- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Корсет пиърсинг
?!Що за човек ще се продупчи с любов и някога ще му омръзне пиърсинга му?!
+1.Личи си,че почти всички сте пози...Първоначално написано от Jamalska
yjas ne tolkova za krasico ili ne ami bolkata i az ko imM TAKOVA 6I MA E STRAX AZ ILI DRYG DA NE MI DOKOSNE PI1RSINGA.LELE IMA6E 1 MNENIE AKO TE DR1PNE NQKOI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
И как го реши ,че почти всички сме пози ... ?!Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
Относно темата: Бих си направила ,но после няма къде да спинкам
Абослютно съгласна! За всичките ми дупки по ушите съм полагала повече грижи отколкото за всичко останалозащото пиърсите попринцип се поддържат трудно и е хубаво кожата да е открита докато зарастватТо не бяха промивки по 1-2 месеца не беше мазане със гентамицини и разни други ... то не бяха болки по тея хрущяли със месеци ... ужас по едно време мислех да ги свалям всички само и само да спра да се занимавам
И въпреки всичко продължих и пак продължавам промивките за новичкия хеликс ...
![]()
що за човек би причинил това на кожата си?! Това да не ви е кукла?Искаш да си направиш това?! Трябва изключително много да се мразиш ... Изобщо замисляла ли си се как се спи с това или как се носят дрехи?Направо ми е нечовешко![]()
Незнам на колко си години но ако си под 18 не си ли се замисляла че кожата ти расте още?! Бахти изродите
Lof YAaA..!
Изклюбително много трябва да се мразиш ти ,ако тръгнеш да си го правиш...Просто всеки човек си е различен .. аз лично обожавам пиърсингите и бих си направила такъм корсет ,ти като не ги харесваш естествено е ,че за теб е гадно ... Спането не е много трудно ... със всичките ми 13 обеци по ушите колкото и да ми е било неудобно в началото и колкото и да ме е боляло - спала съм и продължавам да спя внимателно заради новата обеца ... така ,че и това ще го преживея! "Кожата ти расте"Първоначално написано от dare_93
е кво да не стане 3 метра след мен случайно?!
Като не ти харесва дадена култура не е нужно да я оплюваш веднага ... като не разбираш мълчи! Има хора ,които се кефят на пиърсингите има и такива които не ...
Седи супер яко, ама ако е на гърба сигурно е много шибано, да те е страх сутиена да не ти го закачи![]()
По принцип ме кефи как изглежда, обаче точно това....блааааааПървоначално написано от Jamalska
По-добре временно, ама е много по-яко и нежно...според мен
Прекрасно е!
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Изглежда наистина страхотно, лошото е, че е временен пиърсинг. И като ви омръзне, махате бе... то пък е много сложно. То за това като си правиш нещо такова, мислиш, а не го правиш за гъзарията. Аз моя пиърсинг ще го махна единствено ако нещо ми създаде някакъв проблем или когато вече съм на годинки и не би подхождало...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!