- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към опитните момичета?
лееле![]()
на за кво ви е да сте руси,олкова е тъпо!!!!!!мразя русите,те SUX!!
ем аз ползвам но не за срамните места защото може да стане инфекция нз..
купува се от аптеката изглежда като шишенце спирт аз си слагам на косата и на космите на ръцете и на краката преди слагах
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
блондор, от магазин за козметика
Определено не ти препоръчвам да използваш този метод за изрусяване. Ако искаш да поядисаш косата си руса - отиди на фризьор.
Ако искаш да не се виждат космите по интимните ти части - избръсни се, отиди на кола маска, купи си машинка за бръснене или подстригване :Ь
Косата ми е екстра и може би искам да пробвам нещо ново, от епилациите получавам турбо обриви особено по гърдите с квото и да се мажа с антибиотик дори съм се мазал ама не, е какъв е ефекта ....Първоначално написано от Sigrina
Избора е косми или пъпки .... космите не са много затова искам да ги изруся... от епилация ставам на гъз ....![]()
Направи се зелен като динозавърчето на аватара ти![]()
пробвал ли си някакво успокояващо масло за преди епилация и друго за след това?Първоначално написано от ubuntu
Всичко съм пробвал все пак при козметички съм ходил BIVACIN спрей уж е най ефикасното то е антибиотик след епилация с него се пръскаш по 3 пъти на ден и уж се оправя ама грънциПървоначално написано от Sigrina
4 дена преди бала се епилирах всеки ден по доста повече от 3 пъти се пръсках и пак си имах някви леки остатъци от пъпки ....![]()
Т'ва е младото поколение на динозаврите ..Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
По темата : Ми аз ти казах какво може ди ти помогне със сигурност ..![]()
![]()
м/у другото не е мн хубаво да използваш толкова много бивацин - това е антибиотик, нищо че е за външна употреба. Не знам как да ти помогна, дано намериш подходящ за кожата ти метод за епилация. Ако не, подложи се на лазерна епилация, ако имаш финансова възможност
Успех!
Оо, не си пипай космите. Моля те. Особено по гърдите. Обичам космати твърди мъжки цициПървоначално написано от ubuntu
П.П. Пък и да ти кажа много по-добре е нормални и естествени от изрусени. До сега не бях чувала някое момче да си изрусява космите по тялото.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Виждали ли сте, много концентриран перхидрол, как сам се запалва като поседи малко в/у изделие от кожа?![]()
![]()
Имам една тубичка у нас, искаш ли да ти я продам?