- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моля...пак наказана ?!?!
На 13 си. Майка ти иска да те научи да бъдеш малко по-отговорна с всичко. Иска да те научи на ред, а иначе това за чашата, може да не е била в настроение. Сестра ми е колкото теб и знам какво е. Знам че всички сте различни но рискувам да ви сложа под обш знаменател и да кажа че вас или сопата или нищо друго няма да ви оправи.
Слушай майка си, няма да съжаляваш.
Чисти след себе си и ако трябва вземи една кърпа и подсушавай чашите след като си ги измиеш/хем няма да има следи от капките :Р /
Общо взето, ако види че има някаква промяна в теб, ще видиш че ще сио промени отношението и няма да има наказания![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
aaaa az kvo da kaja che men za edna minuta zakusnenie me nakazvat za po 1 den aaa?Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
abe hora mn zle stava be4e sq sam nakazana cqlo lqto da zubrq i mi vzeha klu4ovetesq kfo da praq ne moje taka bez klu4ove tq e luda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелееее ужас, поговори снея като с приятелка и и обясни, че се чувстваш зле когато тя се държи така с теб. Опитай се да направиш нещо полезно и хубаво, което ще и хареса, за да премахне наказанието, ако изобщо е възможно.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ооо..колко ми е познато това и на мен. Спокойно,ще и мине..Нали знаеш - Всяко чудо за 3 дена...
Знам ги аз тези родители, само че при мен повече вика баща ми, отколкото майка ми. Обръщай и повече внимание, прави каквото ти е казала и нещата ще се оправят - знам от личен опит
na koi etag si?ako si na parviq iznesi se,ili se sporazymeite ti da naprai6 ne6o,pak tq da te pysne,ili nay4i nqkoq taina,koqto tq ne iska da kazva na nikoi i q 6antagirai,ygas,kak taka 6e te dargi na silaПървоначално написано от sw3e7_baby
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!