- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- РОЛ-ОН + ПОТ ПФФ
REXONA STIK ако това не ти помогне мился че нищо няма да може![]()
Уточнение:това не е рол-он, STIK e едно такова като мазило.Недостатъка е че цапа дрехите но какво да се прави
![]()
![]()
еми тя е момичеиначе за момче имаше едни дезодоранти на Adidas в продълговато шишенце и като се пръскаш под мишници ала бала не се потях
ама пък затова не мирише много
![]()
Решението е ODOREX DEO...100% ефект...то е лекарство, продава се в аптеките, струва около 9 лева...е малко щипе ама се преживява. Потърси във форума има много теми в които има повече инфо...ина4е от личен опит ти давам 100% гаранция...айде успех![]()
няма значение че е момиче има женска такава РЕКСОНАПървоначално написано от 6DBK
![]()
+1 Одорех-а ти решава проблемаПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
от стиковете на Rexona като че ли съм най-доволна, само дето остават бели петна
CD DEO ROLL-ON
страхотен е. ( на мен поне ми действа чудесно.)
то и от окосмяването зависи колко ше се потиш![]()
kupi si dezedoranta na dove (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз мислих, че е дезодорант...Първоначално написано от babykiller_
![]()
еlsy![]()
По принцип аз знам за рол-он и дезодорантПървоначално написано от nicolepcd
Може и стик да има нз
Но не мисля,че е от голямо значение какво точно е защото авторката иска каквото и да е против изпотяване
А по темата - Сега използвам Рексона стикИ наистина остават ужасни петна по блузките
но поне не се потя
![]()
аз използвам рексона и съм много доволна дано и на теб да ти помогне![]()
![]()
И аз така...Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Ами този вид продукти не са направени за да спират изпотяването , а за не мирише когато се изпотиш . Ако ползваш дезодорант с талк , това ще блокира потните жлези до някаква степен и ще намали потенето , но няма да престанеш да се потиш . Просто ще миришеш малко по-добре !Аз лично се потя малко и използвам Рексона за тийнове и съм много доволна .Но при използването на дезодорант е много важно да се съобразиш с това дали кожата ти е чувствителна !
Lady Speed Stick 24/7![]()
препоръчвам ти Lady Speed Stick 24/7
Има и за крака ,но има и за подмишници и ръцеПървоначално написано от Liar
Аз лично съм много доволна от Одорех Део
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
kupi si odor ex ot aptekite lekarstven produkt e koito blokira potnite jlezi garantiram ti100% efektivnost na upatvaneto si pi6e kak se polzva
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Сега има някаква нова ролка на NIVEA.. 2 в 1 тя е много хубава..
Мечтите са безкрайни..