- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка ми си мисли, че съм малка
виж сега. каквото и да правиш и колкото и да се опитваш да ни убедиш и нас и майка ти - малка си. това е положението.
а ти искаш гадже точно защото приятелките ти имат. "да се виждаме в междучасията и по лафките" , е-хее ,колко яко.
чак когато разбереш смисъла на думата "приятел" ще си достатъчно голяма за връзка. а сега с тия криви разбирания ....рано ти е още, отсъждам аз.
алелуя.
аз съм на 14 и моята майка също не одобрява така наречените гаджета...аз съм имала 2 и тя естествено не знае,но то не беше нищо серизоно-за няколко дни и без целувки с език![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Наеб* се пред нея... или направи клипче... и и го покажи... и готово... ОП ЖЕНА СИ..а и да не ти пука..някои момичета на твойта в1зраст имат повече бройки от майка ти..
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
прав е човекът
99% процента от случайте с1м прав... другия 1% е когато с1м в нетрезво с1стояние..
Малка си за гаджета. Всяко нещо с времето си!
ем наште знаеха,че си имам гадже и нищо никога не са ми казали![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
оФ, моятА е същаТа...сПоред мен това не е добре, но щом го казват майките![]()
.... :-S
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Човек къде тръгваш с приятели на 13... Дори да си хванеш приятел, че и доколкото разбрах от веската13 не трябва да има голямо възрастово разминаване, ОМГ на 13 с някой на 16-17. Че дори 14-15, когато ги е ударил хормона, само за ебене мислят. Просто съм минал по тоя път. И нз за каква любов ми говориш на 13, това че твойте приятелки имат незначи, че и ти тряя имаш. Ако вече толкова обичаш някого щеше да си с него.
Какво гадже на 13? И ако мога да попитам какво ще го правиш това гадже?Живей си живота сега. Най - хубавите ти години са в момента. Какво ще стане ако си намериш гадже? Ще вземе да скъса с тебе и... ?!
Ще се почне ''Искам да умрааа'' и т.н.
Я се радвай на детсвото. :P
П.п: На колкото и да си, за твоите родители винаги ще си останеш малка.![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Оо ама ти даже си готова и за се*с .. ко чакаш? Сега излез навън, виж първия батко, ама гледай да не е под 20г. обикни го от пръв поглед, върни се, пиши че си влюбена но той не ти обръща внимание => после пиши с главни букви нова тема "ЩЕ СЕ САМОУБИЯ" и т.н.
После не се знае... Много сте непредсказуеми![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Защо пък на 13 да не мисли за гаджета?? И аз на 13 съм си мислел за такива неща... Няма нищо нередно в това. Естествено няма да са точно гаджета, а по-скоро близки приятели. Но може би по-нататък ще се стигне и до друго... Успех на авторката!![]()
имала съм гаджета когато бях на 13 и не беше кой знае какво
то нито физическата ви сръзка ще е на 100% ,нито духовната![]()
само за да си като другите-тъпо е
ама толкова като ти се иска-защо ти е удобрението на майка ти-вие няма да правите нищо по-сериозно
а това,че зависиш от нея е още една причина да мисля,че си още малка и незряла за момчета
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Nqma s kakvo da i pokaje6 tq sama trqbva da go osaznae.Ti ne si vinovna no vsi4ko 6te otmine sled izvestno vreme![]()
То кой не е мислел за гаджета. Аз също имах , но преди беше различно / нито сме се целували, нито сме прегръщали , само се държахме за ръце и задължително бяхме на 1м разстояние / а сега си харесват батковци и тея батковци знаят колко им сече пипито, тръгват с тях, оставят ги след 1-2 седмици, които пък има са достатъчни да има завъртят главите и да ги опраят... Просто сега е много по-различно от преди!Първоначално написано от al_bundy316
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
То кой не е мислел за гаджета. Аз също имах , но преди беше различно / нито сме се целували, нито сме прегръщали , само се държахме за ръце и задължително бяхме на 1м разстояние / а сега си харесват батковци и тея батковци знаят колко им сече пипито, тръгват с тях, оставят ги след 1-2 седмици, които пък има са достатъчни да има завъртят главите и да ги опраят... Просто сега е много по-различно от преди!Първоначално написано от al_bundy316
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Мда, така е. Между другото те ся лапетата знаят повече и от нас даже и за секса и изобщо... Миналата седмица кат се връщах от шиб***то даскалоПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
гледам някви деца в детската градина се псуват ама много здраво... И си викам аз на тия години даже не съм и знаел кво значат тия думи. Та така...
И те не знаят, ама нали са ги чули от "големите" и ги повтарят... байдъуей - много е грозно да видиш дете на 6-7 години да псува.....Първоначално написано от al_bundy316
The Spark
Абе някои си и знаят... Щото някви лапета дет не могат да ходят даже много добре вече се закачат с момичетата... Бил съм свидетел на такиа неща.
ОМГ ! и аз имах гадже на 13 ! тва не те прави курва .. да, не правихме нищо особено .. целувахме се .,., държахме се за ръце .. не че ся при мен е мн по-различно .. ама в една връзка като няма е*ане,не се ли води връзка ?!?! и всичко ли опира до тва .. независимо от годините ...![]()
![]()
по темата : майка ми витаги ми е имала доверие и смятам,че го заслужавамно в крайна сметка кво като приятелките ти имат гаджета ? да не пикаят олио
ти пък бъди по-различна !
друг е въпроса ако си си харесала точно някой и той теб също ... зимай го
П.С. и не правете глупости xDD
no doubt-don't speak
И аз очаквам отговор на зададените въпроси , но едва ли ще получим такъв в скоро време ...Първоначално написано от 5StaR
+1 , но не трябва да бъдем толкова сигурни , че на 1ч3 не може да се прави нещо по-сериозно !Първоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
Ми то и аз съм на 13.. Майка ми преди мислеше така но поговорих с нея и вече е на друго мнение.. По добре поговори с майка си и и обясни че не си малка,че всички твои приятелки имат гаджета.. мисля че ще те разбере !
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.