можеш да си сигурна дали човекът срещу теб не е болен от СПИН.Освен това..иска ви се да правите секс..и хоп.."Мило..изследва ли се?"Къде по-лесно е с презерватива,но това си е твое мнение..аз ще започна да правя секс без презерватив едва когато поискам да имам бебета
    Ако го познаваш отпреди 2 часа-да. Ама такива секс-връзки са си чист идиотизъм.
    А чувала ли си за случаи,при които "носителят" на СПИН дори не подозира за вируса в него..и 100 години да го познавам какъв е ефекта?Ако ти е писано да се заразиш-то ще стане..Да,права си-от безразборен секс също можеш да хванеш СПИН,но има и вероятност и сериозният ти приятел да те зарази.Изследванията са алтернатива..но не можеш при всяка връзка да се изследваш..иска се мотаене по болниците,по лекари..а чувала ли си за объркване в резултатите..Вероятности има мноооого..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не можеш да си сигурна дали човекът срещу теб не е болен от СПИН.Освен това..иска ви се да правите секс..и хоп.."Мило..изследва ли се?"Къде по-лесно е с презерватива,но това си е твое мнение..аз ще започна да правя секс без презерватив едва когато поискам да имам бебета
    Ако го познаваш отпреди 2 часа-да. Ама такива секс-връзки са си чист идиотизъм.
    А чувала ли си за случаи,при които "носителят" на СПИН дори не подозира за вируса в него..и 100 години да го познавам какъв е ефекта?Ако ти е писано да се заразиш-то ще стане..Да,права си-от безразборен секс също можеш да хванеш СПИН,но има и вероятност и сериозният ти приятел да те зарази.Изследванията са алтернатива..но не можеш при всяка връзка да се изследваш..иска се мотаене по болниците,по лекари..а чувала ли си за объркване в резултатите..Вероятности има мноооого..
    Ами ако сериозният ти приятел също е сериозен малоумник и е стигнал/а до безразборен секс. Щото ако беше голяма вероятността да пипнеш от някой начетен, сега половината семейства по света да са заразени...Презервативът е маловажен в такъв случай.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Но СПИН се предава не само по полов път..
    А ти как се предпазваш?С контрацептиви ли?(говоря за бременност)
    Watching the stars
    Go by...

Ами чрез свършване навън е дори като % по-ефективен. Има и прекъснати актове, които също са добър вариант.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Да ти кажа,аз хич не ги вярвам тия с прекъснатия акт и свършването навън..според мен най-добре си е презерватива..3лв кутийката или 20ст единичен.Каквото и да ми говорят-това си остава най-евтиното предпазно средство,защото нямам намерение на 16 да ходя по клиники и да пия хапчета против СПИН,не дай Боже!
    Всъщтност-както ти харесва.Просто не би трябвало да си токова критична към презервативите-има хора които ги ползват,ти- не..еми ок..но не заклеймявай секса с презерватив..не е чак толкоз зле
    Watching the stars
    Go by...

Да ти кажа,аз хич не ги вярвам тия с прекъснатия акт и свършването навън..според мен най-добре си е презерватива..3лв кутийката или 20ст единичен.Каквото и да ми говорят-това си остава най-евтиното предпазно средство,защото нямам намерение на 16 да ходя по клиники и да пия хапчета против СПИН,не дай Боже!
    Всъщтност-както ти харесва.Просто не би трябвало да си токова критична към презервативите-има хора които ги ползват,ти- не..еми ок..но не заклеймявай секса с презерватив..не е чак толкоз зле
    А какво да кажем, след като имаме добри безплатни начини, компаниите да ни цоцат парите за презервативи? Илюзорно е, че са малко пари-сумарно са супер много. А за СПИН вече ти казах.

Мен не ми е толкова хубаво като правя секс с презерватив, не ми харесва да усещам тая гума, колкото и да е тънка...
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    А какво да кажем, след като имаме добри безплатни начини, компаниите да ни цоцат парите за презервативи? Илюзорно е, че са малко пари-сумарно са супер много. А за СПИН вече ти казах.
    ти си знаеш
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Виж сега, презервативите предпазват от нежелана бременност, както и хапчетата, така че, ако си на хапчета няма нужда от тях... обаче хапчетата не предпазват от венерически болести ... са на мъжете може да им е по гадно, ама ще им е още по гадно ако лепнат нещо, или ако се окажат татковци ... + тфа засега това е единственото предпазно средство с/у СПИН...

Може би в изказването ти има логика, ако си с постоянен и сигурен партьор, но иначе НЕ
    Mnogo to4no kazano i az predpo4itam bez ama .. ..

има ли смисъл да повтаряме, че презервативите в днешно време са направени по такъв начин, че с тях да ти е дори по-хубаво отколкото без? И има ли смисъл да убеждаваме авторката на темата, че е по-разумно със, след като нея и СПИН не може да я уплаши, да не говорим за такива илюзии като една бременност..
    SMILE FOR ME NOW

Презервативите от 20см за един месец, ако ползваш 5 на ден, ще ти излезнат 30лв. А да речем едни противозачатъчни, които ти е изписал гинеколога за един месец ти струват от 9.50лв до 18лв, при това процентът за предпазване от забременяване с противозачатъчни е 99%... (Аз правя секс само с приятелят ми, а аз, както и той преди това винаги сме го правили с презерватив с предишните си и сме сигурни един в друг)
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Re: За секса с презерватив...

Ако се чукаш с всеки срещнат, ще пипнеш СПИН.

Ако си късметлийка,от раз ще си го лепнеш

Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е
    Много си куха само това мога да ти кажа щото останах без думи след като ти прочетох коментара... Дано хванеш спин и да родиш тризнаци и тогава ще ти дойде акъла...

Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е
    Тц, как ще е удачно - така няма да успеем да спрем нашествието на такива като теб. А не е в наш интерес да се раждат повече твои подобия.

за кво да купуваш шибан презерватив за лев и нещо ..... една здрава найлонова торбичка за 12 стотинки от денонощния до вас, режеш част от нея, увиваш си го в нея, накрая стягаш нали с ластик и ебеш до отказ. после не я фърляш, ами я измиваш хубаво на мивката, оставяш да изсъхне и можеш да ползваш пак. за кво да даваш десетки левове на некви тъпанари дето правят горе-долъ същото, само дето се къса кат стой та гледа да го ева :S

на ХАХОВЦИТЕ винаги им го дървят без презерватив!

Цитирай Първоначално написано от -/-
    Тц, как ще е удачно - така няма да успеем да спрем нашествието на такива като теб. А не е в наш интерес да се раждат повече твои подобия.
    +1 :P

Цитирай Първоначално написано от Paul Crewe
    за кво да купуваш шибан презерватив за лев и нещо ..... една здрава найлонова торбичка за 12 стотинки от денонощния до вас, режеш част от нея, увиваш си го в нея, накрая стягаш нали с ластик и ебеш до отказ. после не я фърляш, ами я измиваш хубаво на мивката, оставяш да изсъхне и можеш да ползваш пак. за кво да даваш десетки левове на некви тъпанари дето правят горе-долъ същото, само дето се къса кат стой та гледа да го ева :S

на ХАХОВЦИТЕ винаги им го дървят без презерватив!

Ааа,недей така Тук въпроса не е за финансите..тук презерватива се явява "ОГРАДА" И все пак е оградата,заради която не сме причислени към циганите !

не ве , ебавам се. просто тати има завод за найлонови торбички ,а чичо ми (дето е пълен педал) държи част от durex... :S

Град
    The Land Of The Doomed
    Доста си крайна в мнението и думите си. Доколкото разбирам си против презервативите, защото пречат на удоволствието, излизат скъпо и т.н. Да може и без тях, но само ако сте достатъчно зрели и имате супер сериозна връзка, сигурни сте един в друг и т.н. Тогава да, може и без тях. Обаче в днешно време децата дето почват от 12 години - как я мислиш - ше пият хапчета ? Или ше свършват навънка - на тва аз не вярвам особено а стане гаф а после спасявай се .. една капка трябва само и .. Така че ако не ти допада идеята да ползваш презерватив - недей, ама тва изказване - да се забранят е малко пресилено ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уау, да заключа ли темата, провокираща днешната младеж към секс без презпазни средства, или да не я заключа....Карти ли да хвърля, със съдбата ли да си поиграя.......ей това е сексът без презерватив...игра на руска рулетка, в която някой рано или късно си пати.

Ами чрез свършване навън е дори като % по-ефективен. Има и прекъснати актове, които също са добър вариант.
    то и 2-те се водят прекъснат полов акт. А рискът при този метод е 25%, сори брат, ама за мен това е мноооооого.

Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Презервативите от 20см за един месец, ако ползваш 5 на ден, ще ти излезнат 30лв.
    Уау, ако правя секс всеки ден по 5 пъти дневно, аз трябва да н правя нищо друго, бе. Да не говорим, че и името си не мога да кажа!

Доста интересна логика развика авторката на темата.Подкрепям я в доста отношения.Аз лично не използвам презерватив при полов акт,но имам постоянен партнъор,което разбира се не е гаранция,но така се чувстваме и двамата по-добре по време на полов акт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си