.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    На 13 си. Майка ти иска да те научи да бъдеш малко по-отговорна с всичко. Иска да те научи на ред, а иначе това за чашата, може да не е била в настроение. Сестра ми е колкото теб и знам какво е. Знам че всички сте различни но рискувам да ви сложа под обш знаменател и да кажа че вас или сопата или нищо друго няма да ви оправи.
    Слушай майка си, няма да съжаляваш.
    Чисти след себе си и ако трябва вземи една кърпа и подсушавай чашите след като си ги измиеш /хем няма да има следи от капките :Р /
    Общо взето, ако види че има някаква промяна в теб, ще видиш че ще сио промени отношението и няма да има наказания
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
    лооооооол майка ти много прилича на моята...
    скара ми се,защото закъснях с 10 мин..
    а по темата..изчакай да й свърши и говори с нея...нямам толкова дребнав човек около мен, за да ти дам по-конкретен съвет...

П.С.:пиши правилно!
    aaaa az kvo da kaja che men za edna minuta zakusnenie me nakazvat za po 1 den aaa?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

abe hora mn zle stava be4e sq sam nakazana cqlo lqto da zubrq i mi vzeha klu4ovete sq kfo da praq ne moje taka bez klu4ove tq e luda

Супер фен Аватара на gabi_94
    лелееее ужас, поговори снея като с приятелка и и обясни, че се чувстваш зле когато тя се държи така с теб. Опитай се да направиш нещо полезно и хубаво, което ще и хареса, за да премахне наказанието, ако изобщо е възможно.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на Forester
    Ооо..колко ми е познато това и на мен . Спокойно,ще и мине..Нали знаеш - Всяко чудо за 3 дена...

Голям фен Аватара на 50cent
    Моля...пак наказана ?!?!-ми да супер кво

Знам ги аз тези родители, само че при мен повече вика баща ми, отколкото майка ми. Обръщай и повече внимание, прави каквото ти е казала и нещата ще се оправят - знам от личен опит

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    abe hora mn zle stava be4e sq sam nakazana cqlo lqto da zubrq i mi vzeha klu4ovete sq kfo da praq ne moje taka bez klu4ove tq e luda
    na koi etag si?ako si na parviq iznesi se,ili se sporazymeite ti da naprai6 ne6o,pak tq da te pysne,ili nay4i nqkoq taina,koqto tq ne iska da kazva na nikoi i q 6antagirai,ygas,kak taka 6e te dargi na sila
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си