- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Там където е текло, пак ще тече..
Е момичета и момчета случвало ли ви се е да сте били заедно с някои когото обичате,но наистина да сте сигурни че сте го обичали... ,след това в един момент да осъзнаете че вече не го обичате и не ви липсва да скъсате и да сте си мисили че повече никога няма да сте с този човек и след време пак да ви се е приискало да сте сте заедно .. и успявали ли сте да се съберете отново ?
Вярна ли е поговорката според вас ?
само времето ще покаже,ако си обичал някой и не сте могли да бъдете заедно поради обстоятелствата няма причината да не се съберете в един по-добър момент и да сте щастливи,да изживеете любовта си![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
на мен не но на най-добрата ми приятелка се случи в момента са заедно и са по-щастливи от всякога![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Да живее Велика България тогава ахаха.
Ако си обичал наистина някого защо ще мислиш,че не го обичаш и ще го късашТолкова е било любов,а това пак да тръгнеш с него си е прищевка
![]()
Не можеш да обичаш някого и да си исгурен в това, а изведнъж просто да спреш ......... Когато ИСТИНСКИ си обичал някой, винаги чувстваш нещо към него .. НЕ МОЖЕШ да спреш да го "обичаш" да един-два дни .. и после пак "искам го" .. ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ !! .. Това са самовнушения и заблуждения ..
Все пак да отговоря на въпроса .. >> Ами да, случвало ми се е да съм убедена, че обичам някого, а после да се оказва, че просто съм си въобразявала ...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
оф,тва ми се е слу4вало и то не само 1 път![]()
Случвало ми се е.И беше с момче,което наистина много обичах и все още искрата си я имаНо го оставих от страх,че пак ще ме нарани,а и бях си изградила стена между нас,и затова не ме заболя като го оставих.И все пак бих била с него отново.Тръпката винаги ще я има
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
zavisi ot horata.na tova mu se kazva-4ovek na momentina men ne mi se e slu4valo to4no tova ,no ponqkoga imam 4uvstvoto,4e ve4e mi pisva ot vsi4ko i sqka6 i da skasame 6te mi e vse edno,no mine malko vreme i pak vsi4ko si e po staro mu
![]()
Руса кукличка
аз обаче съм оптимист и вярвам в такива неща .. що пък да не ..
Сега става така...но е много сложно...дали пак ще издържим...![]()
Напълно е възможно според мен... все пак няма нищо невъзможно, а пък и в пубертета не сме много наясно кой какво иска и се събираме, разделяме и т.н... пък и на мен ми се е слувало...![]()
аз самия съм се събирал с бивша приятелка но в случая тя предпочете първия път да се разделим.... след това 2-рия път беше от части по-зле от части по-дорбе немога да преценя , но и самото момиче се беше променило към по-лошо .. беше станала по-злобна ,по-егоистична и т.н. но немога да кажа че съм я обичал.. след като скъса с мене 2ри път не издържа и седмица и реши пак да ми се обади но бях категоричен че повече между нас няма да има нищо ..
Не само, че така става, а почти винаги е такаПървоначално написано от SlowDead
Ама то е нормално
![]()
А иначе да случвало се е пак да се съберем и винаги края е катастрофален така че по-добре като веднъж край да значи край и нищо друго![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
na men zasega samo vednyj :PПървоначално написано от cinderella_gugutka
Ами да случвало ми се е да си искам обратно бившия ми, но не защотото една сутрин се събудих и осъзнах че пак го обичам а просто защото сме преживяли много заедно и понякога много много ми липсва.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
По-подходящо ми се вижда "Иди ми, дойди ми"... май така беше въпреки че като го гледам написано не изглежда добреПървоначално написано от SlowDead
Или пък "На баба ти кътния зъб"
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Има едно изразче:
" Там, където веднъж съм плюла не се връщам да лижа, моето момче ! "
![]()
Колко си прав/а... Където е текло... всеки месец ми тече!Там където е текло, пак ще тече..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поговорката има друг смисъл. Ще рече, че ако някой те е предал, пак ще те предаде. не я превръщайте в някаква всеобща истина.
Slychvalo mi se e.. s segasniq mi priqtel sme se radelqli 3 pyti ii sega pak sme zaedno i se obichame poveche ot vsqkoga..zashtoto kogato izgybish neshto osyznavash kakvo si imal ako yspeesh da si go vyrnesh syper ako ne..jalko prosto ponqkoga chovek se otdava povece na emociite si ragira emocionalno i greshi..
ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!
не ми се е случвало и не мисля че ще ми се случи защото мисля че умея да оценявам нещото докато го имам и ако случаино реша че вече ми е писнало няма да се върна отново при него .. (: таи си мисля все пак нз не съм попадала в такава ситуацияа приказката .. до някъде е вярна