- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ВРЪЩАНЕ НА СТАРАТА ВЕРСИЯ!
До някъде се кефа до някъде не![]()
Но иначе предпочитам тази версия с онези екстри
Браво, че ни върнахте старата версия:P
Just do it ...
юпиииииииииии старата версия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Аз тайничко се надявам на 2-3 неща, които ми харесаха в новата версия, относно модерирането. Известяването за нередности беше добра, причината за промяна на мнение - също.Първоначално написано от alex
Тази версия + новите екстри = Супер форум!
Надявам се така да бъде, защото така е най-добре!![]()
Нямаше ли начин да минете отново към старата без RollBack?
Просто се отказвате пред трудностите!![]()
Тази версия си е много по-добра и е хубаво,че я върнахте.
Много по-опростена и по-лесно използваема.
Благодаря,за което!
ТОЧНО това исках да кажа!!!Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
![]()
+1.Първоначално написано от moncho
А ти как мислиш: дали им е било лесно?! Защото аз не мисля така! Само факта каква бъркотия настана за тези 2 дена, в които версия номер 3 беше пусната за тестване, трябва да ти отговори на въпроса.Първоначално написано от Freeminded
![]()
НАистина,старата версия по-си ме кефи.
Браво че я върнахте !
Какво не му е било лесното? 15 минути човъркане най-много, дори от хора не разбиращи нищо от програмиране. Просто на никой от админите не му влиза толкова в работата колко нови онлайн глезотийки ще има по форума стига сайта да има посещаемост и да е на печалба. Отново принципа е "щом си бачка, не трябва да се бара". Е, alex реши да си поиграе малко, ама него не го грее особено, искахме си старата версия - получихме си я. Друг е въпроса, че не е кой знае колко сложно да се мине на по-добра версия, стига да се възложи задачата на някой истински програмист. Ще го направи за 10-15 минути, ще изпипа всичко, че даже и напълно нови екстри може да сложи дори към сегашната версия на форума. Ама нали на никой не му се дават пари, а действително всичко е свързано с тях. Макарче, точно средствата, които може да се отделят за да се потърси помощ от програмист не биха надхвърлили 100 лв. А за сайт като teenproblem, като част от "Инвестор.БГ АД" това е нищожен разход. Ама както и да е, що ли пък се занимавам да анализирам.Първоначално написано от MauMyHkaTa
Пийс! \/
100% на същото мнениеПървоначално написано от Ловеч
Обичам ви![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Тая версия е много зле.. не знам какво и харесвате![]()
Мноооого съм разочарован от случилото се
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Йеее! Старата версия rLz![]()
"xaax" p1lna ka6amotina bix ti kazalПървоначално написано от moncho
kakto ida e ne vidqx novata..
mislq 4e toq forum i sait 6te e 1 i sa6t i prez 3020 godina
drugo nq komentiram..
za6to si mislq 4e tiq 1700 kalpaka nesa realni aПървоначално написано от alex
![]()
Да,ИПБ са една от най-добрите форум системи,рък на мен ми дадоха Кракнат безплатен ИПБ,ако Алекс или някой дрнуг от админите е заинтригуван,да ми драсне едно лс - не се бъзикам,има оригинално ипб,версия 2.2 и нещо си....Първоначално написано от exploitedteen
Ако сте навити - ЛС
![]()
![]()
Обаче да знаете всички - ако се инсталне ИПБ,всички теми ще бъдат изтрити и ще се започне абсолютно от 0.
Sixxkiller ще ми пратиш ли този IPB който искаш да пратиш на админите, защото искам да го видя, че може и да го използвам ?
Ако нямаш нищо напротив качи го някъде и ми го прати на ЛС
Мерси предварително![]()
Just do it ...
toi ne iska da prati prosto si predloji uslugiteПървоначално написано от Presli
2ro kaza da mu pi6at na ls![]()
3-то може да си гледаш твойте тъпи постове който са на Латиница и да ловиш гората ...
Аз не пиша с теб а с него, човека ме е разбрал, оправихме се даже вече си инсталирах IPB, още нещо да искаш ?
Just do it ...
4to mn mi puka na kfo pi6a kato nqma go 4eta az
5tonaprotiv to4no s men pi6e6Аз не пиша с теб
И на мен множко ми се виждат но е факт че на 22-05-2008 достигнахме 1760 в един и същи момент!Първоначално написано от xaxa
Освен това не знам дали знаеш но сайта ни прави 35 000 уникални посетителя дневно (според Google Analytics и eXTReMe Tracking). Същото е засечено и от Nielsen.
Гарантирам ти, че много скоро ще бъдеш изненадан както и всички потребители но все още ще запазя тайнаПървоначално написано от xaxa
Благодаря на всички за подкрепата.