- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ВРЪЩАНЕ НА СТАРАТА ВЕРСИЯ!
Здравейте,
през последните 48 часа направихме опит за преминаване към новата версия на форума ни. Всички много добре видяхте начина по който тя изглежда и по който функционираше. Ето и няколко причини да върнем старата:
- работи по-бързо
- не забива на всеки 5мин
- не се самоизключва на всеки 5мин
- изглежда по-добре
- може да поеме до 1700 потребители в един момент доакто новата се претовари след 300 потребителя
- има всички необходими ни екстри за да работим
Какво планираме
Няма да се откажем толкова лесно от преминаване към по-добра версия но ще го направим в близко бъдеще когато наистина има ПО-ДОБРА версия защото това което преживяхме тези два дни е далеч от по-добра версия.
Планираме да продължим да развиваме тази версия с още функции и възможности до момента в който имаме реална възможност да преминем към по-нова версия. Благодаря ви за разбирането, помощта и подкрепата през тези два дни. Наистина ни беше много полезна!
=D>=D>
=D>
=D>
=D>
Прекрасни сте!Хубаво е,че обръщате толкова внимание на този форум!БРАВО!
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Доста кофти се получи...
Имаше доста добри нови екстри...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Лошото е, че всички мнения от вчера ги няма..![]()
Добре![]()
Тази версия наистина е по-добрата.
Дано вторият път смяната да се получи успешно![]()
И на мен тази ми харесва повече....![]()
розовото беше як0!
Първоначално написано от Say It Right
В първия момент викам, 4е нещо съм се побъркала![]()
Браво, тази версия е по-яка...
![]()
Робинята на Quench
На този не може ли да се добавят някакви други скинове, защото това синьо и червено не ми харесва особено?Сигурно и други потребители също биха одобрили идеята да се сложат други цветове...
Яките екстри от новата версия можем да ги внедрим тук лека полека. И ще се погрижим това да става доста по-бързо но и внимателно![]()
и на мен повече си ми харесва тази версия...не ми пречи нито синьото,нито червеното,нито пък това, че няма някоя и друга екстра...
радвам се, че върнахте старата, но наистина по-добре ще е според мен да не зареждате нова версия, а да сложите някой нови неща на тази =]![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
+1Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
![]()
ROCK
ON!
това, че се изтриха всички постове много ме издразни.. наистина.. имаше толкова яки постове в една тема, която бях пуснала, че направо ме е яд.. а хората няма да ги постнат пак същите.. да не говорим, че и новия стил на сайта беше много по-хубав.. но най-мн ме е яд за постовете
Дълго време чакахме нещо ново.. ама накрая...![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Да, това беше единствения проблем но трябваше да изберем - форум който не работи или да загубим няколко десетки теми/поста но форума да работи. Избрахме второто.
Извинявам се за неудобството.![]()
Мммм, предпочитам тази. Вчера направих няколко неуспешни опита да постна мнения , след това ми изписваше , че форума е недостъпен , след това пък не можех да си разгледам мненията .... въобще , беше пълна каша. А да не говорим за дизайна. Всичко беше много сбито.
Тази, със сигурност е по-приемливата версия. Няма значение , дали има екстри или не . Важното е , че има най-необходимите "неща".
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Taзи най-ме кефи обаче другата която беше вчера и днеска сутринта беше далеч по-хубава имаше да се вижда дали потребителят е онлине ии мн по яко беше...
но аз имам само 1 въпрос няма ли как да се върнат темите и постовете които са писани тея два дни ??
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
но за жалост темите от вчера ги няма![]()
Акаунта ми се завърна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(парртттиииии)
лелелле супер .. поздравления 4е отново сме с тази версияя![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Тази версия не е зле,но и с онази щяхме да свикнем,не се притеснявайте,все пак не е лека работата ви!Успех в подобряването,взели сте разумно решение!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ОХХХ МЕРСИИИ !! Тази версия(старата)наистина е най-добрата !![/list]