- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България, а не Бългейрия!
Гледах го до мястото, където Боян намеси църквата. Е защо? Все едно не е ясно на всички, че хомосексуализма е дълбоко вкоренен във висшия клир на църквата ни.
Само дете не се знае, кой днеска е дежурен по долап.
Grumpy old madman
http://faler.files.wordpress.com/2007/10/nerd.jpgПървоначално написано от Alcohooligan
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Steve Jobs също е нърд, но ако се беше родил преди 2000 години сега щяхме да сме джобисти![]()
Grumpy old madman
ти историята не си ли я чел?!Първоначално написано от ATAKABG
разбирам ви мнението за обратните(не съм много съгласна с него,но все-пак и вие сте прави за някои неща),но да мислиш като Хитлер,тоя болен мозък...просто нямам думи
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
чакай бе, вие в 7 клас за хитлер ли учите ...?Първоначално написано от Blo0dyBitch
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Нали знаеш, че историята се пише от победителитеПървоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
Grumpy old madman
Alcohooligan,не съм 7ми клас.Не мога ли и аз да се интересувам от тези неща?
Поне това,което съм чела и което съм слушала за Хитлер не ми харесва-може и да не е чистата истина,може и аз да съм го разбрала грешно,но все-пак. С удоволствие бих разбрала как точно са стояли нещата и бих се зарадвала някой да ми покаже Адолф в по-добра светлина...
![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
естествено, че ще съдя за човек по телевизионните му изяви!?
нали се предполага, че трябва в тия предавания да отстоява позицията си, тоест да представя себе си
ако ли не, значи е лицемер и клоун
като че ли експлойтед и Крист съдят само хората, които лично познават и не гледат телевизия, не четат книги и т.н.
айде без тия![]()
експлойтед, ти правиш ли разлика между нетолерантсност и неодобрение? И какво ми е лицемерното. Тази дума изглежда много ти харесва, щом я използваш при всеки удобен и неудобен момент.
А ти случайно да не си бил там, че да знаеш коя история е вярна?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
влияние сред вашите среди, където хората са по-плиткоумни и от тебе - даПървоначално написано от ATAKABG
някой с повече пари да ви каже Смърт за цигани, евреи, монголци и киргизстанци и веднага го провъзгласявате за идол и пътеводител...голям човек
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Онзи е болен мозък, не защото е против гейовете, а заради начина, по който го показва. Не мога да разбера защо постоянно се дъвчеш с мен и не мога да си спомня кога съм пренендирала, че съм супер толерантна и добра? Изразявам мнение точно както и ти...![]()
Да! Точно това не искам да гледам. Баси.. Живея на централна улица, може и през нас да минат...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
А за снимката.. Чудя се да се смея ли... или да повърна?![]()
Без повече снимки, моля, защото вече не се издържа!![]()
![]()
Левски шампион але але!
Организаторите на парада казаха, че той няма да е такъв, като тези, които пуснахте.Въпреки всичко не мога да съм напълно убедена, докато не мине самият парад.
Бети, парада го изместиха в Южния парк. Никой не те кара да ги гледаш, щом не искаш.
няахахахахПървоначално написано от ATAKABG
знаеш кои среди
а и ти даваш какви ли не определения за страшно много хора, които не познаваш
аз що да не го правя?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Ужас.. Преди по-малко от месец в Южния парк децата празнуваха 1ви юни, а сега...да не смееш да си изведеш кучето там, че може да направят и парад на зоофилите.![]()
Първоначалните идеи на Хитлер наистина са били мн добри,а и след него Германия не е била кой зн колко зле.Това,че е искал геноцид вече не ми се нрави.Фактът,че става причина за смъртта наблизо 50 милиона души, в това число 9 млн. германци също не е голяма реклама за него...Първоначално написано от ATAKABG
Не съм била там и не знам как точно са стояли нещата...
относно сниките от парадите-съмняваме да видим нещо такова в България(искрено се и надявам) Повечето гейове обаче са много далеч от тази картинка.Има такива,които доста умело си се и прикриват в името на професионалното си развитие,а и за да не бъдат съдени от масата хора ,но те също не биха участвали.Мн ми е интересно защо представата ви за един обратен мъж е някакъв хипер нежен,носещ смешни дрешки,с лигаво поведение и т.н,а за лесбийка-мъжкарана,която не се потдържа(по МТV сега има едно предаване с Тила Текила ( http://www.myspace.com/tilatequila )-тя е би и си търси гадже-повечето от обратните жени си изглеждат и си се държат съвсем нормално)
Сега пък казаха, че парада щял да тръгва от "Моста на влюбените" до НДК и ще завършва в "Червената къща"...
що не ходят у Софийското поле, хяхя ;р
Атака, всичките изредени от теб са с негативен оттенък. Хитлер е бил гений, но просто е залитнал в грешната посока.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ау! Драги зрители, издънка! Утре ще има значително по-малко на анти-гейщината. Все пак успех, на всички отишли!