- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години правихте секс за първи път?
Аз ли съм се опазила най-дългос цената на много мъки разбира се,но беше с най-подходящия човек,преди два месеца или 18г.
![]()
na 16![]()
Ми така излиза...че най-дълго си се запазила..браво за което...Първоначално написано от EmILiA`
![]()
+ Т'ва тия дет викате "И к'во като съм го напрайла на 12/13/14 - така съм искала" Еми хубаво обаче вие сте деца още - като мен. Т'ва е се едно ся да се наеба и аз и вече да съм гЪзарка "Ае вижте ме вече се ебах" Мхмм...![]()
![]()
![]()
![]()
И ти си в клуба на най-късно превзетите крепостиПървоначално написано от EmILiA`
![]()
А що се отнася до мен- 18 години и половина.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
16..по4увствах се готова,в сигурни ръце,оби4ана...тъй 4е..не съжалявам![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
15 и 3 месеца
Надуваш се,не постигаш нищо!Мислиш се за нещо,пак си нищо!Обаче много ме радваш,че си вярваш!
Аз обаче съм едноличен лидер и председател на клуба със завидните за 21-ви век 20 години и 9 месеца!Първоначално написано от kalpazanka
13 kolkoto i u4udva6to da zvu4i
Обичам Андриан
15![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Аз съм бил с много момичета и жени...но се не се получава...много съм притеснителенПървоначално написано от krem4et0
а съм на 20 и след 3 месеца ставам на 21(а съм хубав бе деба)...иначе за пръв път спах с момиче в 9ти клас -17...но не се получи
много пиян бях :P
16![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
text ми на 14
14
браво момичета дано сам ода не съжалявате,че е било на 14-15 години...![]()
![]()
16
i az beh na tolkovaПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само за свирка ли говорим или за проникване?
щото аз знам една дето на 12 в кенефите на 93-то свирки е правила,обаче още не са я ръгали...пояснете за кво говорим,щото някои смятат свирката за първи път...