- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ВРЪЩАНЕ НА СТАРАТА ВЕРСИЯ!
heheh hora ne se oplakvaite be sig sum 4e moderatorite 6te se opitat da go napravqt po dobur... az dori ne znam kakvi sa bili tezi ekstri i razni ne66ta![]()
Не вярвам,6 месеца чакахме и за "промените" през миналата седмица...Първоначално написано от alex
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
+1Първоначално написано от DjBaloon
DjBalonПървоначално написано от DjBaloon
....не ги съди,защото и на тях не им лесно.И те много се трудят,за да разчистват форума от глупаве теми и мнениея,пък и да ни угодят...и винаги има такива ,които мрънкат и пак се оплакват...![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Никой не съдя,сайта е техен ако искат могат и да върнат,и на по-предната версия,просто изразавам мнение и влечетление![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Факт че се позабавихме с промените но това бе защото всички чакахме голямата промяна с новата версия която се оказа греда. Още седмица съм в сесия и после почват новите въведения![]()
Кaсмет дано си земеш изпитите... \Първоначално написано от alex
/ \
/
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Успех на изпитите,Алекс !Първоначално написано от alex
![]()
tazi vesia si e super v onaq deto q pravihte novata nikade nemoje6e da se vlezne vse mi ispisva6e ne6to i takmo se bqh otkazal da vlizam vav fouma ve4e i po slu4ainost natisnah na nego i
gledam starata versiajavascript:emoticon('')
javascript:emoticon('')javascript:emoticon('
')
javascript:emoticon('')
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
По-добре да търсиш в google earth къде си пил снощи, отколкото да гледаш в youtube как.