- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- собствен стил и отличителни белези...
здравейтетърсих много и не намерих такава тема
мисля си тук да слагате ваши снимки,които да показват какъв е вашия стил на обличане.така можем да разберем как се обличате и да видим с какво сте уникални .снимайте всичко,което ви отличава на външен вид от другите (дрешка,бижу,някоя дрънкулка и каквото там се сетите)
:P
![]()
![]()
надявам се темата да ви хареса![]()
Според мен 80% от момичетата ще имат "общ стил"![]()
мъриз ме да снимам, но днес си купих обици със знака на супермен... за мене е на супергърл... приемрно .. не съм виждала никой с такива .. да се похваля исках... мн са яки
mindscan
едни обици не те правят различен :>
супер и аз си падам по нестандартните неща,а и мразя да си вървя по улицата и да видя още 100 момичета с мои неща![]()
даже сама съм си правиля някои дрешки и смея да кажа,че са мн готини
![]()
п.п.не е нужно да снимате,може само да опишете![]()
ебати противоречиетоПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
Моя стил е хип-хоп![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
и не само обецитеПървоначално написано от Psychopath*
всичко е еднакво...
hah dam kofti e da vijda6 nqkoi da ima kato tvoite dre6ki no nqma6 izbor ,kato ste ot edin grad magazinite sa edni i sa6ti zatova pravete kato men nalko vaobrajenie i vsi4ko stava6te dam primer
bici ot vosak ili ot kop4eta pravqt se adski lesno i kakto kazah terqbva samo malko vaobrajenie daite sobstven podpis na drehite vi .nqkade kop4ence tuk ,nqkade proderiika tam i vsi4ko stava po razli4no i nikoi nqma da ima takova
![]()
![]()
Ако дрехите ви правят уникални ..................
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами при мен обикновено е такана всяко мое нещо прилагам някои идейки и става наистина уникално
например знам една техника,с която чрез восък и едни текстилни бои стават мн готини неща.последното,което направих е една чисто бяла блузка с къс ръкав и едни готини черни копчета и малко текстилна боя и стана мн готина някой път ще ви покажа
![]()
просто от малка се занимавам с такива неща и е мн готино като знаеш,че ти си направил нещо и то е единствено и няма второ като него
а и така показвам моята личност и харектера си.всичките ми истински приятели ме уважават за това,че не се прикривам чрез дрехите си,както правят доста хора,ами точно обратното.
![]()
![]()
ne e vaprosa da ste unikalni,a da ste razli4ni . makar 4e da ste razli4ni zna4i i da ste unikalni sami po sebe si![]()
hubavo e ne samo da si dekorira6 ne6ta i dre6ki a i da si gi 6ie6 sam .ne e tolkova trudno , a i ima sega mnogo dobri platove po magazinite i ne sa na mnogo visoki ceni .moje6 lesno da si napravi6 pr nqkoq bluzka trqbva ti samo nqkoq stara za model i ma6ina . 6te dam primer napravih si dankova pola ot edni danki .prosto raz6ih kra4olite i gi otrqzah do tam kadeto iskah da e dalga [polata .sled tova ot ostava6tiq plat saedinih m/y krakata i se polu4i polai posle q do okrasih s razni par4eta [plat i cip4eta 6areni i nqkolko razli4ni po golemina kop4eta i moga da se pohvalq stana superv
![]()
Войни на Тангра
Аз нямам уникален стил.
Хех всеки е уникален не по дрехите и аксесоарите ами заради самото си излъчване ... Това, че някои им харесва да са си комерсиални и да загърбват това как изглеждат и да се стремят да приличат на някои или на нещо си е техен избор...![]()
HappiNess [*Its a journey, not a destination*]
V magazinite zarejdat edno i sashti parcali ko mi govorite za SOBSTVEN stil kato go kajete tui az si imam sobstven stil ama naprovo ve4e ste jalki banalni i neznam o6te kfooooooooooooooooooooooo
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
много си хип-хоп с тези токчета и регистрация в импулс........Първоначално написано от FucKtheSyStem
Не се старая да съм уникална, разсъждавах по този начин като бях на 14. Обикновенно 'различните' ги има в няколко хиляди екземпляра. Просто нося това, което на мен ми хареса, а не което някой си е решил, че ще е добре да нося, понеже е модерно примерно. И гледам да съчетавам дрехите си с вкус и да се съобразя със случая.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нямам.. определен стил .. харесам ли си някоя дрешка си я взимам .. независимо какъв стил е.. Пък и не дрехите ме правят уникална те само са добавка..![]()
![]()
Първоначално написано от Taste the rainbow
И аз тва щях да кажа...
![]()
Токчета и хип-хоп аре стига,бе!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Отличителни белези...Пфф това му се вика като си с едно ухо примерно...Или с шест пръста...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You