- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
абе пишеш като 12 годишна чалга фенка, кви са тия 1нициПървоначално написано от my baby love
![]()
+това слабо ме интересува упиканото ти коте![]()
http://www.audiofoto.ru/_mod_files/c...rp-100d-1a.jpgПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Стига си преигравал!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
tebe qvno i s 1 i s 5 i s kot i da ti pi6a nq razbere6 ko iskam da ti pokaja+yvajavai ko ne dryg to pone koteto mi 6tot cql den se m14i gorki4kotoПървоначално написано от Lunatic-
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
^
Антибългарска?!
На мен обратните не ми пречат, да правят квото искат. Големите мъже да си се занимават с "мъжки" работи, а не да гонят тумба меки китки.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ai stiga be kvo tolkova ti pre4at bahti....pffffffffffffffПървоначално написано от Lunatic-
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadali ne6to sa ti napravili.E to puk biva biva ligotii ama tva ve4e na ni6to ne prili4a...![]()
![]()
![]()
Nito se navirat v nosa na horata nito ni6to !!!!
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
какво преигравам беПървоначално написано от Jeuelle
![]()
ебаси тъпите сте
ае стига сте спамили ти и тая нз как и бепе ника
с нейното кирливо коте
Браво, така си е.Първоначално написано от пор
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Я пак?Първоначално написано от desert_rose''''....
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
хааааааа напоследък темите стават все по-интересни![]()
ТАЗИ ТЕМА ТРЯБВА ДА Е В НЯКОЙ
HALL OF FAME!111
Задължително.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
кое си е такаПървоначално написано от bungle
не ми е ясно ?
А вие вместо да определяте кой какъв мъж е,можете да обсъдите дали трябва да има такъв парад (защото,ако се не лъжа,е първият в България?)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
трябва да има парад "бой на гейове"Първоначално написано от RAWRRR
но вие жените се кефите на гейове
все пак са ви сродни душици
доста сте тъпи
Много е лесно да се правиш на мъжкар сред някви изнежени, нали?![]()
Пък и кво недоволствате? Повече моми за вас...
На мен би ми било интересно да видя такъв парад. Мисля, че се изисква един вид смелост да си покажеш предпочитанията, имайки предвид, че зад почти всеки ъгъл ще те дебнат особено корави ладс, за да те ступат..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
децата едно време защо са ги шамарили - за да бъдат превъзпитани. тва с педерите е на същия принцип. като му отвориш черепната кутия един път с павето дали ще си помисли пак да излиза на улицата да си показва педерастката сура... да си пръскат дупарите от секс и квото искат да правят, но да не излизат на показ, щото вече е срамно - център на вниманието на половин град да са сбирщина извратени болни мозъци.Първоначално написано от пор
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Lunatic,
Само 4е аз съм хомофоб и не приемам нито гейове,нито лесбийки,нито бисексуални,нито травестите и тн.
Но не бих отишла на контра-шествие,защото не мисля,4е това се лекува с бой.
Затова и ми е интересно,хората,които казвате 4е приемате гейовете,стига да не парадират с това..защо тогава одобрявате парада?
Dwight D. Eisenhower
защото са жалкиПървоначално написано от RAWRRR
Според мен няма нужда от парад, но няма нужда и от анти-парад(бой). Аз лично съм против насилието и смятам , че няма да допринесе с нищо добро.
Какво означава "одобрявате парада"? Одобряваш, неодобряваш - парада ще се състой, ако има желаещи да го осъществят, а към този момент има. Не одобрявам тези, които ще го саботират, защото освен 5 минути ТВ слава няма да спечелят нищо друго, а педалите ще спечелят 100 пъти повече ТВ време, и ще надуват главата на хората още сума ти време, че са дискриминирани и нямат равни права с останалите, а правата, които изобщо имали са силно потъпквани и навсякъде са третирани като втора категория хора. Не, мерси!![]()
Левски шампион але але!
много точно казано ! евала за което !Първоначално написано от Alcohooligan
Каквото не става с бой, става с много бойПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
един як бой ще им дойде добре на нежните копелетаПървоначално написано от the_hottie
air_J,много си първосигнален,душко
Какво общо има тук ТВ времето?
Тук става въпрос за манталитет,светоглед,принц ипи..
Едните искат да си ги отстояват с бой,другите..с неодобрение.
П.С.Сетете се за приказката за ме4ката,брадвата и лошата дума.
Dwight D. Eisenhower
Трябва да има хора по улиците, трябва да се дава гласност за всичко, стига сме недоволствали от заключените си къщички!