.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ще се видим на 15 септември в схупито

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Честито!

Hora, az sum 11 klas v SHUPI, eto veche poznavate edin SHUPcho, moje da mi se obadi na 15 septemvri, shte sum tam ok....
    S_platinium

Цитирай Първоначално написано от s_platinium
    Hora, az sum 11 klas v SHUPI, eto veche poznavate edin SHUPcho, moje da mi se obadi na 15 septemvri, shte sum tam ok....
    Чувала съм че в СХУПИ има мн метали, тва е супер....жалко 4е не мога да рисувам, щях да кандидатствам там.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

:)

Ето ме и още един схупиянец Та честито на хората влезли в СХУПИ няма да съжалявате!
    Тралалааа (sun)

ха аз съм девети клас в СХУПИТОО

Нчма друго като СХУПИ...

Хора, не Ви ли липсва страта сграда...? На мен безумно.... Мнооого e qko obache uvi... Muchno mi e za padashtia tavan, techashtata voda ot tavana, proteklite radiatori, prozorcite s shper plat vmesto stuklo... Mnooogo mi e machno!!
    S_platinium

Град
    the Savage Garden
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз бях до сега в 51.Хубаво е училището,но само на външен вид.В повечето случаи нямате часове.Много е гадно.Няма хубаво образование пък и е с много нисък бал.Откажи се.Няма да ти хареса,а и учениците са супер зле...само емота има.
    и аз съм учила в 51во и мога да кажа, че е супер готино даскалото. учителите, както на мн места, са лудички, но пък хората и настроението са на 6. ест, тр да те влече изкуство, най-вече рисуване, за да кандидадстваш там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си